OlaLola Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 Reks czeka... i jakoś doczekać się nie może.... nikt nie chce ślepego Onka.... ;( Quote
wapiszon Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 Reksiku, nikt o Tobie nie pamięta ??????? Quote
betka Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 Widziałam Reksia tydzień temu :). To przepiękny pies. Nie wygląda na swoje lata, tylko te oczka takie trochę zamglone. Tak długo już czeka biedaczek. Dbają o Niego w CK, chyba ma tam lepiej niż u pana, który się go pozbył. Quote
wapiszon Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 [quote name='betka']Widziałam Reksia tydzień temu :). To przepiękny pies. Nie wygląda na swoje lata, tylko te oczka takie trochę zamglone. Tak długo już czeka biedaczek. Dbają o Niego w CK, chyba ma tam lepiej niż u pana, który się go pozbył.[/QUOTE] Reksiu jest pierwszy psem, którego spotkałam na Dogo, kibicuję Reksiowi. Wiem, że dbają o Niego w CK ale PRAWDZIWY dom i swój własny ludź byłby lepszy. Proszę wymiziaj Reksika od Cioteczki Wapiszon:) Quote
betka Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 To Reks już co najmniej 4 lata siedzi w CK !!! Quote
betka Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 A Reks był w telewizji :). Co prawda tylko mignął, ale był! W TVN: http://uwaga.onet.pl/43946,wideo,238296,tam__gdzie_dbaja_o_zwierzeta,tam__gdzie_dbaja_o_zwierzeta,reportaz.html Quote
wapiszon Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 betka napisał(a):A Reks był w telewizji :). Co prawda tylko mignął, ale był! W TVN: http://uwaga.onet.pl/43946,wideo,238296,tam__gdzie_dbaja_o_zwierzeta,tam__gdzie_dbaja_o_zwierzeta,reportaz.html Widziałam, widziałam :lol: Bardzo bym chciała, żeby Reksiu znalazł dom. Może jakieś ogłoszenia, nie znam się na tym zupełnie. Jestem kaleka komputerowa:angryy: AE JEŚLI KTOŚ BY NAPISAŁ TEKS, ZROBIŁ FOTKI TO MOGĘ WYŁOŻYĆ KASĘ NA OGŁOSZENIE. I jestem pod wrażeniem tego, co robią w CK. WIELKI SZACUNEK DLA LUDZI Z CK:loveu: Quote
betka Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 No to się Reksiowi trafiły dwie kalekie ciotki komputerowe :evil_lol:. Mam nadzieję, że po emisji tego programu będzie większe zainteresowanie cichym kątem, a może przy okazji i nasz Reksiu znajdzie dom. Quote
San_(jagodowa:) Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 Rex odszedł za TM w poniedziałek 28. lutego... Znaleźliśmy go martwego w kojcu...;( Żegnaj, staruszku [*] Quote
San_(jagodowa:) Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 Nie robiliśmy sekcji. To już był staruszek, coraz gorzej funkcjonował, mieliśmy przejść z nim na leki pod kontrolą weta, ale nie zdążyliśmy... Quote
mari23 Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 San_(jagodowa:) napisał(a):Rex odszedł za TM w poniedziałek 28. lutego... Znaleźliśmy go martwego w kojcu...;( Żegnaj, staruszku :( :( :( :( Quote
wapiszon Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 Szkoda,że nie umiałam pomóc Reksowi. Reks był pierwszym psem, którego zobaczyłam na Dogo. Żegnaj Reksiku :( Quote
OlaLola Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 Mnie też jest go strasznie szkoda, zwłaszcza, że zapamiętałam go jako bardzo mądrego i miłego psa. Strasznie go lubiłam, właściwie to dzięki Reksowi polubiłam Owczarki Niemieckie... Miałam nadzieję, że znajdzie się jednak ktoś kto pokocha Reksa... Quote
Anashar Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 Strasznie smutna wiadomość. Kibicowałem Rexowi od początku.. Na stronie owczarków też zawsze miał wyróżnione ogłoszenie i na głównej był. I ciągle liczyłem, że tkoś go pokocha... Ale już nie cierpi. A te Psy, które odeszły zaopiekują się nim. Bądź szczęśliwy Rexiu (*) Quote
Recommended Posts