Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 583
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='gosiaczek1984']kochana ,a może by tam odrazu wkleić dane i nr konta do przelewu[/QUOTE]
Wpłaty będę zbierała na swoje konto i w całości przeleję na potrzeby Czikusi po zakończeniu bazarku - mam wtedy pełną jasność kto wpłacił i na bieżąco o tym informuję :)

Posted

[quote name='Livka']Wpłaty będę zbierała na swoje konto i w całości przeleję na potrzeby Czikusi po zakończeniu bazarku - mam wtedy pełną jasność kto wpłacił i na bieżąco o tym informuję :)[/QUOTE]

masz zupełną rację :)

Posted

Kochani widzę, że są dwa wydarzenia na FB http://www.facebook.com/events/356439391131670/

Germaine powiedziała, że napisze dokładnie na czym ma polegać operacja jaką musi przejść Czikusia, żeby mogła normalnie żyć. Wpisze również kwoty wpłat jakie przyszły z wydarzenia na FB.
Bardzo wszystkim dziękujemy za ogromną pomoc dla suni.:Rose::Rose::Rose:
Dziękujemy też gosiaczek1984 :calus: za prowadzenie wątku i za ogromną pomoc :Rose: :Rose::Rose:

Livka dzięki za bazarek :buzi:

Posted

Livka, zbieraj wpłaty na swoje konto ,a potem przelej jako darowiznę na Fundację i nie zapomnij w przyszłorocznym Picie odliczyć jako darowiznę.

Posted

[quote name='Kapsel']Kochani widzę, że są dwa wydarzenia na FB http://www.facebook.com/events/356439391131670/

Germaine powiedziała, że napisze dokładnie na czym ma polegać operacja jaką musi przejść Czikusia, żeby mogła normalnie żyć. Wpisze również kwoty wpłat jakie przyszły z wydarzenia na FB.
Bardzo wszystkim dziękujemy za ogromną pomoc dla suni.:Rose::Rose::Rose:
Dziękujemy też gosiaczek1984 :calus: za prowadzenie wątku i za ogromną pomoc :Rose: :Rose::Rose:

Livka dzięki za bazarek :buzi:

Kopę lat Kapselku :iloveyou:

Posted

Cioteczki wyjeżdżam w delegację na dwa dni,w miarę możliwości będę zaglądać na internet w tel i trzymać mocno kciuki,niedługo wróce.
Czikunia ciocia wie,że wszystkie damy radę Cię uratować.Nie widziałam Cię na żywo ,ale ze zdjęć jesteś mi taka bliska.