Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 992
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...
Posted

O Reksa, nikt nie pyta, nikt nie dzwoni, tak przynajmniej było w ostatnia niedziele bo gadałam na jego temat z Krzysiem....:(
Jak u niego byłam to sie tak rozłożył do głaskania brzuszka ( zreszta nie pierwszy raz):P:P Ten pies jest piękny, ma taki wspaniały charakter, kurcze, że go nikt nie chce....
W każdym razie życze Ci Reskiu znalezienia domku:*

Posted

Zrobię psiakowi alegratkę może jeszcze dzisiaj..

Życzę Wesołych Świąt, dużo zdrowia i pomyślności, smacznego święconego jajka oraz mokrego śmigusa dyngusa !

Posted

Oby ten przepiękny, miły owczarek znalazł wreszcie dobry dom na stare lata...Już tak długo czeka w Cichym Kącie. Co to za ludzie, którzy pozbywają się swych przyjaciół na stare lata :shake:.
Gdybym nie miała 12-letniego "zazdrośnika", rzucającego się z zębami na każdego psiaka, który ośmiela się do podejść do jego pańci, to bym wzięła Reksa. A domy po adopcjach telewizyjnych też są sprawdzane?? Żeby tylko trafił w dobre ręce...

Posted

U nas jak ktoś chce adoptować psa, musi się zjawić osobiście.
Każdy musi udzielić odpowiedzi na wiele pytań, czym więcej tym lepiej:evil_lol:
no i my zastrzegamy sobie prawo do przeprowadzenia kontroli w miejscu pobytu psa;)

Posted

Każdy dom jest sprawdzany.
Dla Reksa to szansa, a kiedy to będzie lub było w TV?
i na necie chyba też powinno być... w każdym razie jak byli ostatnio to na necie było.

Posted

Miejmy nadzieję, że ktoś dobry, kto zadba o niego na stare lata i poświęci mu trochę czasu i serca, wypatrzy Reksia...Piesiu był chyba całe życie na podwórku, nie? Widziałam go kiedyś w Cichym Kącie. Wygląda na mniej niż 11 lat. Jest piękny, futro zdrowe, stawy też chyba w porządku. A oczka- cóż...coś tam widzi, a resztę wypatrzy nosem....Reksiu powodzenia w telewizji :loveu:.