szachrajka14 Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Reksiu czemu ty prawie na samym końcu?? Quote
szachrajka14 Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 ahaaa czyli ty masz Reksia nawet nie wiedziałam Quote
szachrajka14 Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Agata chce robic bazarek na potrzeby schroniska(karma leki ewentualna budowa) prosi żeby do niedzieli przynosic do ck różne rzeczy nie potrzebne w domu a nadające sie na ten cel Quote
Ana_Zbyska Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 BARDZO PROSIMY O OGŁOSZENIA !! Ja nawet nie mam kiedy tekstu napaisać, tak rzadko tu jestem z braku czasu. Napiszcie może do Sally (od Koanka), ona powinna coś ładnego wymyślić. Quote
OlaLola Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Rex jest ogłoszony na owczarkach.eu raz przeze mnie: Owczarek w Potrzebie - Szuka Domu! - Rex, pies, 12 lat, Mieszaniec Owczarka Niemieckiego, Tarnowskie Góry drugi raz przez kogoś innego z liczbą lat 5.....:icon_roc: Poprosiłam już o zmiane administratora.... natknełam sie tam też na ogłoszenie naszej Bellusi..... Poprosiłam o zdjęcie jej ogłoszenia:-( Quote
betka Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Szukałam Reksia od tygodnia. Piękny jest, mimo swego wieku. Może ktoś się nad nim ulituje Quote
wapiszon Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Biedaczek..... Kiedy znajdzie swój domek ????????????????????? Quote
sanel Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Wierzę że już niedługo. Trzeba go tylko podbijać do góry !!! By go zobaczyli wszyscy i go pokochali. Cudny psiak... Quote
Doda_ Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Podniosę, reksiu! Alegratkę trzeba wyróznić.. niemam nic na koncie telefonu :( Quote
diana79 Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Doda_ napisał(a):Podniosę, reksiu! Alegratkę trzeba wyróznić.. niemam nic na koncie telefonu :( mogę mu zafundować wyróżnienie o 3 punkty podam Ci kod na PW ok? edit: wysłałam ;) Quote
Doda_ Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 [quote name='diana79']mogę mu zafundować wyróżnienie o 3 punkty podam Ci kod na PW ok? edit: wysłałam ;) Dostałam i wyrózniłam :) BARDZO DZIĘKUJE W JEGO IMIENIU! http://ale.gratka.pl/ogloszenie/2705327_rex_przepiekny_onek_prosi_o_domek_do.html to alegratka rexa, u mnie widać ze jest wyrózniona o 3 pkty, bo jestem zalogowana, nie wiem jak u was - jeśli nie ma wyróznienia to trzeba poczekac kilka godzin. Przydałyby sie nowe zdjecia, wziełam tylko te z pierwszego postu, może ma jakies inne? na której stronie? I czy on nie widzi w ogóle? Quote
diana79 Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 widać wyróżnienie Doda dodaj może jeszcze jakiś kontakt telefoniczny i mailowy 600 634 303 mail: [email protected] tu są ładne zdjęcia Rexa http://owczarki.eu/psiak/199 Quote
Doda_ Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Diano, dodałam kontakt i zdjęcie wrzuciłam inne, ale jeszcze nie widać zmiany, jak zwykle trzeba czekać kilka minut/godzin. Czy on nie widzi w ogóle? Quote
Recommended Posts