Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 424
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Kochani bardzo dziękuje za czerwcowe wpłaty: od Belci, p. Natalii z fb, Dulskiej i Rolanda_De, pieniążki pozostałe po zapłaceniu dt zostaną łącznie przekazane p. Irenie K. obecnej formalnej opiekunki Bezi.
A oto jak pani Irena ładnie pisze od Beziulce :):
"Patrzy mądrze, ufnie, z wielką miłością na każdego napotkanego człowieka, urzeka oddaniem i bezgraniczną miłością, jej chęć obcowania i kontaktu jest jak powietrze dla każdej żywej istoty. Nie sposób zrozumieć tego zaufania poznając jej przeszłość : SZEŚĆ lat za kratami jednego z najgorszych schronisk w Polsce, to tak niewyobrażalnie długo dla nas, a cóż dopiero dla psa-tej bezbronnej istoty zdanej na wegetację w zapomnianym przez Boga i ludzi miejscu.
Ale… udało się !! Bezia opuściła tą umieralnię i tu niestety kończy się bajka, bo pomimo starań opiekunów, troski domu tymczasowego gdzie przebywa, Bezia nadal nie ma swojego miejsca na ziemi. Jakieś fatum ciążące nad tą sunią sprawiło, że stała się niewidzialna.
Apelujemy więc do Państwa, odczarujmy ten świat Bezi, niech ta urocza sunia stanie się częścią Waszej rodziny, drugą połówką jabłka której szukacie, a odwdzięczy się bezgranicznym oddaniem i miłością."

• 2 weeks later...
Posted

Przepraszam ale od jakiegoś czasu nie mam dostepu do neta tylko jak mi się gdzieś uda.
Do kilku dni uaktualnie finanse Bezi, wpłaty które od Was przychodzą - za które bardzo dziekujemy:) , tylko b prosze o cierpliwość.
No i najlepsze na koniec ! :
z maila od pani Irenki dowiedziałam się dzisiaj że BEZIULKA ma domek :multi::multi::multi:.
Czeka tyl;ko na wyjazd do niego bo domek aż w Poznaniu, bardoz dobry domek.
Jak tylko dowiem się wiecej szczegółów to napiszę na watku.

Posted

Dogo07 napisał(a):
Przepraszam ale od jakiegoś czasu nie mam dostepu do neta tylko jak mi się gdzieś uda.
Do kilku dni uaktualnie finanse Bezi, wpłaty które od Was przychodzą - za które bardzo dziekujemy:) , tylko b prosze o cierpliwość.
No i najlepsze na koniec ! :
z maila od pani Irenki dowiedziałam się dzisiaj że BEZIULKA ma domek :multi::multi::multi:.
Czeka tyl;ko na wyjazd do niego bo domek aż w Poznaniu, bardoz dobry domek.
Jak tylko dowiem się wiecej szczegółów to napiszę na watku.

Dawno nie zaglądałam do ślicznej Bezuni, a tu takie wspaniałe wieści.
Bądź szczęśliwa kochana sunieczko!!!

Posted

Państwo zabrali Beziulkę w niedzielę z dt, podróż była długa ale za to na kolanach nowej Pani :); oczywiście DT tęskni - Bezia była tam około 13 miesięcy. Teraz Bezia będzie mieszkać jako jedyny psiaczek w domku z ogródkiem.
Kochana Beziulka :).
Dziękuję BARDZO wszystkim za wspieranie, zainteresowanie, bycie , pomaganie Bezi :).

Posted

Cudownie, że Bezia ma już własny domek!!!:loveu:
Podczytywałam ten wątek i też trzymałam za nią kciuki...
Mam nadzieję, że Nieboraczek niebawem pójdzie w jej ślady...