danyww Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 Nooo wyglądają jak niewiniątka. :loveu: A może to nie Hipcio. Może myszy masz :evil_lol: Quote
Pink Posted August 4, 2013 Author Posted August 4, 2013 Filip, Filip :angryy: zaczal od zarcia rekawkow od kaftanikow a teraz zre kocyki na ktorych lezy. Napewno to on, bo wyciagam mu szmaty z tylka. Quote
malawaszka Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 no masz jakiegoś pecha z tym - albo za dobre kocyki kupujesz :lol: Quote
Pink Posted August 4, 2013 Author Posted August 4, 2013 Podobno zamykane na dluzej psy, ktore mialy tylko szmate czy cos takiego do lezenia, tak maja. To jest dla nich zabijanie nudow, nerwow, emocji i pomaga trawic zarcie jak trawa. Ale z drugiej strony przy Filipie to nie wiadomo czy robi to sam z siebie czy Oskar przyczynil sie do takiego zachowania, bo gruby mogl odgapic od niego. Chociaz pierwszy kaftanik wygryzl na sobie jak jeszcze je izolowalam a Oskar pierwsze co zezarl, to szelki ktore mial na sobie jak wyszlam :angryy: bracia "po kadzieli" sie znalezli :mad: jedno dobre, to to ze Oskar juz chociaz drzwi nie drapie jak Hippo ma to w zwyczaju ostatnio. Quote
Pink Posted August 12, 2013 Author Posted August 12, 2013 Jednego z aniolkow mialam w czwartek zamiar juz wystrzelic w Kosmos... oczywiscie Oskara, ktory zezarl mi podczas pakowania, w minut 2-ie nowiutkie butki :mad: Buty wyciagnelam z szafki, postawilam w przedpokoju i zeszlam do gospodarczego po reklamowke zeby je zapakowac.... wracam a wszystkozerca lezy z butem a but ma wyzarta cala piete az po obcas. Quote
Małgorzata Noga Posted August 12, 2013 Posted August 12, 2013 Oj :crazyeye: to się chłopak nie popisał :mad: Quote
malawaszka Posted August 12, 2013 Posted August 12, 2013 widocznie coś było z nimi nie tak :scared: Quote
sybil Posted August 12, 2013 Posted August 12, 2013 [quote name='malawaszka']widocznie coś było z nimi nie tak :scared:[/QUOTE] Oczywiście wyczuł noskiem, że będą niewygodne (mogą otrzec' Pańci piętę ;) ) i dlatego wygryzł. Psie serduszko nie zniosłoby cierpienia kochanej Pani :evil_lol:! Quote
Pink Posted August 12, 2013 Author Posted August 12, 2013 Ja dziekuje za taka troske :angryy: to byly takie piekne polbuciki na obcasie w formie ala mokasynkow w pieknym rozmytym granacie .... idealne do jeansow :placz: takim butkom, to nawet zaplastrowana noge bym wybaczyla :cool3: Quote
ania0112 Posted August 13, 2013 Posted August 13, 2013 Ty może tak ale Oskarek już nie:eviltong: Inka też miała taką fazę, ze buty trzeba było chować bo jak była sama to kochała się w zjadaniu im pięt.. ale już tak nie robi... teraz tylko kapcie mamy idą w ruch gdy Brokat sie bardzo ucieszy to kradnie jednego i biega z nim po domu ale potem wypuszcza i tyle.. nie zjada :) Quote
AnkaG Posted August 14, 2013 Posted August 14, 2013 No chodzenie na obcasach niezdrowe. :) żartuję :) Gdzieś doczytałam , że masz wieści o Felixie - no jak tam pisiundel? Quote
Pink Posted August 15, 2013 Author Posted August 15, 2013 Pisiundel bosko, pieknie, czadowo i ogolnie och i ach :loveu: Wyograzcie sobie ze nawet na raczkach zaczyna go kumpela nosic :crazyeye: jeszcze jej burczy troche ale kumpela nie daje sie zastraszyc :evil_lol: A teraz paszczaki podrozniczo-turystyczno-przyczepkowe czyli psy lancuchowe co tam sie dzieje na zewnatrz poogladamy troche teraz powalczymy a moze jednak posiedzimy - Filip z prawej strony Oskar z lewej Quote
malawaszka Posted August 15, 2013 Posted August 15, 2013 ooo mamo jak Wam dobrze z tą przyczepą!!! to jest moje marzenie i wtedy można sobie jechać z bandą burków Quote
WATACHA Posted August 15, 2013 Posted August 15, 2013 malawaszka napisał(a):ooo mamo jak Wam dobrze z tą przyczepą!!! to jest moje marzenie i wtedy można sobie jechać z bandą burków To prawda.. Quote
AnkaG Posted August 15, 2013 Posted August 15, 2013 Łiii jak wam tam fajnie :) Super cudne chłopaki :) I cieszą wieści o Feliksie :) Quote
zerduszko Posted August 17, 2013 Posted August 17, 2013 no przyczepa super sprawa! A chłopaki cukieraski :) Quote
Małgorzata Noga Posted August 17, 2013 Posted August 17, 2013 Filippo wspaniały :loveu: nie ten psiak :) Chłopak prezentują się wspaniale może tak............. zostawisz sobie Filippo ? ;) Quote
Pink Posted August 18, 2013 Author Posted August 18, 2013 Jak gruby bedzie darl tak jape jak drze teraz, to i tak nikt go nie bedzie chcial :mad: A wczoraj jeszcze Oskar rozwalil pluszaka i wyciagnal cala wloknine ze srodka ... Hippo oczywiscie zezarl czesc zanim sie polapalam i dzisiaj chodzilam z 5 razy na spacer z chusteczka higieniczna zeby mu z tylka po kawalku wyciagac :evil_lol: Ze tez takie szmaciarze mi sie trafily no :angryy: Ale ogolnie to slodkie chlopaki z nich sa :loveu: Quote
Pink Posted August 22, 2013 Author Posted August 22, 2013 AnkaG napisał(a):Jak się tulają cudnie :) Hipcio dobrze dziala na Oskara :loveu: Oskar jest taki przytulak i lubi bliskosc - bezpieczniej sie czuje a Filipowi to nie przeszkadza. Do tego, on jest dosc nieuwazny i albo walnie sie na Hipa albo przejdzie mu po glowie albo go staranuje a Filipowi to wisi i nie robi rabanu z tego powodu. No i Filip jest zrownowazonym psem, co udziela sie Oskarowi i widze po malym ze jest coraz mniej nakrecony ... wyluzowuje mi sie chlopak :loveu: Quote
Recommended Posts