piescofajnyjest Posted December 17, 2013 Posted December 17, 2013 ja bym jej nawet oplacila wyrozniona tablice na miesiac, ale musimy miec dobry tekst i zdjecia??? jakies propozycje? Quote
Onaa Posted December 17, 2013 Author Posted December 17, 2013 [quote name='piescofajnyjest']ja bym jej nawet oplacila wyrozniona tablice na miesiac, ale musimy miec dobry tekst i zdjecia??? jakies propozycje?[/QUOTE] Bardzo dziękuję za propozycję. Żeby jeszcze jakiś tekst napisać, ja już pisałam kilka razy, i naprawdę nie wiem co można jeszcze napisać o Bezi. Czy pisać że taka biedna że musiała mieć operację że w schronisku może już by nie żyła, ale z drugiej strony ona jest taka radosna pełna życia jak młody psiak. I taka kochana, tak się przymila do człowieka, jest taka pogodna, i wnosi uśmiech całą sobą. Quote
piescofajnyjest Posted December 19, 2013 Posted December 19, 2013 ale ona jest sliczna:):loveu: to zdjecia juz mamy!! jeszcze tylko pare slow.... Quote
Onaa Posted December 23, 2013 Author Posted December 23, 2013 Zdrowia miłości ciepła i spokoju na Święta:). Quote
terra Posted December 25, 2013 Posted December 25, 2013 Beziuniu, domku ci życzę w ten świąteczny czas, a cioteczkom spokoju i wytrwałości :tree1: Quote
Mysza2 Posted December 29, 2013 Posted December 29, 2013 Dziewczynki proszę zajrzyjcie do staruszka biedaka, którego zgarnęłyśmy dzisiaj z ulicy :-(:-(:-( http://www.dogomania.pl/forum/thread...-z%C5%82/page3 Quote
phase Posted December 30, 2013 Posted December 30, 2013 http://images63.fotosik.pl/509/0a3ad88d84e5180cgen.jpg i weź się nie oprzyj :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Onaa Posted December 30, 2013 Author Posted December 30, 2013 Naprawdę nie wiem dlaczego nikt nawet nie zapyta o Bezie :(. Quote
Ada-jeje Posted December 30, 2013 Posted December 30, 2013 Dogo07 napisał(a):Naprawdę nie wiem dlaczego nikt nawet nie zapyta o Bezie :(. liczysz na to zeby tu na dogo ktos zapyta o Bezie, poszukaj osob ktore robia wydarzenia na fb, tam tez psy czesto znjduja DS Quote
Onaa Posted December 30, 2013 Author Posted December 30, 2013 Bezia ma ogłoszenia, była w gazecie i to w tym sensie napisałam że nikt nawet nie zapytał o sunie. Na fb też miała wydarzenie. Quote
Ada-jeje Posted December 30, 2013 Posted December 30, 2013 Dogo07 napisał(a):Bezia ma ogłoszenia, była w gazecie i to w tymala sensie napisałam że nikt nawet nie zapytał o sunie. Na fb też miała wydarzenie. wiesz o tym ze setki jak nie tysice psow szukaja nowe domy, ogloszenia w ciagu kilu dni spadaja o kilka/kilkanascie stron a szukajacy psa przegladaja z reguly kilka pierwszych stron. Pomysl gdybys to Ty szukala psa, do adopcji, przegladalabys 100 stron, bo ja raczej NIE. Czyli ogloszenia trzeba wznawiac przynajmniej raz na tydzien. Quote
Onaa Posted December 30, 2013 Author Posted December 30, 2013 piescofajnyjest napisał(a):ja bym jej nawet oplacila wyrozniona tablice na miesiac, ale musimy miec dobry tekst i zdjecia??? jakies propozycje? Te dwa ostatnie zdjecia są chyba ujmujące jak myślisz ? Quote
piescofajnyjest Posted January 1, 2014 Posted January 1, 2014 bardzo fajne.....:) to co robic jej wyrozniona tablice? na jkie woj i na jaka miejscowosc? acha.....jeszcze takst potrzebny...... Quote
Onaa Posted January 2, 2014 Author Posted January 2, 2014 piescofajnyjest napisał(a):bardzo fajne.....:) to co robic jej wyrozniona tablice? na jkie woj i na jaka miejscowosc? acha.....jeszcze takst potrzebny...... Tak byłoby super, dziękujemy :). Na woj. małopolskie bo ona w Krakowie. Chyba że próbować na inne ? Już sama nie wiem. A tekst zaraz poszukam. Było coś takiego: Bezia jest średniej wielkości sunią o kędzierzawej sierści, ma kilka lat, z tego 6 ostatnich spędziła zamknięta w schronisku. Mimo to potrafi zachowywać czystość w domu, ładnie chodzi w szelkach na spacery. Akceptuje inne pieski. Jest bardzo przyjacielska, sympatyczna, żywiołowa, i ma taki radosny pyszczek kiedy patrzy na człowieka. A mimo to nikt o nią nie pyta, nikt nie chce jej dać domu. Sunia kocha wszystkich ludzi, nie ma w niej cienia agresji. To pies z sercem na łapie. Bezia czeka na dobry dom i dobrego człowieka. Kontakt: 694 954 250 [email protected] Quote
piescofajnyjest Posted January 3, 2014 Posted January 3, 2014 ok:) jak wroce od lekarza, to sie tym zajme!!! Quote
Onaa Posted January 4, 2014 Author Posted January 4, 2014 Super, dziękujemy :). A tutaj jeszcze wymyśliłam taki tekst dla Bezi. Już tak długo czekam na Ciebie_ Bezia. N a dom czeka taka oto przesympatyczna bardzo pozytywna suczka o imieniu BEZIA. Jest średniej wielkości pieskiem o kędzierzawej sierści, przez 6 lat była zamknięta w schronisku, skąd została zabrana do domu tymczasowego. Sunia potrafi bardzo kochać człowieka, uwielbia rozdawać buziaki i ma dużo pozytywnej energii. Jest grzeczna, ładnie chodzi na spacerki, zachowuje czystość, akceptuje inne pieski i suczki. Ma śpiewny głos. Jest odrobaczona, zaszczepiona i wysterylizowana. Czeka już kilka miesięcy na kogoś kto ją pokocha i da jej własny kącik w swoim domu. Kontakt bez zmian. Quote
terra Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 Zaglądam do Bezi z nadzieją, że ktoś ją nareszcie wypatrzy i doceni. Quote
AgusiaP Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 terra napisał(a):Zaglądam do Bezi z nadzieją, że ktoś ją nareszcie wypatrzy i doceni. przecież to taka śliczna sunia:loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts