Alla Chrzanowska Posted February 13, 2015 Posted February 13, 2015 Zabawki dla dziecka i art.dla Psa Przepraszam, pomyliłaś wątki. Do informowania, co chcesz kupić służy ten wątek: http://www.dogomania.com/forum/topic/37231-co-chcecie-kupi%C4%87-na-bazarku-zanim-napiszesz-przeczytaj-pierwszy-post/ Quote
Nutusia Posted February 26, 2015 Posted February 26, 2015 Allu - wysyłając zaproszenia zauważyłam błąd: nr 132 (sunnynight) adresuje wiadomość do kcd, której praktycznie nie ma na dogo i nie można do niej wysłać wiadomości nr 133 (bambino) adresuje wiadomość do sunnynight i tym sposobem do Bambino nie można automatycznie wysłać zaproszenia ;) Quote
Alla Chrzanowska Posted February 26, 2015 Posted February 26, 2015 Allu - wysyłając zaproszenia zauważyłam błąd: nr 132 (sunnynight) adresuje wiadomość do kcd, której praktycznie nie ma na dogo i nie można do niej wysłać wiadomości nr 133 (bambino) adresuje wiadomość do sunnynight i tym sposobem do Bambino nie można automatycznie wysłać zaproszenia ;) Dziękuję! Już poprawiam! Quote
Alla Chrzanowska Posted February 26, 2015 Posted February 26, 2015 Już powinno działać prawidłowo :) Quote
angineuuka Posted March 2, 2015 Posted March 2, 2015 Hej ;) poproszę mnie i zapisać. Głównie interesują mnie zwierzęce, ale zajrzę na każde inne. Jednakże nie zawsze coś kupie.. jutro wejdę na komputer to wyczyszcze pw. 1 Quote
Alla Chrzanowska Posted March 9, 2015 Posted March 9, 2015 Haw5 wpisałam, natomiast nie będę wpisywać chętnych na tematyczne bazarki, bo od tego jest inny wątek. Albo decydujecie się na wszystkie "jak leci", albo wcale. Quote
Alla Chrzanowska Posted March 11, 2015 Posted March 11, 2015 W dniu 11.03 nie można było wysłać zaproszeń do: Nova77 bietta po raz drugi pumcia02 KasiaT po raz drugi polubek Quote
angineuuka Posted March 11, 2015 Posted March 11, 2015 Napisałam przecież, że zajrzę na każde inne. Myślałam, że zrozumiesz zeby mnie zapisać na listę. ;) to tak po normalnemu: zapisać. ;) Quote
Alla Chrzanowska Posted March 11, 2015 Posted March 11, 2015 Napisałam przecież, że zajrzę na każde inne. Myślałam, że zrozumiesz zeby mnie zapisać na listę. ;) to tak po normalnemu: zapisać. ;) A może by tak po normalnemu najpierw sprawdzić, czy jesteś zapisana, a potem zgłaszać pretensje, że Cię nie wpisałam? 1 Quote
AMIGA Posted March 13, 2015 Posted March 13, 2015 Nie wiem co to się porobiło, ale jak usiłuję wysłac zaproszenia korzystając z nicków z listy to mi wyskakuje error. A już ze 40 zaproszen wysłałam z powodzeniem :( Czy to mój komp strajkuje? Quote
Hope2 Posted March 13, 2015 Posted March 13, 2015 Nie wiem co to się porobiło, ale jak usiłuję wysłac zaproszenia korzystając z nicków z listy to mi wyskakuje error. A już ze 40 zaproszen wysłałam z powodzeniem :( Czy to mój komp strajkuje? za szybko wysyłasz-trzeba chwile czekać-ja dla pewności czekam 2 min pomiędzy zaproszeniami Quote
AMIGA Posted March 13, 2015 Posted March 13, 2015 Za szybko to nie, bo wtedy mi inaczej pokazuje, że nie mogę wcale wypisać nowego zaproszenia. Ale o tym, że może mam już przepełnioną skrzynkę nie pomyślałam Quote
LeCoyotte Posted March 15, 2015 Posted March 15, 2015 Maszynka już czynna! :) dane logowania bez zmian. 2 Quote
devoner Posted March 15, 2015 Posted March 15, 2015 Maszynka już czynna! :) dane logowania bez zmian. jesteś wielki dzięki stokrotne Quote
NikaEla Posted March 15, 2015 Posted March 15, 2015 Maszynka już czynna! :) dane logowania bez zmian. a ja usunęłam ją ze swoich zakładek :( Quote
Mika31 Posted April 3, 2015 Posted April 3, 2015 proszę mnie skreślić z listy nie mam czasu bywać na dogo plus atmosfera panująca na wątkach nie zachęca Quote
Alla Chrzanowska Posted April 3, 2015 Posted April 3, 2015 proszę mnie skreślić z listy nie mam czasu bywać na dogo plus atmosfera panująca na wątkach nie zachęca Oczywiście, ale... nie bywamy na wątkach dla atmosfery, ale by pomóc psiakom, przynajmniej tak do tej pory się mi wydawało. 4 Quote
Alla Chrzanowska Posted April 3, 2015 Posted April 3, 2015 Mika31 straciła pieska... Bardzo współczuję, bo znam ten ból bardzo dobrze. Dogi to rasa, która żyje bardzo krótko - samiec średnio 7 lat, sunia - 9. Nie tak dawno straciłam w zasadzie szczeniaka. Miał 22 miesiące. Quote
Recommended Posts