Nutusia Posted June 25, 2013 Posted June 25, 2013 Kcd już przywiało - była na zasłużonym urlopie ;) Wczoraj już szalała po dogo i nawet z nią rozmawiałam telefonicznie! :) Quote
Mazowszanka13 Posted June 25, 2013 Author Posted June 25, 2013 [quote name='Nutusia']Kcd już przywiało - była na zasłużonym urlopie ;) Wczoraj już szalała po dogo i nawet z nią rozmawiałam telefonicznie! :)[/QUOTE] Dzięki :) Już wysłałam jej epistołę. Quote
Gusiaczek Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 cześć Fionka :) starasz się być bardziej stacjonarna ? Quote
Mazowszanka13 Posted June 26, 2013 Author Posted June 26, 2013 [quote name='Gusiaczek']cześć Fionka :) starasz się być bardziej stacjonarna ?[/QUOTE] Od dwóch dni wraz z kiepską, senną pogodą moje psy nie wychodzą z domu, poza spacerami na zewnątrz. I Fiona dla towarzystwa też siedzi w domu. Wklejam link do Fiony na fb, aby potem nie szukać: [URL="https://www.facebook.com/media/set/?set=a.192145700938156.1073741830.192092274276832&type=3"]https://www.facebook.com/media/set/?...4276832&type=3[/URL] Quote
kcd Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 [quote name='Mazowszanka']Dostałam odpowiedź od Keria, właścicielki pokazanej w którymś ze wcześniejszych postów psiej akrobatki. Keria nie jeździ już na zawody, bo przeniosła się na wieś. Ale nadal ma kontakty z osobami zajmującymi się psimi sportami.I prosiła o namiary na wydarzenie Fiony na fb. Wydarzenia Fiona chyba nie ma, ale pamiętam, że[B] kcd (którą gdzieś wywiało)[/B] robiła jej na fb albumik czy jak to się nazywa. Idę zatem szukać namiarów we wcześniejszych postach. Jeśli któraś z Was pamięta gdzie to jest napisane to proszę o podpowiedź.[/QUOTE] :lol: :lol: :lol: kcd wróciła, cały czas podrzuca Fionkę na fb, ale bez efektów... Faktycznie wydarzenie to dobry pomysł. Quote
kcd Posted June 28, 2013 Posted June 28, 2013 Wiadomości od Małgosi: telefon milczy, mail milczy, dogo robi pod górkę i nie pozwala się zalogować... Quote
malagos Posted June 28, 2013 Posted June 28, 2013 własnie, wczoraj mówiła mi też, że nie może się zalogować. A Fioneczka jak czekała na dom, tak czeka...... Quote
Gusiaczek Posted June 28, 2013 Posted June 28, 2013 Fioneczko, doczekasz się na pewno! :) a dogo wczoraj rzeczywiście oszalało :( Quote
malagos Posted June 30, 2013 Posted June 30, 2013 Mazowszanka nadal czeka na reakcję administratora dogo. Quote
Nutusia Posted July 1, 2013 Posted July 1, 2013 Adopcje stanęły w miejscu - o moje nawet ćwierć telefonu nie ma. Wakacje... spędzą zatem na wsi ;) Quote
Mattilu Posted July 1, 2013 Posted July 1, 2013 Wszyscy sie skarza na zastoj w adopcjach i niedobor kasy :( Quote
Ziutka Posted July 1, 2013 Posted July 1, 2013 [quote name='malagos']a Mazowszanki nadal nie ma?........[/QUOTE] Nie ma :( A może Ty Małgoś masz adres Gosi ? Bo też musze jej paczuszke z bazarku posłać ;) Quote
inka33 Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 Fioniasta, co tam u Ciebie na wiosce...? :glaszcze: Quote
Ziutka Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 Małgosia pisała mi sms'a, że nadal nie może się zalogować na dogo :( Quote
malagos Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 Cholera, nie wiem, co się robi w takiej sytuacji? Pisałam na wątku administracji 2 dni temu o tym, ale tu się wątki ukazują po moderacji. Tylko kiedy? ....... Quote
Mazowszanka13 Posted July 3, 2013 Author Posted July 3, 2013 Witam wśród żywych !!:multi::multi: Choć nie do końca zadowolona, bo jako własny klon :shake: Niech to szlag trafi i jasna cholera :angryy: Napisałam przed chwilą post w dziale administracja i .......czeka na modernizację ! Tak jak wątek, który założyła malagos w mojej sprawie. Dziękuję Gosiu :) Czuję się jak bohaterka kafkowskiego świata. Fiona żyje i ma się dobrze, sierść błyszczy i boczki nie są już wklęsłe. Z tego wszystkiego nie było okazji napisać, że 26 czerwca minął drugi miesiąc wczasów u mnie na wsi. Jedna wielka cisza :-( Był jeden mejl z Lublina, ale kontakt urwał się szybko. Oraz Pani z ogrodem i Fioną na zewnątrz, co oczywiście nie kwalifikuje się jako dom dla Fiony, choć Pani miła. W końcu wzięła dwa pieski z jednego schroniskowego boksu. Chyba będą u niej miały dobrze. Quote
Nutusia Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 O, Mazowszanka nam się podwoiła ;) Witaj z powrotem :) Fionka pewnie na wczasy nie narzeka, więc dobrze, że dwa biedaki ze schronu się wyzwoliły... U nas też cisza adopcyjna jak makiem zasiał, a wakacyjnych "ofiar" przybywa :( Quote
Mazowszanka13 Posted July 3, 2013 Author Posted July 3, 2013 A tu dowód, że Fiona żyje i ma się dobrze, a Mazowszanka2 to nie kolejne wcielenie Wioli. [IMG]http://img7.imageshack.us/img7/3402/tfyb.jpg[/IMG] Quote
Gusiaczek Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 [quote name='Mazowszanka2']A tu dowód, że Fiona żyje i ma się dobrze, a Mazowszanka2 to nie kolejne wcielenie Wioli. [IMG]http://img7.imageshack.us/img7/3402/tfyb.jpg[/IMG][/QUOTE] Akurat! a kto Was tam wie ? :evil_lol: Quote
Ziutka Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 [quote name='Gusiaczek']Akurat! a kto Was tam wie ? :evil_lol:[/QUOTE] Tiaaa :evil_lol: mos racjos Gusiaczku ;) Quote
malagos Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 No to fajnie Cię tu widzieć !! Mazowszanka jak Rambo, będzie niedługo numer 22 :) Quote
Nutusia Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 Z tym wcieleniem Wioli to nawet nie żartujcie... :( Za kolejnymi wcieleniami Mazowszanki byłabym baaaaaaaardzo "za" - gdyby były w realu ;) :) Ciotki - ponieważ nie bywacie (!) na wątku u mojej Alutki informuję, że kombinujemy dogomaniacki sabacik u mnie w sierpniu - serdecznie zapraszam i proszę o sugestie dotyczące terminu ;) Quote
Recommended Posts