Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 268
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

pati851 napisał(a):
może trzeba by podlinkować banerek. jak ktoś kliknie to przechodzi do wątku małej. Ale niestety ja tego nie potrafię zrobić :(

mój jest podlinkowany :)

Posted

Dzień dobry,trafiłam tu za bazarku i chciałąbym organizatorkom coś podpowiedzieć.Jest taki wątek
http://www.dogomania.pl/forum/threads/241780-komu-można-wysyłać-zaproszenia
Wchodzicie tam i rozsyłacie wg listy PW,najlepiej z linkami do wszystkich aktualnych bazarków.Zajmuje to nieco czasu,ale jest owocne.
Następna sprawa - jak wygląda stan finansów Tereski na dziś i czy jest szansa na rozłożenie kosztów operacji na raty ? Wtedy byłoby więcej czasu na zebranie potrzebnej kwoty. Gdzieś na FB widziałam taką akcję - fundacja podpisała umowę na spłatę w ratach przez okres półroczny.Sądzę że przez pół roku dalibyśmy radę spłacić...gdyby jeszcze Emir wspomógł.
Potrzebuję też kogoś z Warszawy .Mój tymczasowicz znalazł wspaniały dom u państwa,czynnie wspomagających bezdomniaki.Ale problem jest w tym że mam z nimi kontakt tylko telefoniczny lub listowy.Jestem pewna że znacząco partycypowali by w kosztach operacji,tylko musiałby ktoś do nich pojechać ,no nie wiem,może ze zdjęciami albo z laptopem żeby obejrzeli Tereske ,no i z namiarami na fundację.
Oczywiście byliby przeze mnie poinformowani że ktoś się u nich pojawi i po co.
Tyle mogę pomóc,no ewentualnie sklecić bazarek,kiedy skończą się te,które teraz ciągnę

Posted

[quote name='cancer43']Dzień dobry,trafiłam tu za bazarku i chciałąbym organizatorkom coś podpowiedzieć.Jest taki wątek
http://www.dogomania.pl/forum/threads/241780-komu-można-wysyłać-zaproszenia
Wchodzicie tam i rozsyłacie wg listy PW,najlepiej z linkami do wszystkich aktualnych bazarków.Zajmuje to nieco czasu,ale jest owocne.
Następna sprawa - jak wygląda stan finansów Tereski na dziś i czy jest szansa na rozłożenie kosztów operacji na raty ? Wtedy byłoby więcej czasu na zebranie potrzebnej kwoty. Gdzieś na FB widziałam taką akcję - fundacja podpisała umowę na spłatę w ratach przez okres półroczny.Sądzę że przez pół roku dalibyśmy radę spłacić...gdyby jeszcze Emir wspomógł.
Potrzebuję też kogoś z Warszawy .Mój tymczasowicz znalazł wspaniały dom u państwa,czynnie wspomagających bezdomniaki.Ale problem jest w tym że mam z nimi kontakt tylko telefoniczny lub listowy.Jestem pewna że znacząco partycypowali by w kosztach operacji,tylko musiałby ktoś do nich pojechać ,no nie wiem,może ze zdjęciami albo z laptopem żeby obejrzeli Tereske ,no i z namiarami na fundację.
Oczywiście byliby przeze mnie poinformowani że ktoś się u nich pojawi i po co.
Tyle mogę pomóc,no ewentualnie sklecić bazarek,kiedy skończą się te,które teraz ciągnę
dziękujemy bardzo za wspaniałe rady. w Warszawie nie będzie problemu. a za listę biorę się. może ktoś jeszcze pomoże?

Posted

Jasza napisał(a):
Jeszcze uwaga...
Przydałyby się rozliczenia w pierwszym poście.:oops:

masz rację :)
przejrzyście prowadzone finanse nigdy nie zaszkodzą ,a myślę ,że nawet zachęcą do pomocy niejedną osobę !