malagos Posted August 6, 2013 Posted August 6, 2013 Odpowiem za Mazowszankę, bo Fionkę i ja gościłam u siebie przez tydzień na dt :) Jest cudna! Do dzieci, do psów, do kotów, z nikim nie zadziera, tylko chce się bawić! Radosna, pogodna, baaaardzo sympatyczna :) Quote
Mazowszanka13 Posted August 6, 2013 Author Posted August 6, 2013 Dzięki malagos :) Na widok dzieci tak kręci ogonkiem, że mało jej dupki nie urwie. Cholera, miałam zapytanie od Pani z Katowic. Tego samego dnia co dałam ogłoszenia na Śląsk. Opisałam co i jak, że fajna, ale wymaga spacerów dłuższych niż do latarni i z powrotem. I cisza. Chyba do pracy w marketingu nie nadaję się :shake: Quote
malagos Posted August 6, 2013 Posted August 6, 2013 To co miałaś odpowiedzieć? Że to stara schorowana suka, która wlecze się 5 metrów i wraca niesiona na rekach? Quote
Poker Posted August 6, 2013 Posted August 6, 2013 Pokazałam Fionkę rodzinie z Wrocławia. Pytali o koszt transportu. Quote
malagos Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 To ta sama rodzina, co ew.zainteresowana Alutką od Nutusi? Koszt transportu porównywalny dla obu suniek, Warszawa - Wrocław, moze tym carpolingiem czy jak mu tam? Quote
Mattilu Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 Fionko, trzymam calym sercem kciuki za Twoj domek. Mazowszanko, dotarl do mnie film, dziekuje bardzo:) Quote
Mazowszanka13 Posted August 7, 2013 Author Posted August 7, 2013 [quote name='Poker']Pokazałam Fionkę rodzinie z Wrocławia. Pytali o koszt transportu.[/QUOTE] Do Warszawy mogę dowieźć. Jesliby dom był zainteresowany to może by podjechał połowę drogi do jakiegoś punktu ? Można zapytać też o carpooling ( w zeszłym roku płaciłam 50 zł). Znam też kogoś kto wiózł parę razy moje zakupy bazarkowe dla mila-ada do Wrocławia. Już zaczynam się bać. Quote
Mattilu Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 Nie boj sie, przeciez Pokerek zrobi wizyte pa. Quote
Mazowszanka13 Posted August 7, 2013 Author Posted August 7, 2013 [quote name='Mattilu']Nie boj sie, przeciez Pokerek zrobi wizyte pa.[/QUOTE] Ale ja boję się transportu. Quote
malagos Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 Na razie to tylko pokazanie psa ludziskom, nie "peniaj", jak mówi Aga! Quote
Poker Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 Już ją posłałam ,ale na razie brak odpowiedzi. Nie strachaj na zapas. Quote
Mazowszanka13 Posted August 7, 2013 Author Posted August 7, 2013 Dziękuję Ci bardzo Poker-ku :) W całym tym psim "biznesie" najgorsze jest organizowanie transportu, który tak czy owak mnie czeka. Tylko malagos-czarownica ma dobrze, bo do niej na to zadupie (przepraszam :)) osobiście domki przyjeżdzają ;) Quote
malagos Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 Ale nie zawsze, było kilka akcji do Kowar, na Ślaska do Imielina - rzeczywiście, sprawy to niełatwe..... Quote
Mattilu Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 Do Nutusi ostatnio ze Slaska przyjechali (choc do adopcji Al niestety nie doszlo), wiec nie jest powiedziane, ze po Fionke nie przyjada...Tylko wpierw niech sie znajda! Quote
Mazowszanka13 Posted August 8, 2013 Author Posted August 8, 2013 [quote name='malagos']A ja ogłoszenia, wznawiasz Gośko?[/QUOTE] Edytuję w kółko te trzy najważniejsze, gdzie Fiona ma najwiecej wejść. Raz na mazowieckie raz na Śląsk. Quote
Nutusia Posted August 9, 2013 Posted August 9, 2013 Tak jest - najpierw niech się super dom trafi, a potem się będziemy martwić transportem ;) Quote
malagos Posted August 10, 2013 Posted August 10, 2013 [quote name='Nutusia']Tak jest - najpierw niech się super dom trafi, a potem się będziemy martwić transportem ;)[/QUOTE] a może to i temat się zrobił aktualny?..... Quote
Mazowszanka13 Posted August 11, 2013 Author Posted August 11, 2013 [B][COLOR=#800000]Zapraszam serdecznie Wszystkich na inspekcję w moim bdt 24 sierpnia[/COLOR][/B] :) Jedzie się tak jak do malagos, tylko w Makowie Maz. trzeba jechać prosto na Przasnysz, a nie skręcać w prawo jak do Małgosi. Adres i opis trasy podam chętnym na PW. Quote
malagos Posted August 11, 2013 Posted August 11, 2013 Tu utworzy się lista chętnych:: 1. malagos 2. tŻ malagos, jak niektórzy zwą - biggos :) 3. 4. 5. Quote
Mazowszanka13 Posted August 11, 2013 Author Posted August 11, 2013 Dzieki malagos:) Zapraszam do wpisywania się na listę. Quote
malagos Posted August 11, 2013 Posted August 11, 2013 Jak nie bezie chętnych, to dopiszemy nasze dzieci, ich sympatie, Mamę i sąsiadów :) Mazowszanko, a jak ta wizyta pa w Przasnyszu? Quote
Kejciu Posted August 11, 2013 Posted August 11, 2013 Muszę skonsultować się z Nutusią co do terminu - i pewnie będzie można nas dopisać jeśli Nutusia nie ma nic w planach :) to razem przybędziemy :) Quote
Recommended Posts