malawaszka Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 cudaki kombinatorzy kochani :loveu: Quote
Pink Posted September 3, 2013 Author Posted September 3, 2013 Podsumowujac - kombinatorski duecik cudakow :evil_lol: PS Niedlugo sie okaze, ze musze zmienic temat topiku :lol: Quote
Saththa Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 Pink napisał(a): PS Niedlugo sie okaze, ze musze zmienic temat topiku :lol: PS zabrzmiał jak zapowiedz :) Quote
malawaszka Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 wiele zmieniać nie trzeba :lol: tylko dodać jedno imię i Feliksa w DS Quote
AnkaG Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 No Feliks nie pasował do Oskarka ale Hipcio jak widać pasuje ... :) Quote
Saththa Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 AnkaG napisał(a):No Feliks nie pasował do Oskarka ale Hipcio jak widać pasuje ... :) Aż za dobrze momentami :evil_lol: Quote
Małgorzata Noga Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 Ja to czuję co się kroi :eviltong: i po Twoich postach widać , że chłopaka pokochałaś i w dodatku ma zbawienny wpływ na Oskara więc pozostaje tylko ..... ( pogratulować ? ) :):):):) Quote
Małgorzata Noga Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 O kurde :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Zostawiłaś Filippo w domku :multi::multi::multi:Buziaki :) ten piesek ma coś w sobie , mnie strasznie utkwił w pamięci a teraz człowiek spokojniejszy będzie że ma wspaniały domek :Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose: Quote
Pink Posted September 4, 2013 Author Posted September 4, 2013 No tak - slepaczek, kulawiec ... zdrowe - to to nie jest, piekne tez nie, to niech juz zostanie :evil_lol: Quote
Saththa Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 heheh :) to teraz łapka w górę kto sie nie spodziewał? Quote
malawaszka Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 [quote name='Saththa']heheh :) to teraz łapka w górę kto sie nie spodziewał? :lol: No to szczęścia szkrabikom życzymy :Rose: Quote
Małgorzata Noga Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 [quote name='Saththa']heheh :) to teraz łapka w górę kto sie nie spodziewał? Chyba nikt nie podniesie :evil_lol: Quote
AnkaG Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 No jak nie piękny jest Hipcio - śliczny sznupek :) Wszystkie trzy cudne sznupki :) Quote
Pink Posted September 4, 2013 Author Posted September 4, 2013 Oj tam, oj tam :mad: Ja sie nie spodziewalam :eviltong: I gdyby nie to, ze dom do ktorego go przygotowywalam, wykrecil sie na niego tylkiem, to bym nawet o tym nie pomyslala. A jeszcze ta obecna choroba przewazyla chyba szale ... Ale koniec z tym sentymentalnym nastrojem :evil_lol: w ramach "nowego domu" Filip zostal ogolony do skory ... teraz juz nie musi sie nikomu podobac :cool3: niech zdrowo odrasta :biggrina: brode pod spodem tez stracil ale ona byla jeszcze krotka, tak ze roznicy nie ma. Quote
AnkaG Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 Ale fajnie siedzi Filip ha ha. PS Jeszcze musisz chyba coś zmienić :) Ten niebieski napisik :) Quote
Saththa Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 no jak ładnie ;) No koniecznie sygnature zmienic trzeba :) Quote
Małgorzata Noga Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 Ale jest piękny :loveu: piękna mordeczka :) Quote
Pink Posted September 5, 2013 Author Posted September 5, 2013 Krokodyl pospolity - wyciagnal dzisiaj moje bluzki z kosza na pranie i dwie poszatkowal :mad: Czy Oskar kiedys przestanie zrec co popadnie ? :roll: Quote
malawaszka Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 on teraz dzieciństwo nadrabia - mam nadzieję, że mu to przejdzie Quote
wilczy zew Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 to tutaj też zaciesz z Hipcia :cunao: Quote
zerduszko Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 Prze-piękny ten nowy domownik :loveu: Quote
Recommended Posts