Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 1 month later...
  • Replies 992
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 4 weeks later...
Posted

Widziałam Reksia tydzień temu :). To przepiękny pies. Nie wygląda na swoje lata, tylko te oczka takie trochę zamglone.
Tak długo już czeka biedaczek. Dbają o Niego w CK, chyba ma tam lepiej niż u pana, który się go pozbył.

Posted

[quote name='betka']Widziałam Reksia tydzień temu :). To przepiękny pies. Nie wygląda na swoje lata, tylko te oczka takie trochę zamglone.
Tak długo już czeka biedaczek. Dbają o Niego w CK, chyba ma tam lepiej niż u pana, który się go pozbył.[/QUOTE]
Reksiu jest pierwszy psem, którego spotkałam na Dogo, kibicuję Reksiowi. Wiem, że dbają o Niego w CK ale PRAWDZIWY dom i swój własny ludź byłby lepszy.
Proszę wymiziaj Reksika od Cioteczki Wapiszon:)

• 2 weeks later...
Posted

betka napisał(a):

Widziałam, widziałam :lol: Bardzo bym chciała, żeby Reksiu znalazł dom. Może jakieś ogłoszenia, nie znam się na tym zupełnie. Jestem kaleka komputerowa:angryy:
AE JEŚLI KTOŚ BY NAPISAŁ TEKS, ZROBIŁ FOTKI TO MOGĘ WYŁOŻYĆ KASĘ NA OGŁOSZENIE.
I jestem pod wrażeniem tego, co robią w CK.
WIELKI SZACUNEK DLA LUDZI Z CK:loveu:

Posted

No to się Reksiowi trafiły dwie kalekie ciotki komputerowe :evil_lol:.
Mam nadzieję, że po emisji tego programu będzie większe zainteresowanie cichym kątem, a może przy okazji i nasz Reksiu znajdzie dom.

• 3 weeks later...
Posted

Mnie też jest go strasznie szkoda, zwłaszcza, że zapamiętałam go jako bardzo mądrego i miłego psa. Strasznie go lubiłam, właściwie to dzięki Reksowi polubiłam Owczarki Niemieckie... Miałam nadzieję, że znajdzie się jednak ktoś kto pokocha Reksa...

• 3 weeks later...
Posted

Strasznie smutna wiadomość. Kibicowałem Rexowi od początku.. Na stronie owczarków też zawsze miał wyróżnione ogłoszenie i na głównej był. I ciągle liczyłem, że tkoś go pokocha... Ale już nie cierpi. A te Psy, które odeszły zaopiekują się nim. Bądź szczęśliwy Rexiu (*)

• 2 weeks later...