Macho Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 Myślisz, że ja się nie wystraszyłam? Widok zakrwawionego psa zawsze budzi strach. Poszłam, zobaczyłam kojec, a tam mała dziurka, na jamnika... a on się przez to przecisnął... Quote
Ana_Zbyska Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 Cholera.. a tak się cieszyłam, że będzie miał większy kojec. A gdzie jest teraz Boston? Całe szczęście nikt akurat nie biegał jak Rex zwiał? Quote
Macho Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 Nie, na szczęście nikt nie biegał... Boston jest w kojcu Sephory i Moby'ego, bo innego wyjścia nie było... trzeba nad tym pomyśleć... no i zabezpieczyć kojec, który Rex przegryzł... Może Rex tak zareagował na grzmoty... Quote
Ana_Zbyska Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 To gdie teraz jest Neli? Ja dopiero we wtorek zobaczę. Quote
OlaLola Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 Neli jest z Kumplem i fajnie się dogadują ;) No i mamy nowego psa nazywa sie Sybir i jest szpicem wilczym :) przecudowny, przepiękny, przekochany ;):):) Quote
betka Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 Dziewczyny "śledzę" Reksia w nadziei, że go ktoś zechce. Dlatego często tu zaglądam. Ale tym razem chodzi o szpica. Poniżej adres z dogo: http://www.dogomania.pl/forum/f96/zaginal-szpic-wilczy-gorny-slask-133911/ Może dać tam znać, może to ten? Quote
Ana_Zbyska Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 Nie, to nie ten. Osoba, której zaginął pies, widziała Sybira. Quote
mari23 Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 iwop napisał(a):Z całego serca zycze panu Reksia, zeby gdy tylko zachoruje - rodzina oddała go do schronu dla ludzi. :angryy: Przyłączam się do życzeń!!!:evil_lol::mad: Quote
szachrajka14 Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 co u ciebie tak pusto Reksiu na 1 hopaj:) Quote
Sally (od Koanka) Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 To ja też podrzucę i zapraszam na wielki bazar dla Reksia i innych podopiecznych Cichego Kąta Wielki bazar na CK!!!! :p Letnie i nie tylko ubranka dla dziewczynki na bidy z CK - Wielki bazar do 5 sierpnia Osoby to kupowania, podrzucania, zachwycania się pilnie potrzebne!!! :eviltong: Quote
betka Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 Reksiu - słonko kochane, czy ktoś cię jeszcze zechce na stare lata :placz: Quote
Doda_ Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 czy Reks ma alegratke???? Moge mu zrobic wyrozniona ma moze inne ogloszenia? Quote
Ana_Zbyska Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Nic sie nie zmienia, nikt nie dzwoni, nie pyta, a dla Rexa czas mija nieublagalnie. Z kazdym nastepnym dniem, tygodniem, miesiacem, w koncu rokiem, jego szanse na prawdziwy dom, schodza do minimum..:-(:-(:-( Quote
Doda_ Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Echh... :( wyróznie jego alegratkę jak tylko doładuję konto w telefonie. Gdybym zapomniała to bardzo proszę w niedzielę/poniedziałek mi o tym przypomnieć. Quote
Ana_Zbyska Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Dziekuje Doda.. Tak bym chciala, zeby w zyciu spotkalo Go jeszcze cos dobrego.:-( Quote
Doda_ Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 wszyscy bardzo chcemy żeby szczęście spotkało wszystkim zwierzakom bezdomnym.... Quote
Ana_Zbyska Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Oczywiscie, wiadomo. Tylko szanse Rexa sa male, w schronisku siedzi juz pare lat.. Oczy chore i ten wiek.. Jednak licze na cud. Quote
Recommended Posts