Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Odpowiem za Mazowszankę, bo Fionkę i ja gościłam u siebie przez tydzień na dt :)
Jest cudna! Do dzieci, do psów, do kotów, z nikim nie zadziera, tylko chce się bawić! Radosna, pogodna, baaaardzo sympatyczna :)

Posted

Dzięki malagos :)
Na widok dzieci tak kręci ogonkiem, że mało jej dupki nie urwie.

Cholera, miałam zapytanie od Pani z Katowic. Tego samego dnia co dałam ogłoszenia na Śląsk.
Opisałam co i jak, że fajna, ale wymaga spacerów dłuższych niż do latarni i z powrotem.
I cisza. Chyba do pracy w marketingu nie nadaję się :shake:

Posted

To ta sama rodzina, co ew.zainteresowana Alutką od Nutusi? Koszt transportu porównywalny dla obu suniek, Warszawa - Wrocław, moze tym carpolingiem czy jak mu tam?

Posted

[quote name='Poker']Pokazałam Fionkę rodzinie z Wrocławia. Pytali o koszt transportu.[/QUOTE]

Do Warszawy mogę dowieźć. Jesliby dom był zainteresowany to może by podjechał połowę drogi do jakiegoś punktu ?

Można zapytać też o carpooling ( w zeszłym roku płaciłam 50 zł).
Znam też kogoś kto wiózł parę razy moje zakupy bazarkowe dla mila-ada do Wrocławia.
Już zaczynam się bać.

Posted

Dziękuję Ci bardzo Poker-ku :)
W całym tym psim "biznesie" najgorsze jest organizowanie transportu, który tak czy owak mnie czeka.
Tylko malagos-czarownica ma dobrze, bo do niej na to zadupie (przepraszam :)) osobiście domki przyjeżdzają ;)

Posted

Do Nutusi ostatnio ze Slaska przyjechali (choc do adopcji Al niestety nie doszlo), wiec nie jest powiedziane, ze po Fionke nie przyjada...Tylko wpierw niech sie znajda!

Posted

[quote name='Nutusia']Tak jest - najpierw niech się super dom trafi, a potem się będziemy martwić transportem ;)[/QUOTE]

a może to i temat się zrobił aktualny?.....

Posted

[B][COLOR=#800000]Zapraszam serdecznie Wszystkich na inspekcję w moim bdt 24 sierpnia[/COLOR][/B] :)
Jedzie się tak jak do malagos, tylko w Makowie Maz. trzeba jechać prosto na Przasnysz, a nie skręcać w prawo jak do Małgosi.
Adres i opis trasy podam chętnym na PW.