Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Nutusia']Kcd już przywiało - była na zasłużonym urlopie ;) Wczoraj już szalała po dogo i nawet z nią rozmawiałam telefonicznie! :)[/QUOTE]

Dzięki :) Już wysłałam jej epistołę.

Posted

[quote name='Gusiaczek']cześć Fionka :)
starasz się być bardziej stacjonarna ?[/QUOTE]

Od dwóch dni wraz z kiepską, senną pogodą moje psy nie wychodzą z domu, poza spacerami na zewnątrz.
I Fiona dla towarzystwa też siedzi w domu.

Wklejam link do Fiony na fb, aby potem nie szukać:

[URL="https://www.facebook.com/media/set/?set=a.192145700938156.1073741830.192092274276832&type=3"]https://www.facebook.com/media/set/?...4276832&type=3[/URL]

Posted

[quote name='Mazowszanka']Dostałam odpowiedź od Keria, właścicielki pokazanej w którymś ze wcześniejszych postów psiej akrobatki.
Keria nie jeździ już na zawody, bo przeniosła się na wieś.
Ale nadal ma kontakty z osobami zajmującymi się psimi sportami.I prosiła o namiary na wydarzenie Fiony na fb.
Wydarzenia Fiona chyba nie ma, ale pamiętam, że[B] kcd (którą gdzieś wywiało)[/B] robiła jej na fb albumik czy jak to się nazywa.
Idę zatem szukać namiarów we wcześniejszych postach.
Jeśli któraś z Was pamięta gdzie to jest napisane to proszę o podpowiedź.[/QUOTE]

:lol: :lol: :lol: kcd wróciła, cały czas podrzuca Fionkę na fb, ale bez efektów... Faktycznie wydarzenie to dobry pomysł.

Posted

[quote name='malagos']a Mazowszanki nadal nie ma?........[/QUOTE]
Nie ma :(
A może Ty Małgoś masz adres Gosi ?
Bo też musze jej paczuszke z bazarku posłać ;)

Posted

Cholera, nie wiem, co się robi w takiej sytuacji? Pisałam na wątku administracji 2 dni temu o tym, ale tu się wątki ukazują po moderacji. Tylko kiedy? .......

Posted

Witam wśród żywych !!:multi::multi:
Choć nie do końca zadowolona, bo jako własny klon :shake:

Niech to szlag trafi i jasna cholera :angryy:
Napisałam przed chwilą post w dziale administracja i .......czeka na modernizację !
Tak jak wątek, który założyła malagos w mojej sprawie. Dziękuję Gosiu :)
Czuję się jak bohaterka kafkowskiego świata.

Fiona żyje i ma się dobrze, sierść błyszczy i boczki nie są już wklęsłe.
Z tego wszystkiego nie było okazji napisać, że 26 czerwca minął drugi miesiąc wczasów u mnie na wsi.
Jedna wielka cisza :-(
Był jeden mejl z Lublina, ale kontakt urwał się szybko.
Oraz Pani z ogrodem i Fioną na zewnątrz, co oczywiście nie kwalifikuje się jako dom dla Fiony, choć Pani miła.
W końcu wzięła dwa pieski z jednego schroniskowego boksu. Chyba będą u niej miały dobrze.

Posted

O, Mazowszanka nam się podwoiła ;) Witaj z powrotem :)
Fionka pewnie na wczasy nie narzeka, więc dobrze, że dwa biedaki ze schronu się wyzwoliły... U nas też cisza adopcyjna jak makiem zasiał, a wakacyjnych "ofiar" przybywa :(

Posted

[quote name='Mazowszanka2']A tu dowód, że Fiona żyje i ma się dobrze, a Mazowszanka2 to nie kolejne wcielenie Wioli.

[IMG]http://img7.imageshack.us/img7/3402/tfyb.jpg[/IMG][/QUOTE]

Akurat! a kto Was tam wie ? :evil_lol:

Posted

Z tym wcieleniem Wioli to nawet nie żartujcie... :(

Za kolejnymi wcieleniami Mazowszanki byłabym baaaaaaaardzo "za" - gdyby były w realu ;) :)

Ciotki - ponieważ nie bywacie (!) na wątku u mojej Alutki informuję, że kombinujemy dogomaniacki sabacik u mnie w sierpniu - serdecznie zapraszam i proszę o sugestie dotyczące terminu ;)