Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 256
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nie mam słów.... :-( :-( :-(
jak ktoś mógł tak z nią postąpic....jak bym złapała...:mad: :mad: :mad: .. nie ręcze za siebie....

ale nie ma co... trzeba jej pomóc i to jak najszybciej... najważeniejsze -odpowiednia opieka lekarska.. diagnozy.. leczenie...

KOCHANIUTKA ! TRZYMAJ SIĘ BIDULKO!!!!!!! :-( :-(

Posted

AgaiTheta napisał(a):
Cioteczki a jak u Was z miejscem i z kosztami, przewozimy ją dalej? Czy ma opiekę i pomoc?

ponawiam pytanko Agi - dziewczyny jak z jej opieką ?

Posted

koszt jest 25 zł za dobę+leki.miała robioną zeskrobinę i dzis rano będzie badanie krwi ,aby zobaczyc czy te wyłysienie nie są hormonalne.ja osobiscie myslę ,ze ta suczka była bardzo zle żywiona,czyms tuczącym i mało wartosciowym ,stąd ta nadwaga i wyłysienia,ale okaże się jak będą wyniki badan.

Posted

mOn4 napisał(a):
czemu przewóz? duże koszty są w sowie?? może niech się wypowie osoba, która zawiozła sunię

Początkowo taka była umowa, że sunię zabierzemy do kliniki w Poznaniu, ale tam jest bardzo drogo, jeżeli w Sowie może być i wiecie że to dobra klinika to pewnie że niech zostanie. Tylko proszę, dowiedzcie się jakie są koszty pobytu.

Posted

na pewno da,tylko po co ma siedziec w szpitalu jak mogłaby wracac do zdrowia w dt lub ew hoteliku,ona strasznie się boi ....uważam ,że dla jej dobra trzeba ją zabrac z sowy ....

Posted

netti1 napisał(a):
zobaczymy i bądzmy dobrej mysli,bo są juz nawet 2 potencjalne domy chętne na naszą grubaskę.
i od razu lepiej się dzień zaczął:)

Posted

mOn4 napisał(a):
i od razu lepiej się dzień zaczął:)

ojej!!! nie było mnie tak długo w necie a tu takie dobre wiadomości o "mojej" bokserce:multi:

a ze z niej przylepa bedzie to czułam!

Posted

szkoda ,ze nie ma czym pomerdac,ale tak całą dupiną wywija i smiesznie podskakuje,jak sarna, i posapuje kochany grubasek.ktos będzie miał z niej pociechę i radosc

Posted

O mój Boże, te jej biedne oczka!
Bokseromaniacy , jesteście niesamowici, dziękuję wam za pomoc dla niej!
Będę śledzić ten wątek, bardzo intryguje mnie jej historia, mam nadzieję, ze wszystko się pomyślnie skończy!