Ziutka Posted December 18, 2013 Posted December 18, 2013 Kiedy dostane Fionkę do ogłoszeń ? Ma wykupiony pakiet przez Mattilu :) Quote
Mazowszanka13 Posted December 18, 2013 Author Posted December 18, 2013 [quote name='Ziutka']Kiedy dostane Fionkę do ogłoszeń ? Ma wykupiony pakiet przez Mattilu :)[/QUOTE] Dziś na pewno wyslę, dzieki za przypomnienie :) Quote
malagos Posted December 18, 2013 Posted December 18, 2013 Małgoś, wyślij Fionkę Ziutce, a co se żałowac :cool3: Quote
inka33 Posted December 18, 2013 Posted December 18, 2013 [quote name='malagos']Małgoś, wyślij Fionkę Ziutce, a co se żałowac :cool3:[/QUOTE] Ale Ziutka chce Fionkę tylko do ogłoszeń... :bigcry: Quote
3 x Posted December 18, 2013 Posted December 18, 2013 [quote name='inka33']Ale Ziutka chce Fionkę tylko do ogłoszeń... :bigcry:[/QUOTE] to niech ja ma i ogłasza ogłasza i ogłasza i .... ogłasza ;) Quote
inka33 Posted December 18, 2013 Posted December 18, 2013 [quote name='3 x']to niech ja ma i ogłasza ogłasza i ogłasza i .... ogłasza ;)[/QUOTE] Mazowszanko, to kiedy zawozimy Fionkę do Ziutki...? :p Quote
Mazowszanka13 Posted December 18, 2013 Author Posted December 18, 2013 [quote name='inka33']Mazowszanko, to kiedy zawozimy Fionkę do Ziutki...? :p[/QUOTE] Jak sprawdzimy płot ;-) Quote
konfirm13 Posted December 18, 2013 Posted December 18, 2013 Bo płoty czasami są najważniejsze ;) Quote
Ziutka Posted December 18, 2013 Posted December 18, 2013 [quote name='Mazowszanka2']Jak sprawdzimy płot ;-)[/QUOTE] Oj to bedzie z tym problem, bo płot tylko z przodu i po bokach, tył się bedzie robił do końca w kwietniu ;) Quote
Mazowszanka13 Posted December 18, 2013 Author Posted December 18, 2013 [quote name='Ziutka']Oj to bedzie z tym problem, bo płot tylko z przodu i po bokach, tył się bedzie robił do końca w kwietniu ;)[/QUOTE] No to nie wieziemy Fiony do Ziutki ;-) Dzięki Ziutka/Mattilu za ogłoszenia :) Właśnie je aktywowałam. Quote
Ziutka Posted December 19, 2013 Posted December 19, 2013 [quote name='Mattilu']Ziutka, a poczarowalas?[/QUOTE] No oczywiście :) i to najmocniej jak potrafiłam ;) Quote
inka33 Posted December 19, 2013 Posted December 19, 2013 [SIZE=3]Czy ma ktoś może... do wypożyczenia... [B]dyby[/B] dla 11kg pieseczki...? :hmmmm:[/SIZE] ...bo wiecie... pieseczce trzeba trzy razy dziennie kropelkę do obu oczusiów wpuszczać... :roll: a wtedy pieseczka "dostaje" nagle ośmiu łap i 55kg (mocy...) :huh: Quote
inka33 Posted December 19, 2013 Posted December 19, 2013 [quote name='Mazowszanka2']No to nie wieziemy Fiony do Ziutki ;-)[/QUOTE] Błąd - wieziemy w kwietniu po sprawdzeniu płotka... ;) Quote
konfirm13 Posted December 19, 2013 Posted December 19, 2013 [quote name='inka33'][SIZE=3]Czy ma ktoś może... do wypożyczenia... [B]dyby[/B] dla 11kg pieseczki...? :hmmmm:[/SIZE] ...bo wiecie... pieseczce trzeba trzy razy dziennie kropelkę do obu oczusiów wpuszczać... :roll: a wtedy pieseczka "dostaje" nagle ośmiu łap i 55kg (mocy...) :huh:[/QUOTE] Charakterne maleństwo ;) Quote
