rodzice Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 chetnie podniosę jak bede miała czas a jak cos fajnego sie trafi to moze kupię Quote
b-b Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 [quote name='MALWA'][URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/241694-Do-kogo-zgłaszać-spam[/URL][/QUOTE] Czy tak trudno jest usunąć niechciane wiadomości do kosza?:roll: Quote
amacariel Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 [quote name='tobciu']Że mnie ? :)[/QUOTE] Sądzę że mnie ; ) bo miało to miejsce kilka minut po tym jak wysłałam Quote
renatka_s Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 Do mnie też można wysyłać, nie jestem za bardzo bogata, żeby na każdym coś kupić, ale staram się zawsze zagladać i coś tam odpisać. Quote
cockermanka Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 Do mnie też można wysyłać. Choć nie na każdym coś kupię cz nie w każdym się odezwę,bo jednak potrzeby moich 10 psów są na miejscu nr 1, to zdarza się coś fajnego na bazarkach upolować - a przy okazji pomóc psiakom. Quote
rozi Posted April 5, 2013 Author Posted April 5, 2013 Alla, kopiuj sobie listę, żeby nie trzeba było od nowa zaczynać, kiedy się Dogo sp... sposypie. Quote
cockermanka Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 Szkoda,że w wątku dotyczącym spamów = zaproszeń nie można odpowiedzieć...bo jest moderowane... :diabloti: Quote
*zaba* Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 Do mnie tez oczywiscie mozna wysylac :) Psiuty grosikow potrzebuja Quote
Juldan Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 Do mnie też wysyłajcie :) Chociaż nie zawsze zdążę zajrzeć na bazarek... Czasami jak nie ja, to moi znajomi coś kupią :) Quote
Karilka Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 Ja też przynajmniej zaglądam na bazarki. Nie zawsze odpisuję, bo zaproszeń jest sporo... jednak w miarę możliwości - wchodzę. Quote
arim Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 Ja również nie zawsze mam czas odpisywać na zaproszenia (sorry:) ),ale zawsze zajrzę i przynajmniej podniosę.Ciuchy na mnie raczej ciężko kupić bez mierzenia,ale wszelkie domowe klamoty,starocie-jak najbardziej lubię kupić. Quote
Livka Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 Można wpisać mnie na listę bo wiem jak ciężko rozkręcić bazarek nawet z takimi super fantami bez rozsyłania zaproszeń. Sama zapraszam na bazarki i nie pogniewam się jak zostanę zaproszona - ja u Ciebie Ty u mnie, a kasa dla psiaków :) Quote
EVA2406 Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 [quote name='black_sheep']Ja powiem tak, nigdy nie wkurzałam się na zaproszenia ani na wiadomości w profilu i można mi wysyłać, ale... to nie ma zupełnie sensu bo na bieżąco śledzę wątek reklam a raz na kilka dni/ tydzień przeglądam wszystkie strony bazarków. Więc zwykle zanim dostanę zaproszenie już byłam na bazarze, więc wysyłanie zaproszeń to strata czasu. No i nie wiem, czy wpisywać się na listę czy nie... :)[/QUOTE] Ja mam ten sam problem......przecież jest wątek reklamowy i każdy może go śledzić i wchodzić na bazarki, które go interesują. Zważywszy mrówczą pracę wysyłania zaproszeń, myślę, że to szkoda czasu. Lepiej rozreklamować wątek reklamowy. Może jakiś banerek zrobić, a może jakąś inną reklamę wątku zrobić..... Quote
szachrajka14 Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 Ja też chętnie kupię, ale jeśli chodzi o ubrania to raczej nie małe bo rozmiarami między 46 a 50(zależy od rodzaju i od tego czy na mnie czy na mame:P) oraz wszelkie psie i królicze rzeczy jak również torebki i buty<3 rozm 41 Quote
Alla Chrzanowska Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 (edited) [quote name='rozi']Alla, kopiuj sobie listę, żeby nie trzeba było od nowa zaczynać, kiedy się Dogo sp... sposypie.[/QUOTE] Oczywiście, że kopiuję:) Już mi się raz bazarek rozleciał. Mam w Wordzie i w wersji papierowej:) Aha! I wpisuję [B]tylko [/B]osoby, które jednoznacznie wypowiedziały się na "TAK", bez uwag i komentarzy typu: różowe majteczki to tak, a zielone to nie. Aktualna lista wstawiona - [B]str 1 , post 2[/B] Edited April 5, 2013 by Alla Chrzanowska Quote
Hej Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 (edited) Do mnie możecie wysyłać zaproszenia na PW, ale uwaga: nie zbieram przedmiotów, tak więc ciuchy, książki, filmy, błyskotki, ozdoby, wszelkie wazoniki itp. mnie nie interesują. Jak macie coś dla kotów, psów, przetwory domowej roboty bezmięsne, ewentualnie jakieś nietypowe rzeczy to chętnie zajrzę :) I żebym została dobrze zrozumiana: wysyłajcie zaproszenia na wszystkie bazarki na PW, natomiast zainteresują mnie tylko niektóre :) Edited April 5, 2013 by Hej Quote
rozi Posted April 5, 2013 Author Posted April 5, 2013 (edited) [quote name='blanka xd']Ja też nie mam nic przeciwko, ale tylko ubraniowe, kosmetyczne i dzieciowe.[/QUOTE] Ten post był edytowany po kilku godzinach. Lepiej usuń z listy, bo powie, że przecież mówiła :D Edit: przepraszam, że ciągle Ci coś radzę, ja nadopiekuńcza jestem. Edited April 5, 2013 by rozi Quote
blanka xd Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 [quote name='rozi']Ten post był edytowany po kilku godzinach. Lepiej usuń z listy, bo powie, że przecież mówiła :D Edit: przepraszam, że ciągle Ci coś radzę, ja nadopiekuńcza jestem.[/QUOTE] No bez przesady. Dopisałam tylko co mnie najbardziej interesuje. Podniosę czy zajrzę na wszystkie. I bez takich uwag... :roll: Quote
rozi Posted April 5, 2013 Author Posted April 5, 2013 Jakich uwag, ja akurat rozumiem, że kogoś może wkurzać coś niechcianego. Napisałaś wyraźnie, że chcesz tylko na te trzy rodzaje. Czyli nie zrobisz dymu, jak Cię ktoś zaprosi na książkowy na przykład? (: Quote
lula2010 Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 do mnie mozna wysylac zaproszenia na bazarki -nie zawsze cos kupie ale zajrze i podrzuce :lol: Quote
Kama202 Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 Nie mam nic przeciwko zaproszeniom (nie zawsze jednak wejdę:oops:) Quote
Alla Chrzanowska Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 Proszę, jeśli możecie, sprawdźcie, czy Wasze nicki zapisałam bez błędów. Quote
monika55 Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 Zapraszajcie, szczególnie na kupowanie książek. Żaden problem. Nie zawsze kupię ale czasem jakiegoś psina wspomogę. Quote
Recommended Posts