Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

strasznie długo to trwa...takie piękny, młody, zdrowy pies już dawno powinien mieć dom:( nie wiem dlaczego tak bardzo nie ma szczęście:(
znów wyróżniłam mu ogłoszenie na tablicy....i czekamy...

Posted

[quote name='kiyoshi']strasznie długo to trwa...takie piękny, młody, zdrowy pies już dawno powinien mieć dom:( nie wiem dlaczego tak bardzo nie ma szczęście:(
znów wyróżniłam mu ogłoszenie na tablicy....i czekamy...[/QUOTE]

Oby tym razem się udało!!!!!!!!!

Posted

madziakato napisał(a):
Koreczku,
tyle adopcji w Sosnowcu, a Ty nadal tkwisz w schronie...

tak mi go żal....

eh...przez ostatni miesiąc praktycznie zero adopcji, w Sosnowcu wydaje mi się, że też mniej.
Z ogłoszeń absolutny brak odzewu....naprawde ciężko:(
ogłoszenie Korka cały czas jest wyróżnione na tablicy...
za miesiąc będe już w Polsce, więc zagęszcze poszukiwanie domu, może też uda mi się wychodzić na spacery z Korkiem w schronisku o ile będzie to możliwe. Wtedy też wzrośnie szansa na adopcje, bo często ludzie którzy odwiedzają schronisko adopctują jednego z pierwszych psów jakiego zobaczą...

mam nadzieje, że to już niedługo dla Korka. szkoda że nie mam swojego mieszkania/domu. Przydałby mu się tymczas. Niestety o hoteliu na razie nie mogę myśleć, ze względu na koszty. Pewnie gdyby był w DT znalazłby juz DS z ogłoszeń....

szkoda psiaka. Ciekawe czy dziś wyszedł na spacer? myślę, że to tydzień jego boksu....

Posted

kiyoshi napisał(a):
eh...przez ostatni miesiąc praktycznie zero adopcji, w Sosnowcu wydaje mi się, że też mniej.
Z ogłoszeń absolutny brak odzewu....naprawde ciężko:(
ogłoszenie Korka cały czas jest wyróżnione na tablicy...
za miesiąc będe już w Polsce, więc zagęszcze poszukiwanie domu, może też uda mi się wychodzić na spacery z Korkiem w schronisku o ile będzie to możliwe. Wtedy też wzrośnie szansa na adopcje, bo często ludzie którzy odwiedzają schronisko adopctują jednego z pierwszych psów jakiego zobaczą...

mam nadzieje, że to już niedługo dla Korka. szkoda że nie mam swojego mieszkania/domu. Przydałby mu się tymczas. Niestety o hoteliu na razie nie mogę myśleć, ze względu na koszty. Pewnie gdyby był w DT znalazłby juz DS z ogłoszeń....

szkoda psiaka. Ciekawe czy dziś wyszedł na spacer? myślę, że to tydzień jego boksu....

Ostatnio na kilku wątkach happy end:loveu:

Oby wreszcie Koreczek dołączył do grona szczęśliwych psiaków.

Nigdy nie ma reguły. "moja" Cindy jest w DT, a też nikt nie dzwoni:-(

Posted

gosia2313 napisał(a):
Na spacer nie , ale jego b oks był dzisiaj na wybiegu :)

ooo...jak wspaniale:)
Gabi- pewnie masz racej, ale jakos mi sie wydaje, ze z DT łatwiej- bo ludzie woedza jak psiak zachowuje sie w domu....
powiedzenia dla oby potrzeba!!

Posted

Zaglądam po krótkiej nieobecności:lol:

Koreczku mam takie przeczucie, że gdy mojej Cindy się poszczęści, to tobie piesku też, póki co Cindy też nie ma szczęścia

Posted

madziakato napisał(a):
Czy chodzi o Cindy-DON z Sosnowca?
Korek, aż się wierzyć nie chce że ty takiego pecha masz....
????

Niestety Madziu nie tylko Korek ...:( biedne te psiaki :( a dobrych domków jak na lekarstwo...

Posted

wędruj kochany na górę...
na razie przestałam wyróżniać ogłoszenie na tablicy...prawie wcale nie zwiększało to odwiedzin:( dramat z tymi wakacjami:(

Posted

kiyoshi napisał(a):
wędruj kochany na górę...
na razie przestałam wyróżniać ogłoszenie na tablicy...prawie wcale nie zwiększało to odwiedzin:( dramat z tymi wakacjami:(

U Cindy na tablicy ponad 2 tyś. wyświetleń i cisza:-(

Koreczku, ten jeden, jedyny tel. musi wreszcie zadzwonić, oby jak najszybciej!!!!!!!!!

Posted

Gabi79 napisał(a):
U Cindy na tablicy ponad 2 tyś. wyświetleń i cisza:-(

Koreczku, ten jeden, jedyny tel. musi wreszcie zadzwonić, oby jak najszybciej!!!!!!!!!

2 tysiec!! o rany- to Cindy ma prwdziwe 'wzięcie'!...ostatnie podświetlenie Korka na tydzień przyniosło nieco ponizej 200...
oby ten telefon zadzwonił...czasem ludzie dzwonią niespodziewanie...
KOreczek..ciekawe czy był wczoraj na spacerze?