Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='konfirm13']I znowu - z wizytą u Fiony. Mam nadzieję, że z łapką nadal OK :)[/QUOTE]

Z łapką wszystko w porzadku. Jest niewybiegana biedaczka, bo poskramiam próby gonienia się z Tiną.

[quote name='malagos']Dałam rano ogłoszenie o Fionce smsem do Tygodnika, jak Tinkę. Koszt taki sam, 10,98 zł.[/QUOTE]

Dziękuję Ci bardzo, podeslę za moment pieniądze :)

Posted

[quote name='Mazowszanka2']Bardzo lubi :)
Gdy w Warszawie byłyśmy na spacerze i zobaczyła idące przedszkole to z radości mało jej się dupka nie urwała.[/QUOTE]

Mozesz mi wyslac na maila zdjecia Fionki i kontakt? W miare szybko poproszę, wieczorem bede pisala do pewnej Pani:)
[email][email protected][/email]

Posted

[quote name='Ellig']Mozesz mi wyslac na maila zdjecia Fionki i kontakt? W miare szybko poproszę, wieczorem bede pisala do pewnej Pani:)
[EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL][/QUOTE]

Już się robi, dziękuję :)
Ale się nie cieszę, bo sie boję. Tyle razy się cieszyłam na próżno.

Już wysłałam, miałam przygotowane dla Ziutki, tylko wcisnęłam przeslij dalej i już.
Generalnie, tracę czas na tym powolnym komputerze zamiast inne rzeczy robić.

Posted

Spoko ! Mam szampon na podorędziu. Ale wykąpię dopiero wtedy jak do DS-u będzie jechała.
Wcześniej nie ma sensu, bo to syzyfowa praca. Na szczęście obróżkę Taks-ówkę łatwo się pierze.

Posted

[quote name='Mazowszanka2']Ale się naganiała na spacerze i wykąpała w gnojówce 100 %.
A na koniec urwała się ze spaceru, żeby skoczyć do sąsiada.[/QUOTE]

No, to widzę, że spacer był udany i pełen wrażeń ;)