Onaa Posted June 16, 2014 Author Posted June 16, 2014 Był jeden tel. o Bezie ale nic z tego nie wyszło. Beziulka wciąż czeka na domek. Quote
terra Posted June 16, 2014 Posted June 16, 2014 Szkoda, ale dla Bezi musie być domek najlepszy. Quote
Onaa Posted June 20, 2014 Author Posted June 20, 2014 Kochani bardzo dziękuje za czerwcowe wpłaty: od Belci, p. Natalii z fb, Dulskiej i Rolanda_De, pieniążki pozostałe po zapłaceniu dt zostaną łącznie przekazane p. Irenie K. obecnej formalnej opiekunki Bezi. A oto jak pani Irena ładnie pisze od Beziulce :): "Patrzy mądrze, ufnie, z wielką miłością na każdego napotkanego człowieka, urzeka oddaniem i bezgraniczną miłością, jej chęć obcowania i kontaktu jest jak powietrze dla każdej żywej istoty. Nie sposób zrozumieć tego zaufania poznając jej przeszłość : SZEŚĆ lat za kratami jednego z najgorszych schronisk w Polsce, to tak niewyobrażalnie długo dla nas, a cóż dopiero dla psa-tej bezbronnej istoty zdanej na wegetację w zapomnianym przez Boga i ludzi miejscu. Ale… udało się !! Bezia opuściła tą umieralnię i tu niestety kończy się bajka, bo pomimo starań opiekunów, troski domu tymczasowego gdzie przebywa, Bezia nadal nie ma swojego miejsca na ziemi. Jakieś fatum ciążące nad tą sunią sprawiło, że stała się niewidzialna. Apelujemy więc do Państwa, odczarujmy ten świat Bezi, niech ta urocza sunia stanie się częścią Waszej rodziny, drugą połówką jabłka której szukacie, a odwdzięczy się bezgranicznym oddaniem i miłością." Quote
terra Posted June 20, 2014 Posted June 20, 2014 Piękny tekst, trzeba go będzie wykorzystać przy następnych ogłoszeniach. Jak słodka Beziula na foteczkach :) Quote
piescofajnyjest Posted June 25, 2014 Posted June 25, 2014 super jest te nasze Bezidlo:) ech.... Quote
Onaa Posted July 14, 2014 Author Posted July 14, 2014 Przepraszam ale od jakiegoś czasu nie mam dostepu do neta tylko jak mi się gdzieś uda. Do kilku dni uaktualnie finanse Bezi, wpłaty które od Was przychodzą - za które bardzo dziekujemy:) , tylko b prosze o cierpliwość. No i najlepsze na koniec ! : z maila od pani Irenki dowiedziałam się dzisiaj że BEZIULKA ma domek :multi::multi::multi:. Czeka tyl;ko na wyjazd do niego bo domek aż w Poznaniu, bardoz dobry domek. Jak tylko dowiem się wiecej szczegółów to napiszę na watku. Quote
Belcia Posted July 14, 2014 Posted July 14, 2014 ale cudownie wiesci!! i to w poniedzialek!!! ciesze sie bardzo!!! Quote
terra Posted July 14, 2014 Posted July 14, 2014 Ale cudowna wiadomość,:lol: czekam na więcej szczegółów no i zaciskam kciuki za podróż i aklimatyzację. Quote
Onaa Posted July 15, 2014 Author Posted July 15, 2014 Wiem narazie tyle że Państwo przyjeżdżają po Bezię w ten piątek. Quote
terra Posted July 15, 2014 Posted July 15, 2014 Cudnie, cudnie znaczy zależy im bardzo.:lol: Nieustająco zaciskam kciuki. Quote
azalia Posted July 15, 2014 Posted July 15, 2014 Oby to był ten najlepszy dom,już na całe życie Beziulki. Quote
phase Posted July 15, 2014 Posted July 15, 2014 Nareszcie!!!! Zmieńcie tytuł wątku. :):) Bardzo się cieszę, że do Beziulki uśmiechnęło się szczęście! Quote
Gabi79 Posted July 15, 2014 Posted July 15, 2014 Dogo07 napisał(a):Przepraszam ale od jakiegoś czasu nie mam dostepu do neta tylko jak mi się gdzieś uda. Do kilku dni uaktualnie finanse Bezi, wpłaty które od Was przychodzą - za które bardzo dziekujemy:) , tylko b prosze o cierpliwość. No i najlepsze na koniec ! : z maila od pani Irenki dowiedziałam się dzisiaj że BEZIULKA ma domek :multi::multi::multi:. Czeka tyl;ko na wyjazd do niego bo domek aż w Poznaniu, bardoz dobry domek. Jak tylko dowiem się wiecej szczegółów to napiszę na watku. Dawno nie zaglądałam do ślicznej Bezuni, a tu takie wspaniałe wieści. Bądź szczęśliwa kochana sunieczko!!! Quote
Sara2011 Posted July 15, 2014 Posted July 15, 2014 Tak długo czekała dziewczynka i się doczekała. Wspaniale!!!:loveu::loveu::loveu: Quote
Aga-ta Posted July 20, 2014 Posted July 20, 2014 Informacje na temat Bezi znajdziecie tutaj:) https://www.facebook.com/events/268335726654849/?ref=22 Bezia w domu!:) Quote
Aga-ta Posted July 20, 2014 Posted July 20, 2014 Informacje na temat Bezi znajdziecie tutaj:) (jest cala fotorelacja) https://www.facebook.com/events/268335726654849/?ref=22 Bezia w domu!:) Quote
terra Posted July 21, 2014 Posted July 21, 2014 Bądź szczęśliwa Beziulku nareszcie we własnym domku :loveu: Quote
Onaa Posted July 21, 2014 Author Posted July 21, 2014 Państwo zabrali Beziulkę w niedzielę z dt, podróż była długa ale za to na kolanach nowej Pani :); oczywiście DT tęskni - Bezia była tam około 13 miesięcy. Teraz Bezia będzie mieszkać jako jedyny psiaczek w domku z ogródkiem. Kochana Beziulka :). Dziękuję BARDZO wszystkim za wspieranie, zainteresowanie, bycie , pomaganie Bezi :). Quote
Figunia Posted July 21, 2014 Posted July 21, 2014 Cudownie, że Bezia ma już własny domek!!!:loveu: Podczytywałam ten wątek i też trzymałam za nią kciuki... Mam nadzieję, że Nieboraczek niebawem pójdzie w jej ślady... Quote
AgusiaP Posted July 22, 2014 Posted July 22, 2014 Wspaniała wiadomość :multi::multi::multi: Tak się cieszę, że Bezia już w DS:multi::multi::multi: Bądź szczęśliwa :loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts