Ulka18 Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [quote name='kaskadaffik']Zgadnijcie kto ma nowy domek ?? i gdzie ?? :) [IMG]http://images35.fotosik.pl/135/76af49129a42b6e0med.jpg[/IMG][/QUOTE] [B]Kasiu[/B], to co ? Sciagnac jamnisie z galerii? Moze w pierwsze dni nie puszczajcie jej samej na podworko, bo moze sie podkopac i uciec. Dodalam nowe piesy do galerii (jeszcze mam kilka). Prosze o ogloszenia :modla: Quote
agusiazet Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Rewelacyjna ta jamnisia! Nie dziwię się, że ją pokochaliście od razu!!! Teraz już będzie tylko dobrze! Pewna jestem, że i Daffik tak uważa! Quote
kaskadaffik Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Wiem, wiem chodzi narazie na smyczy, ale jak juz uciekła między nogami, to zawołana wróciła pięknie, ale .... do mnie nie do wołającego ;) Któras dzisiaj z Was powiedziała, że Sunia sobie mnie wybrała i może tak było .... Narazie wołamy Pipi ale to jeszcze nie wiadomo, Aga nie ściągaj jeszcze, poczekajmy do jutra, bo ja się zrobiłam ostatnio bardzo nerwowa ze wszystkim .... Quote
Filipki Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Ale cuda dodała Ulka do galerii. W tym szorstkowłosym z 47 zakochaliśmy sie od pierwszego wejrzenia. On sobie radzi w boksie? A może jego wyciągnąć do hoteliku. Powinien szybko znaleźć dom, a byłby to dom sprawdzony. Wprost ze schronu nie wiadomo gdzie trafi.Jak myślicie ? Quote
majuska Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Kasiu gratuluję decyzji!! Szorściaki są boskie, ale to łobuzy, patrzcie co zrobił z Halciową kurtką:) Śliczny jest też ten szorściaczek z 90. Quote
Ulka18 Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 [QUOTE]Szorściaki są boskie, ale to łobuzy, patrzcie co zrobił z Halciową kurtką[/QUOTE]To nie on tak Halcie urzadzil, tylko Zorza i bokser Rolf. No i potem po kolei, szczegolnie oneczka Eliza, zanim doszlysmy do boksu 47 Halcia juz tak wygladala. Obie wygladalysmy jak prosiaki wytaplane w blocie. Quote
karolciasz28 Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Szorściak z boksu 47: [B]kupię psa, pineska, przygarnij zwierzaka, pet world, ojej, adopcje psów, adopcja psa, psiamania, rzeszowiak, gumtree, cafeanimal [/B] Quote
MagdaNS Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 [B]Kaskadaffik[/B] śliczna ta psineczka!!! Daffik na pewno jest szczęśliwy, że nowe psie serduszko mieszka razem z Wami!!! Quote
Ulka18 Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Ocelot, bylysmy, ale ja zapomnialam akumulatora do aparatu i nie robilam zdjec. Moze w najblizszym czasie sie nam uda zrobic zdjecia. Dzis do Murkow na miejsce Jarusia pojechal rudy piesek z duzymi uszami, kiedy b. 90, teraz 40. [img]http://www.mielec.bezdomne.com/galeria/uszateklisek4.jpg[/img] Quote
MagdaNS Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 O rany, ale słodziak biedny u Halci na ramieniu :) Na pewno m będzie u Murki dobrze, oby i domek jakiś szybko go wypatrzył :) Quote
ocelot Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 [quote name='Ulka18']Ocelot, bylysmy, ale ja zapomnialam akumulatora do aparatu i nie robilam zdjec. Moze w najblizszym czasie sie nam uda zrobic zdjecia. Dzis do Murkow na miejsce Jarusia pojechal rudy piesek z duzymi uszami, kiedy b. 90, teraz 40. [img]http://www.mielec.bezdomne.com/galeria/uszateklisek4.jpg[/img][/QUOTE] a spokojnie,poczekam. Mi też się zdarza nawet aparatu zapomnieć:)zwłaszcza jak mam porobić zdjęcia. Quote
Ulka18 Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 [B]Niewidomy mix collie dziadeczek pojechal dzisiaj do domu do Warszawy? Kto go oglaszal?[/B] [QUOTE]Temat: ślepy 23 Od: mtoz Data: N Kwietnia 11 2010, 12:56 pm Do: Schronisko dla Bezdomnych Zwierząt w Mielcu <[email protected]> [B]Czy pani wie cos na temat ślepego pieska z 23 bo dzisiaj przyjechali po niego ludzie z Warszawy .[/B][/QUOTE] [img]http://www.mielec.bezdomne.com/galeria/DSCvt001%20(7).JPG[/img] [B]Jutro lub we wtorek wyciagamy kolejna sunieczke do Murkow do hoiteliku.[/B] Quote
Reno2001 Posted April 11, 2010 Author Posted April 11, 2010 Ale super z tym dziaduniem. Może Sabinka wystawiała go? Ona chyba miała kiedys aukcję ze starszymi psami. Quote
malawaszka Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 dziewczyny jest jakieś zainteresowanie Tytusem? Quote
eloise Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 ale niespodzianka! ja nie ogłaszałam dziadunia Quote
Ulka18 Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 Sznaucerek Tytus zostal adoptowany. A co do niewidomego dziadunia, to Pani Iza mowila, ze przyjechali po niego z Wawy, mlodzi ludzie; jutro sie dowiem wiecej. Quote
Sabina02 Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 [quote name='Reno2001']Ale super z tym dziaduniem. Może Sabinka wystawiała go? Ona chyba miała kiedys aukcję ze starszymi psami.[/QUOTE] Nie, to nie ja... Ja co prawda oglaszam mieleckie staruszki, ale te male... Quote
kaskadaffik Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 Ale świetnie, taki ślepaczek poszedł niemłody :) :) :) Jednak u nas też można chore pieski pokochać :) Quote
malawaszka Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 [quote name='Ulka18']Sznaucerek Tytus zostal adoptowany. [/QUOTE] oo a coś wiecej wiadomo? Quote
Reno2001 Posted April 12, 2010 Author Posted April 12, 2010 Założyłam wątek Babuni. Prośba, by zobaczyc, czy widac foty suni, bo ja powstawiałam, ale ich nie widzę. Strasznie mi sie pracuje po tych zmianach na dogo. [URL]http://www.dogomania.pl/threads/183545-MIELEC-cudowna-kudA-ata-niewielka-Babunia-PomA-A-my-jej-znaleA-c-dobry-dom[/URL] Uaktualniłam pierwsze posty ;) Quote
karolciasz28 Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Halciu pisałaś że szorściak któremu zrobiłam ogłoszenia poszedł do domu, już go pościągałam. ;-) A i wyżełek z 47, też? Quote
halcia Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Tak Karolciu!Reno,ja zdjecia widzę.Być moze Ilian bedzie w METRZE dzieki posrednictwu Karolci:loveu:Baaaardzo dziekuje! Quote
Recommended Posts