Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 268
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

Troszke wydoroslala :)
Sliczna jest

Dodalam na fb bazarek z kurtka, ale nie umiem inaczej, chodzi mi o to, ze linku ze zdjeciem (jak jest przy moim bazaku) nie potrafie dodac :oops:

Edited by *zaba*
Posted

[quote name='socurek']Ona mnie tak zauroczyła, że nawet namawiałam (szalona) mojego TŻta na trzeciego psa. Niestety nieskutecznie...[/QUOTE]
Ehhh... znam to. Ja moge niestety tylo jednego psiura miec :(

Posted (edited)

piekna i az zal bo tez niestety na jeszcze jednego nie mam warunkow mialam juz jednego (ktory i tak jak sluzbowo wyjezdzam idzie pod opieke rodzicieli)a moj tymczasowicz trafil i tak na stale i jak juz co to moje stwory doszywane dzieci trafiaja do rodzicieli a mam jeszcze konia z odzysku i kurcze iostatnio to wiecej u moich rodzicieli spedzaja bo ja w robocie szkoda dziewczynki jest piekna przepiekna
jakby byl organizowany bazar,ktos bedzie bazar robil niech da znac moge dorzucic fantow dla suni
a jak cos znajdzie sie dodatkowo bede pamietac o niej ,kurcze zal sciska za serce taka malutka tyle wycierpiala
Takie kochane malenstwo

Edited by milagros19853201
Posted

ok,napewno fanciki sie znajda gorzej z zrobi8eniem bazarku ale z checia jak by sie ktos oferowal oddam fanty dla kochanego malenstwa

[quote name='memory']Czy malutka ma wydarzenie na Facebooku?
Jesli nie, to szukajcie cioteczki, która potrafi i je zrobi, a potem udostepniajcie link komu się da.
W wielu trudnych przypadkach, gdy uda się potrzeby pieska odpowiednio nagłośnić, ludzie otwierają serca i portfele.

edit:
Jeśli macie jakies fanty, które można spieniężyć, to spróbujcie sił na [URL="http://www.dogomania.pl/forum/forums/99-Bazarek"]bazarku[/URL], też niezły sposób na zdobycie kilku złotych.[/QUOTE]

Posted

[quote name='milagros19853201']ok,napewno fanciki sie znajda gorzej z zrobi8eniem bazarku ale z checia jak by sie ktos oferowal oddam fanty dla kochanego malenstwa[/QUOTE]

Zakonczyl sie wlasnie jeden bazarek, na ktory fanty podarowala cioteczka socurek. Jak chcesz, porob zdjecia fantom i mozesz mi wyslac, zrobie kolejny bazar :)

Posted

[quote name='milagros19853201']ok,napewno fanciki sie znajda gorzej z zrobi8eniem bazarku ale z checia jak by sie ktos oferowal oddam fanty dla kochanego malenstwa[/QUOTE]

Czy to aktualne??