Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted

Allu - wysyłając zaproszenia zauważyłam błąd:

nr 132 (sunnynight) adresuje wiadomość do kcd, której praktycznie nie ma na dogo i nie można do niej wysłać wiadomości

nr 133 (bambino) adresuje wiadomość do sunnynight i tym sposobem do Bambino nie można automatycznie wysłać zaproszenia ;)

Posted

Allu - wysyłając zaproszenia zauważyłam błąd:

nr 132 (sunnynight) adresuje wiadomość do kcd, której praktycznie nie ma na dogo i nie można do niej wysłać wiadomości

nr 133 (bambino) adresuje wiadomość do sunnynight i tym sposobem do Bambino nie można automatycznie wysłać zaproszenia ;)

Dziękuję! Już poprawiam!

Posted

Hej ;) poproszę mnie i zapisać. Głównie interesują mnie zwierzęce, ale zajrzę na każde inne. Jednakże nie zawsze coś kupie.. jutro wejdę na komputer to wyczyszcze pw.

• Upvote 1
Posted

Napisałam przecież, że zajrzę na każde inne. Myślałam, że zrozumiesz zeby mnie zapisać na listę. ;) to tak po normalnemu: zapisać. ;)

A może by tak po normalnemu najpierw sprawdzić, czy jesteś zapisana, a potem zgłaszać pretensje, że Cię nie wpisałam?

• Upvote 1
Posted

Nie wiem co to się porobiło, ale jak usiłuję wysłac zaproszenia korzystając z nicków z listy to mi wyskakuje error. A już ze 40 zaproszen wysłałam z powodzeniem :(
Czy to mój komp strajkuje?

Posted

Nie wiem co to się porobiło, ale jak usiłuję wysłac zaproszenia korzystając z nicków z listy to mi wyskakuje error. A już ze 40 zaproszen wysłałam z powodzeniem :(
Czy to mój komp strajkuje?

za szybko wysyłasz-trzeba chwile czekać-ja dla pewności czekam 2 min pomiędzy zaproszeniami 

Posted

Za szybko to nie, bo wtedy mi inaczej pokazuje, że nie mogę wcale wypisać nowego zaproszenia. Ale o tym, że może mam już przepełnioną skrzynkę nie pomyślałam

• 3 weeks later...
Posted

proszę mnie skreślić z listy nie mam czasu bywać na dogo plus atmosfera panująca na wątkach nie zachęca  

Oczywiście, ale... nie bywamy na wątkach dla atmosfery, ale by pomóc psiakom, przynajmniej tak do tej pory się mi wydawało.

• Upvote 4