Mazowszanka13 Posted December 19, 2013 Author Posted December 19, 2013 A to Ci współczuję inka33. Czy sobie też mam już współczuć ? Quote
inka33 Posted December 19, 2013 Posted December 19, 2013 [quote name='Mazowszanka2']A to Ci współczuję inka33. Czy sobie też mam już współczuć ?[/QUOTE] To się dowiesz w poniedziałek, bo mam jej podawać "conajmniej do końca tygodnia", więc w poniedziałek mam zamiar pokazać oczka wetowi i zobaczymy, czy jeszcze będzie trzeba. Poza tym, może do tego czasu goopi kapuściany łepul załapie, że po kropelkach dostaje śmierdzioszka (oczywiście nie w sekundę po szarpaninie, ale po chwili uspokojenia...) i będzie już grzecznie czekać na kropelki... * Albo może zdążę opracować lepszą technikę, którą Ci później dobitnie i obrazowo objaśnię. Albo sama opracujesz idealną i nie będzie kłopotu...? :p *) Tia... moja wiara w to... :mdleje: PS. Lecimy na poszukiwanie Bezy światełkowej... :scared: Quote
Mattilu Posted December 19, 2013 Posted December 19, 2013 Inka, ja kocham Twoje relacje :) a co Fionce w oczka? Quote
3 x Posted December 20, 2013 Posted December 20, 2013 [quote name='inka33'] ...bo wiecie... pieseczce trzeba trzy razy dziennie kropelkę do obu oczusiów wpuszczać... :roll: a wtedy pieseczka "dostaje" nagle ośmiu łap i 55kg (mocy...) :huh:[/QUOTE] problem na pewno nie lezy w 55 kg (mocy), z doświadczenia wiem że im więcej tym mniejszy problem ;) Quote
malagos Posted December 20, 2013 Posted December 20, 2013 [quote name='Mattilu']Inka, ja kocham Twoje relacje :) a co Fionce w oczka?[/QUOTE] Coś się jej stało w te ślepka? Quote
Mazowszanka13 Posted December 20, 2013 Author Posted December 20, 2013 [quote name='malagos']Coś się jej stało w te ślepka?[/QUOTE] Ma zapalenie spojówek. Quote
Nutusia Posted December 20, 2013 Posted December 20, 2013 Współczuję. Ja miałam zakrapiać uszy Hopce bis - aha, wszystko było zakropione, tylko nie uszy... ;) Quote
malagos Posted December 20, 2013 Posted December 20, 2013 Nasza Mila ma też coś z uszami, od zawsze, nie da się dotknąć, a czasem jej wyłazi z małżowiny strupek czarny, suchy, wisi na kłaczkach przy uchu -też nie da się oderwać, bo pisk, skomlenie, wrzask. Co za diabeł?.... sobie żartuję i obwieszczam Milusi jak się za bardzo wydziera - czarny humor - ze [I]post mortem [/I]sekcję się zrobi gadzinie i dopiro prawdę o jej uszach poznamy... Quote
inka33 Posted December 20, 2013 Posted December 20, 2013 Fionę raz biorę z zaskoku (tak, wiem, okropnie nie wychowawczo i wrednie zaspaną na posłanku... :oops: ), a raz tuż przed czekającą już michą. :p Moc zmniejszyła się do ok. 22-33kg, a ilość łap do ok. 6. ;) Quote
konfirm13 Posted December 21, 2013 Posted December 21, 2013 [quote name='3 x']problem na pewno nie lezy w 55 kg (mocy), z doświadczenia wiem że im więcej tym mniejszy problem ;)[/QUOTE] Jeżeli to oznacza, że im większy pies, tym łatwiej mu coś zrobić "dla zdrowotności". Ja co prawda, zawsze miałam duże psy :) Quote
Recommended Posts