Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 424
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Państwo byli wczoraj zapoznać się z Bezią, teraz ma się odbyć wizyta pa.
Domek w bloku, w Krakowie, pani bardzo zainteresowana sunią, miała w rodzinie podobną, było zapoznanie w dt również z uwagi na fakt iż w domu są dzieci w wieku 5 i 8 lat.
Nic więcej nie chcę pisać, bo dużo emocji jest.
Czekamy i ściskamy kciuki.

Posted

Teraz mogę napisać że była wielka nadzieja bo pani sympatyczna, uczuciowo była bardzo za Bezią, ale niestety pan raczej w ogóle nie jest za adopcją jakiegokolwiek psiaka :(.
A wiadomo że piesek to nie tylko radości ale i kłopoty, odpowiedzialność , no i to żywe stworzenie które chce być kochane, i jeśli nie wszyscy domownicy są przekonani do posiadania nowego członka rodziny na długie lata to sytuacja jest dość trudna.

Posted

Wielka szkoda, ale nie można Bezi narażać na odrzucenie.
Nie wiadomo jak sytuacja by się rozwinęła z biegiem czasu.
To dalej szukamy.

Posted (edited)

Ponieważ Bezia od wielu miesięcy bezskutecznie szuka domu i ciągle jest walka o pieniążki dla niej, więc aby nadal spokojnie czekała w obecnym dt na dobry dom dla siebie, formalnie z dniem 22maja 2014r. opiekę nad Bezią przejmuje p. Irena Karcz, znana mi osoba, była na dogomanii, nadal pomaga psiakom, chce również pomóc Bezi.
Ja będę nadal prowadziła wątek Bezi, będę miała info i i zdjęcia z dt, będziemy również szukać jej dobrego kochającego domu domu.
Wasze deklaracje pomocy które są oczywiście Bezi nadal bardzo potrzebne , jeśli będziecie nadal chcieli pomagać suni to można wpłacać albo jak dotychczas a wówczas ja będę je przekazywać albo na podane konto i z zaznaczeniem że dla Bezi.

Fundacja SOS dla Jamników
Karolkowa 80/82/22 01-193 Warszawa
Nr konta : 18 1090 1056 0000 0001 2134 2356
Z dopiskiem : Daję szansę na dom, dla Bezi.

Tutaj wydarzenie na fb gdzie ma być również Bezia
https://www.facebook.com/events/268335726654849/?ref_notif_type=like&source=1.

Edited by Dogo07