WATACHA Posted July 21, 2013 Posted July 21, 2013 Super szybka poprawa stanu zdrowia i coraz przystojniejszy Quote
marako Posted July 21, 2013 Posted July 21, 2013 [quote name='Pink'] ja dusze rekonwalescentowi piersi z kurczaka i indyka na parze, ucieram bialy serek z jajeczkiem, parzone warzywka podaje /QUOTE] A także len mielony, kąpiele regenerujące, no to jak nie ma mieć futerka jak się patrzy. W oczach wypiękniał chłopak, aż trudno sobie przypomnieć, jak wyglądał jeszcze tak niedawno. Quote
Pink Posted July 22, 2013 Author Posted July 22, 2013 TZ jak dostal te zdjecia, to zabronil mi na Hippo mowic Hippo :evil_lol: A futro faktczynie ladne sie "rzucilo" ale tych jego kapieli dlugo nie zapomne hihi w zyciu tak czesto psa nie kapalam. Od dzisiaj tak przy poniedzialku nie wykapalam juz psa rano i postaram sie nie kapac wieczorem - bede obserwowac zapachowo skore - jak da rade przetrzymac, to wykapala bym go dopiero za pare dni. No kiedys to SPA trzeba zakonczyc, niech juz sie skora zaczyna sama regenerowac. Quote
Pink Posted July 22, 2013 Author Posted July 22, 2013 Jednak Hipcia wykapalam :evil_lol: ale na swoja obrone powiem, ze chcialam go ogolic a po kremowaniu jest zawsze tlustawy i maszynka by mnie sie zapierniczyla. Zgolic juz musialam, bo zle sie go juz smaruje - wiekszosc specyfikow zostaje na siersci zamiast wchodzic w skore. Oczywiscie Akku w maszynce sie skonczyl i dupki nie zdarzylam ogolic :evil_lol: Mamusi synek przy okazji :cool3: Quote
Saththa Posted July 22, 2013 Posted July 22, 2013 co to Akku?:) Nieogolona dupka fafjna jak i syneczek;) Quote
Pink Posted July 22, 2013 Author Posted July 22, 2013 Akku - to akumulator czyli tzw akus hihi ale jak juz tak mi sie te akus-y naladowaly, to ogolilam Oskara przy okazji :biggrina: Quote
malawaszka Posted July 22, 2013 Posted July 22, 2013 no Oskar jest jak piesek z bajki taki śliczny :loveu: wpadłabyś ogolić moich co? zarośnięci aż wstyd a ja nie mam weny... bo czasu przecież nadmiar :D Quote
Małgorzata Noga Posted July 22, 2013 Posted July 22, 2013 No Filipoo cud malinka , psiak nie do poznania :crazyeye: już hipcio na niego wołać nie można bo chłopak ma piękną linię :) .Ogromna różnica w wyglądzie a pupcia już taka malutka hi hi A co mojej diety dopiero doczytałam i po dłuższym przemyślunku .............. ślicznie dziękuję :evil_lol: takie frykasy jednak nie dla mnie mimo kg na tyłku :eviltong: Quote
Saththa Posted July 22, 2013 Posted July 22, 2013 [quote name='Pink']Akku - to akumulator czyli tzw akus hihi ale jak juz tak mi sie te akus-y naladowaly, to ogolilam Oskara przy okazji :biggrina:[/QUOTE] a w zyciu bym nie wpadła :lol: Quote
Pink Posted July 22, 2013 Author Posted July 22, 2013 [quote name='malawaszka']no Oskar jest jak piesek z bajki taki śliczny :loveu: wpadłabyś ogolić moich co? zarośnięci aż wstyd a ja nie mam weny... bo czasu przecież nadmiar :D[/QUOTE] on nie jest sliczny, on jest smieszny ale jak z bajki, to fakt :eviltong: Sliczny to byl-jest Felix :loveu: A tak apropo Felixa, to wlasnie gadalam z kumpela i jest dobrze :multi: Zaczynaja sie kumplowac z sunia i leza razem pod stolem w kuchni i razem poluja na myszy w ogrodzie tzn Felix pilnuje mysich dziur, jak jakas wyczuje, to Niunia zaczyna kopac a on wklada co rusz w dziure "czapke" i probuje mysze zlapac. Podobno wcale ich w domu nie ma, przylatuja tylko zeby zjesc cos czy sie napic albo jak zobacza, ze kumpelka cos robi w kuchni. [quote name='Małgorzata Noga']No Filipoo cud malinka , psiak nie do poznania :crazyeye: już hipcio na niego wołać nie można bo chłopak ma piękną linię :) .Ogromna różnica w wyglądzie a pupcia już taka malutka hi hi :[/QUOTE] hihi do pieknej lini jeszcze troche mu brakuje ;) ale mysle, ze jak jeszcze troszke "usprawnie" mu masazami tylnie nozki i zacznie wiecej sie ruszac, to te poltora Kilo, tez nie bedzie problemem. [quote name='Saththa']a w zyciu bym nie wpadła :lol:[/QUOTE] Na niektorych bateriach jest napisane AKKU-baterie... stad ten moj skrot :lol: Quote
Saththa Posted July 22, 2013 Posted July 22, 2013 [quote name='Pink'] Na niektorych bateriach jest napisane AKKU-baterie... stad ten moj skrot :lol:[/QUOTE] Nie czytam :razz: Quote
ania0112 Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 a ja myślałam, że skrót aku jest powszechnie znany :p Filip i Oskar boscy, nie ma mnie chwilę na dogo a tu takie zmiany w Filipku! a Oskar jest śliczny - taki jaśniutki jak aniołek ;) Quote
