DarkAngels Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Hmmmm. Sami nic nie wiemy. Czoko sie nie odzywa! :angryy: Quote
LALUNA Posted July 5, 2007 Author Posted July 5, 2007 No właśnie jakos tak pusto, a miało byc radosnie :-( Nowy domek 7 lipca, a papiery adopcyjne jeszcze nie podpisane. A wiem ze muszą byc przed adopcja, bo jak Pole brałam, to one wczesniej poszły a Pan Maciek był na wylot sprawdzony i przy okazji ja tez i jakie trudne pytania zadawali. :razz: Nawet musiałam sie zobowiazac zostać Matka Chrzestna Poli . :evil_lol: OFF A wiesz Sahara ze ja tegopsa tez sobie upatrzyłam? Tylko szkoda ze to nie sunia Quote
sahara Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Qrcze, dobrze, że ktoś pamięta. Mówisz o Morusku? Zawsze mozna jajka ciachnąć :diabloti: Quote
Dorothy Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 to juz pojutrze mialo byc, a milczenie czoko staje sie nie do zniesienia. A jak dla mnie - wymowne chyba,, no chyba ze macie z nia jakis kontakt poza forum? Quote
LALUNA Posted July 5, 2007 Author Posted July 5, 2007 Dorothy napisał(a):no chyba ze macie z nia jakis kontakt poza forum? Ja nie :shake: Chyba ze Aga juz z nia odpisała umowe. Bo to juz poza dogo sie omawia. Quote
DarkAngels Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Jutro 6, pojurze 7, a czoko jak nie było, tak nie ma ... Odezwij się proszę. Co mamy robić? Quote
sahara Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 przemas-ol napisał(a):Jutro 6, pojurze 7, a czoko jak nie było, tak nie ma ... Odezwij się proszę. Co mamy robić? Może coś jej wypadło? :roll: Różnie to w życiu bywa :shake: Quote
BIANKA1 Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 sahara napisał(a):Może coś jej wypadło? :roll: Różnie to w życiu bywa :shake: Raczej nie , bo była dzisiaj aktywna na dogo :shake: Quote
iwop Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 A na privy nie odpowiada? Była aktywna na forum dzisiaj...:oops: Quote
Dorothy Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 chyba po prostu wykrecila sie sianem, mozemy zapomniec o domku dla Bystrej :placz: kudlaczko kochana...:shake: Quote
DarkAngels Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Dorothy napisał(a):chyba po prostu wykrecila sie sianem, mozemy zapomniec o domku dla Bystrej :placz: kudlaczko kochana...:shake: Też tak mi się coś zdaje. Hmmm. Hop hop czoko gdzie jestes? Quote
LALUNA Posted July 6, 2007 Author Posted July 6, 2007 Była aktywna na forum dzisiaj...:oops: Czoko nie była aktywna na forum od 1 lipca. Ale chyba to już nie ma znaczenia, dzisiaj jest 6 lipca, nic nie ustalone, dokumenty adopcyjne nie podpisane. Bystra nie moze czekac w nieskończoność. Czekała miesiac czasu, chociaz mogłą jechac z Iskierka i byćmoze już by dzisiaj miała domek. Dlatego Bystra już nie czeka. Szuka domku. I tym razem bez czekania. Bo lato upłynie, a ona dalej w tym schronie siedzieć będzie. A miesiace mijaja i Bystra coraz starsza. Bystra szuka domku. Quote
DarkAngels Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Bustra nadal szuka domku :) Czoko sie nie odezwała i pewnie sie juz nie odezwie :) Biegnij na pierwszą stronkę po domek :) Quote
BIANKA1 Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Zobacz Profil: czoko123 czoko123 czoko123 jest offline Ostatnio Aktywny: Wczoraj 22:23 LALUNA , CZOKO Post ostatni napisała 1 lipca , ale jest na dogo . WYSTARCZY SPRAWDZIĆ JEJ PROFIL PUBLICZNY chyba że coś mi się myli Quote
LALUNA Posted July 6, 2007 Author Posted July 6, 2007 BIANKA1 napisał(a):Zobacz Profil: czoko123 czoko123 czoko123 jest offline Ostatnio Aktywny: Wczoraj 22:23 LALUNA , CZOKO Post ostatni napisała 1 lipca , ale jest na dogo . WYSTARCZY SPRAWDZIĆ JEJ PROFIL PUBLICZNY chyba że coś mi się myli No cóż, tym bardziej Bystra już bez zobowiazań i szuka domku. Trzeba pomyśleć co dalej. Daga, czy masz jakiś chetnych na Bystra co chcieli Iskierke? Bystra jest w podobnym wieku, mała, sznaucerkowata i bardzo kochana do ludzi. Chodzi grzecznie na smyczy na spacerki. Jest mała radosna sunia. Cos miałabyś dla niej? Quote
daga_27 Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Pinio pojdzie do nowego domu, to zaprosze Bystra do siebie i wtedy sie przekonamy. jak nie ten dom, o ktorym mysle, to poszukamy innego. szkoda tylko, ze ona jeszcze tam siedzi. no ale mam nadzieje, ze juz niedlugo........... Quote
DarkAngels Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Hopamy na pierwszą stronkę :) Szukaj domku :) Quote
Dorothy Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 a kiedy Pinio ma isc do nowego domu? Psica jest kochana, sliczna, po prostu... strasznie bym chciala zeby grzala dopke w domku :-( Quote
iwop Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 nie myslałam, że na dogo jest tyle nieodpowiedzialnych i niesłownych sosób... niektrórzy potrafia duzo hałasu robić :angryy: CZOKO POWINNAŚ SIE WSTYDZIĆ! Quote
Czarodziejka Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Moja córeczka właśnie się zakochała w tej suni. Ja też i już bym barała. Niestety, wątła resztka rozumu nakazuje mi zachować zdrowy rozsądek. 5 psów, 2 koty, tz, dziecko i niespełnione marzenie :-? Quote
Recommended Posts