Mattilu Posted October 31, 2014 Posted October 31, 2014 Nutusiu, czy Ty studiowałaś łacinę? bo mój teść zawsze mówił: studia il latino, se vuoi riuscire nel commercio(czyli ucz się łaciny, jeśli chcesz mieć sukcesy w handlu) :-) Quote
mari23 Posted October 31, 2014 Posted October 31, 2014 Nutusiu, czy Ty studiowałaś łacinę? bo mój teść zawsze mówił: studia il latino, se vuoi riuscire nel commercio(czyli ucz się łaciny, jeśli chcesz mieć sukcesy w handlu) :smile: oj, to ja jestem zaprzeczeniem tej sentencji.... dawno temu byłam jedną z prymusek na lekcjach łaciniy, a handel zdecydowanie nie dla mnie ;) Quote
elik Posted November 1, 2014 Posted November 1, 2014 Przepraszam za ofa, ale dwie sierotki po zamordowanej bestialsko suni są w pilnej potrzebie. DT na wczoraj. Zaglądnijcie proszę. Może komuś przyjdzie do głowy pomysł na ratunek dla sierotek :( http://www.dogomania...awy/?p=15877378 Quote
Nutusia Posted November 3, 2014 Posted November 3, 2014 Łaciny uczyłam się w liceum. Wyniki miałam dość marne, a do handlu nie nadaję się ani ociupineczkę. Już pomijam, że nie umiem wchodzić oknem, gdy mnie drzwiami wyrzucą, ale do tego liczenie to moja pięta achillesowa, więc manko w kasie murowane! ;) Quote
Mattilu Posted November 3, 2014 Posted November 3, 2014 Ja mysle, ze w tym powiedzeniu jest sporo ironii;) Jakies wiesci od Filonka? Quote
jola_li Posted November 4, 2014 Author Posted November 4, 2014 Ostatnio nie dzwoniłam, ale w najbliższych dniach to zrobię :). Bardzo dziękuję AMIDZE za zasilenie Filonkowego konta :)! Udało się też sprzedać torebkę - wpłaty jeszcze nie ma, a facet ma parę negatywów za wycofanie się z transakcji, ale mam nadzieję, że może się nie rozmyśli i Filonkowi wpadnie 350 zł. Za październikowy hotelik już zapłaciłam. Quote
Nutusia Posted November 5, 2014 Posted November 5, 2014 Facecie, nie wycofuj się! Bo a) Filuś bardzo potrzebuje wsparcia i b) Twoja Kobieta Ci tego nie daruje!!!! ;) :) Quote
Kejciu Posted November 5, 2014 Posted November 5, 2014 Głaski dla Filonka wirtualne zostawiam :) Quote
Mattilu Posted November 10, 2014 Posted November 10, 2014 Filonku, mysle o Tobie. I zawsze czekam na wiesci. Quote
jola_li Posted November 12, 2014 Author Posted November 12, 2014 Nie mogę się dodzwonić do Marty - jak jest przy psach często nie ma przy sobie telefonu - ale będę jeszcze dzisiaj próbować :). Quote
Mattilu Posted November 12, 2014 Posted November 12, 2014 To czekamy z utęsknieniem na wiadomości! Quote
jola_li Posted November 13, 2014 Author Posted November 13, 2014 Wczoraj Marta oddzwoniła :). U Filonka w zasadzie bez zmian. Poznał nowego pana - zachwycony nie był, ale powoli jakoś się przekonał, że nie jest tak źle. Jednak zdecydowanie woli kobiety :). Żadnych agresywnych zachowań nie wykazuje. Zamówiłam Filonkowi 2 porcje takich kosteczek: http://allegro.pl/maced-mix-kosteczek-z-miesem-przysmak-dla-psa-500g-i4738675018.html żeby było czym go nagradzać za postępy. Quote
Mattilu Posted November 13, 2014 Posted November 13, 2014 Czyli dla Filonka trzeba szukac pani :) Quote
Nutusia Posted November 14, 2014 Posted November 14, 2014 Proszę pani, proszę pani, niech już się pani wreszcie... odnajdzie!!!!! Quote
Mattilu Posted November 14, 2014 Posted November 14, 2014 Proszę pani, proszę pani, niech już się pani wreszcie... odnajdzie!!!!! O to, to! Jolu, czy Filonkowi nie potrzeba czasem kasy na ogłoszenia i ich wyróżnienie? Quote
jola_li Posted November 14, 2014 Author Posted November 14, 2014 Jolu, czy Filonkowi nie potrzeba czasem kasy na ogłoszenia i ich wyróżnienie? Mattilu, bardzo dziękuję, ale Filonek ma regularnie wyróżniane ogłoszenia na olx http://olx.pl/oferta/filonek-bezogonek-tricolorek-pozna-dobrych-ludzi-CID103-ID7i5EF.html#782cb7a933;promoted - nie wpisuję tego do rozliczeń, bo to już wzięłam na siebie - a ogłoszenia na gumtree, morusku, doadopcji, przygarnijzwierzaka, e-zwierzak, cafeanimal, petworld, adopcjapsa i oddampsa odnowiłam mu parę dni temu. Quote
mari23 Posted November 14, 2014 Posted November 14, 2014 zaglądam z nadzieją.... a Filonkowego domku nie widać :( Quote
Nutusia Posted November 18, 2014 Posted November 18, 2014 Filusiu - ciocia Jaguska takich pyszności narobiła, że tworząc bazarek dostałam ślinotoku i zaplułam się po kolana! W dodatku połowę utargu z tego cudnego bazarku będzie dla Ciebie! :) Zapraszam - doskonała i oryginalna alternatywa dla banalnych podchoinkowych skarpet, kapci i szalików :megagrin: http://www.dogomania...0xi/?p=15908796 Quote
jola_li Posted November 18, 2014 Author Posted November 18, 2014 NAJPIĘKNIEJ DZIĘKUJĘ :)!!! I już pędzę na bazarek :). Quote
Mattilu Posted November 18, 2014 Posted November 18, 2014 Ja też tam już byłam, przewiduję, że będzie tłok :-) Quote
Nutusia Posted November 19, 2014 Posted November 19, 2014 Oby jak największy - jak w supermarkecie dzień przez Świętami! :siara: :megagrin: Quote
AMIGA Posted November 19, 2014 Posted November 19, 2014 Filonku, nie wygłupiaj się, bo czasami u boku kobiet są faceci i ich też trzeba będzie polubić Quote
Recommended Posts