marako Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 [quote name='Pink']on nie jest sliczny, on jest smieszny ale jak z bajki, to fakt :eviltong: Sliczny to byl-jest Felix :loveu: A[/QUOTE] Mi się Oskar podobał od początku bardziej niż Felix (może z powodu uszek nieco odstających, a może po prostu jakiś taki ciapkowato rozbrajający jest bardziej w moim typie niż konkretny, zasadniczy przystojniak Felixowaty). A teraz to po prostu wymiata - uwielbiam jego wyraz mordki. Quote
Pink Posted July 24, 2013 Author Posted July 24, 2013 Aniu, no nie bylo Cie troche i zmiany sie porobily ;) marako. Oskarle nie jest ciapkowaty hihi od poczatku mowilam, ze to cicha woda :evil_lol: on jest straszny rozrabiak, takie zywe srebro - biega jak Pershing, to tu jest, to tam, zawsze cos spsoci - ja na niego mowie Pingpong, bo tak sie zachowuje ... jak raz sie odbije od ziemi, to juz nie mozna go przyhamowac :evil_lol: Felix byl duzo spokojniejszy niz on, do tego bardziej zrownowazony ;) Mam nadzieje, ze wyrosnie z tego i jest to tylko faza odrabiania szczeniaczych zaleglosci. Quote
WATACHA Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 [quote name='Pink']Aniu, no nie bylo Cie troche i zmiany sie porobily ;) marako. Oskarle nie jest ciapkowaty hihi od poczatku mowilam, ze to cicha woda :evil_lol: on jest straszny rozrabiak, takie zywe srebro - biega jak Pershing, to tu jest, to tam, zawsze cos spsoci - ja na niego mowie Pingpong, bo tak sie zachowuje ... jak raz sie odbije od ziemi, to juz nie mozna go przyhamowac :evil_lol: Felix byl duzo spokojniejszy niz on, do tego bardziej zrownowazony ;) Mam nadzieje, ze wyrosnie z tego i jest to tylko faza odrabiania szczeniaczych zaleglosci.[/QUOTE] Ja tam lubię rozrabiaków.Mój Leo się ostatnio uspokoił bardzo i mi trochę tego brakuje. Quote
Pink Posted July 25, 2013 Author Posted July 25, 2013 Mnie tez nie przeszkadza, dopoki rozrabiactwo nie wiaze sie z niszczeniem i nieposluszenstwem ;) Dzieki Bogu tfu-tfu, to pierwsze mamy w miare opanowane a posluszny chlopak z niego jest, to nie moge zlego slowa powiedziec. Do tego bardzo sie ciesze, ze rozrabia :loveu: nalezy mu sie i az milo popatrzec na ta usmiechnieta, zawadiacka morde jak np kradnie mi rekawiczki ogrodnicze, ktore odlozylam na chwile a on cap i w nogi Quote
Pink Posted July 28, 2013 Author Posted July 28, 2013 Waszek pokazywala trawing i kanaping, to my pokazemy wczorajszy sleeping * :lol: * Paparazzi by TZ I dzisiejszy poobiedni :evil_lol: Quote
malawaszka Posted July 28, 2013 Posted July 28, 2013 och ach... ja dzisiaj to już nawet kanapingu nie mogę znieść... kręce się z miejsca na miejsce i mam dość ble, a emocje związane z wyjazdem Sajana wychodzą mi już uszami... Quote
danyww Posted July 28, 2013 Posted July 28, 2013 (edited) [quote name='malawaszka']och ach... ja dzisiaj to już nawet kanapingu nie mogę znieść... kręce się z miejsca na miejsce i mam dość ble, a emocje związane z wyjazdem Sajana wychodzą mi już uszami...[/QUOTE] Udało Ci się dograć wszystko? O której Sajan wyjeżdża? Sorry ale myślałam, że piszę na wątku Malawaszki. :oops: To ten upał Edited July 28, 2013 by danyww Quote
danyww Posted July 28, 2013 Posted July 28, 2013 Przytulaśne sznupki :loveu: ..i takie grzeczne :cool3: Quote
Pink Posted July 28, 2013 Author Posted July 28, 2013 Oni w dwojke sa naprawde grzeczni - no prawie ale tego nie licze, bo ja tez jestem prawie grzeczna i sobie wybaczam hihi Waszek wlasnie, wlasnie - dalo sie cos poustawiac? Quote
malawaszka Posted July 28, 2013 Posted July 28, 2013 [quote name='danyww']Udało Ci się dograć wszystko? O której Sajan wyjeżdża?[/QUOTE] 20-21 jedzie :eek2: ja to miałam głównie stres, bo dograć musiał sobie transport na szybko nowy opiekun Sajana i z Warszawy do Zielonki będą jechać pociągiem po północy... masakra jak dla mnie, ale dla mnie kazda podróż pociągiem jest masakrą a już z psem to w ogóle :oops: Quote
Pink Posted July 28, 2013 Author Posted July 28, 2013 Waszek spoko, z W-wy do Zielonki przeciez nie jest daleko. Moja kumpela codziennie jezdzi z Zielonki do Warszawy do pracy. Dostalam foty Felixa od kumpeli i z tymi slowami "Martuś! Felix jest super psem! Niczego się nie boi, duże wsiowe psy są dla niego niczym. A teraz jeszcze miłość kwitnie między nim a Niunią. Ninia od dwóch dni ma cieczkę i Felixa uważa za swojego szczeniaka. Są przytulania i lizania po uszkach. Trzeba to zobaczyc, normalnie turlam się ze śmiechu. Pozdrawiamy: G..., S..., Niunia i Pan Felix. i jeszcze raz dziękuję za Felixa Ps. Zapytaj się malawaszki kiedy mi przyśle papiery adopcyjne bo chciałabym już być prawowitym właścicielem :)" Quote
Recommended Posts