MALWA Posted January 9, 2014 Posted January 9, 2014 gosiaczek1984 napisał(a):Jak patrze na te zdjecia to nie wiem ,ktora to Czikunia Ta mniejsza, bez jajeczek.............:evil_lol: Quote
MALWA Posted January 9, 2014 Posted January 9, 2014 gosiaczek1984 napisał(a):Kochani Czikunia jest już w swoim domku,oto relacje ze strony sos bokserom 08.01.2014 Czika w końcu doczekała się stałego domu, zamieszkała w Warszawie z kolegą rezydentem, również Westem. Relacja: "Witam, Czika jest ze mną 3 tygodnie, a mam wrażenie, że całe życie. Czuje się bardzo dobrze. Całe święta spędziłyśmy w Częstochowie. Zdobyła serca reszty rodziny. Nie bała się nowych osób, u każdego siedziała na kolanach. Całymi dniami bawiła się z Weslakiem i Łatką, ani na chwilę nie chciała zmrużyć oka. Dostała zabawki pod choinkę z którymi chodzi w pyszczku, macha ogonkiem i „chwali” się prezentami. W sobotę byłyśmy u lekarza sprawdzić uszka, lekarz dokładnie je wyczyścił i zalecił jeszcze jedno opakowanie kropli. Nie ma problemów z załatwianiem, nie wymiotuje, je regularnie. Jest grzeczna, słodka i kochana J w załączniku przesyłam kilka zdjęć." Sliczne szkraby! A jak pilnują swoich prezentów! Quote
MALWA Posted January 9, 2014 Posted January 9, 2014 Jesli ktoś szukałby westa, konkretnie westki, to Romka ( z dogo ) ma u siebie na DT małą westkę. Quote
gosiaczek1984 Posted January 10, 2014 Author Posted January 10, 2014 MALWA napisał(a):Jesli ktoś szukałby westa, konkretnie westki, to Romka ( z dogo ) ma u siebie na DT małą westkę. Bubba44 szukała westki,napisz do niej Quote
MALWA Posted May 2, 2014 Posted May 2, 2014 [quote name='gosiaczek1984']Bubba44 szukała westki,napisz do niej[/QUOTE] Niestety od stycznia zajrzałam tu dopiero teraz, i nie wiem czy Bubba44 nadal szuka westa...... Quote
Recommended Posts