jola_li Posted December 9, 2013 Posted December 9, 2013 (edited) Niestety, małemu zdjęciu Krysi musiałam zrobić podwójną ramkę ;) -- Edited December 14, 2013 by jola_li Quote
Nutusia Posted December 10, 2013 Author Posted December 10, 2013 Ważne, że się udało - dziękuję, Jolu :) A ja wstawię jeszcze zdjęcia Kimuszki: "Czujny" sen ;) Wakacje na Mazurach - to jest TO! :) Będę o nich śniła przez całą zimę... A teraz taka miejscówka będzie najodpowiedniejsza... aż do wiosny! :) Quote
Nutusia Posted December 10, 2013 Author Posted December 10, 2013 Moje zgrabne, SPRAWNE nóżki :) A teraz MIKOŁAJKOWA NIESPODZIANKA - z życzeniami świątecznymi od Śmieszki! :) Quote
Nutusia Posted December 10, 2013 Author Posted December 10, 2013 Moje okno na świat :) Już wyraźnie pachnie Świętami... :) Quote
jola_li Posted December 14, 2013 Posted December 14, 2013 Kimi i Śmieszka-Mikołajowa cudne :)!!! A ja przerobiłam kartkę albumową Krysi, bo tamta miała za bardzo widoczne sztukowanie (patrz wyżej) :). Quote
mari23 Posted December 14, 2013 Posted December 14, 2013 [quote name='jola_li']Kimi i Śmieszka-Mikołajowa cudne :)!!! A ja przerobiłam kartkę albumową Krysi, bo tamta miała za bardzo widoczne sztukowanie (patrz wyżej) :).[/QUOTE] oj, przecudna!!!! i jeszcze podobają mi się zgrabne i sprawne nóżki Nutusi ;):evil_lol: Quote
Nutusia Posted December 14, 2013 Author Posted December 14, 2013 Że niby te nóżki?!?!? To nie moje, choć bardzo chciałabym takie mieć ;) :) Quote
AMIGA Posted December 16, 2013 Posted December 16, 2013 [quote name='Nutusia']Że niby te nóżki?!?!? To nie moje, choć bardzo chciałabym takie mieć ;) :) Nie ważne czyje co je .... Quote
Gusiaczek Posted December 16, 2013 Posted December 16, 2013 http://img834.imageshack.us/img834/8272/5fmr.jpg :lol: ukochany Wańkowicz Babciny ukraszony jakże pysznie ;) Quote
Ellig Posted December 16, 2013 Posted December 16, 2013 Slicznota kochana:) http://img843.imageshack.us/img843/640/4uji.jpg Quote
mamakasi Posted December 18, 2013 Posted December 18, 2013 A my tradycyjnie obchodzimy jubileusz przybycia do nas Słomki. Pamiętamy dokładnie dzień, dwa lata temu, kiedy Nutusia przywiozła do nas nieśmiałą sunię. Wiem, że wypatrzyła ją cioteczka Ela a potem cały łańcuszek dobrych ciotek i zdarzeń doprowadził ją do nas. Słomianka ma się świetnie. Dogaduje się z Guciem, kiedy któryś psiur zostaje sam w domu tęsknią za sobą bardzo, za nami zresztą też. Fotki mam ale wstyd przyznać, już nie pamiętam jak się wrzuca. Pozdrawiamy cieplutko wszystkie ciotki dogomaniaczki i ich ogonki. Quote
Kejciu Posted December 19, 2013 Posted December 19, 2013 [quote name='mamakasi']A my tradycyjnie obchodzimy jubileusz przybycia do nas Słomki. Pamiętamy dokładnie dzień, dwa lata temu, kiedy Nutusia przywiozła do nas nieśmiałą sunię. Wiem, że wypatrzyła ją cioteczka Ela a potem cały łańcuszek dobrych ciotek i zdarzeń doprowadził ją do nas. Słomianka ma się świetnie. Dogaduje się z Guciem, kiedy któryś psiur zostaje sam w domu tęsknią za sobą bardzo, za nami zresztą też. Fotki mam ale wstyd przyznać, już nie pamiętam jak się wrzuca. Pozdrawiamy cieplutko wszystkie ciotki dogomaniaczki i ich ogonki. Ciocia wyślij Nutusi na maila albo do mnie na [email protected] i wstawimy :):):) Quote
Ziutka Posted December 19, 2013 Posted December 19, 2013 Sto LAT...STO LAT, niech żyje! żyje NAM :loveu::loveu::loveu: Nutuś, wszystkiego najlepszego z okazji urodzin :new-bday::new-bday::new-bday::BIG::BIG::BIG::drink1::drink1::drink1: Quote
Nutusia Posted December 19, 2013 Author Posted December 19, 2013 O masz, no i się sprawa rypła ;) Bardzo dziękuję - w tym roku na okrągło :) Tak, wczoraj minęły 2 lata od super ekspresowej adopcji Słomeczki :) Zdjęcia już mam na mailu - dziękuję bardzo. Zawsze mnie wzruszają takie rocznice (w przeciwieństwie do mojej ;)). 10 grudnia minęły 2 lata od adopcji Maszy, która przyjechała do nas 5 listopada - w dniu wyjazdu do DS Bajki. A w dniu adopcji Maszy, po jej odstawieniu do DS pojechaliśmy prosto na dworzec po Słomcię :) Dostałam info od p. Wiesława, że Maszka ma się świetnie, choć rozumku niewiele jej przybyło. Cóż, są tacy, którzy dojrzewają szybko i tacy, którzy... nigdy :) Fotki mi przesłał mmsem, ale jakoś tak, że nie mogę ich obejrzeć w telefonie, tylko muszę wejść na stronę, jakieś hasła powpisywać - masakra dla starej kobiety, więc czekam aż się Tomek w domu pojawi. Quote
mamakasi Posted December 19, 2013 Posted December 19, 2013 To my się dołączamy do życzeń urodzinowych Nutusiowych, wraz z naszymi ogonami, mokre całuski i serdeczności. Quote
figa33 Posted December 23, 2013 Posted December 23, 2013 wszystkiego naj naj naj dla Ciebie Nutusiu i całego Twojego stadka :tree1: Quote
Nutusia Posted December 24, 2013 Author Posted December 24, 2013 Pięknie dziękujemy :) I my życzymy Wszystkim spokojnych i radosnych Świąt! A oto obiecane zdjęcia Słomeczki: Z Gustawem sprawiedliwie dzielą się kanapą :) Jak siostra z bratem... Wierni fani kuchennych rewolucji ;) "Okoliczności", w których Słomki czują się najlepiej :) Quote
jola_li Posted December 27, 2013 Posted December 27, 2013 Śliczna Słomeczka z przystojnym Gustawem wiodą cudowne życie :)! Quote
mari23 Posted December 27, 2013 Posted December 27, 2013 [quote name='jola_li']Śliczna Słomeczka z przystojnym Gustawem wiodą cudowne życie :)![/QUOTE] aż się łezki radości w oczach krecą.... Nutusiu - spóźniona jestem, bo zabiegana, więc wybacz i przyjmij serdeczne urodzinowe życzenia !!!!!:new-bday::Rose: Quote
Nutusia Posted December 28, 2013 Author Posted December 28, 2013 Maryniu - bardzo dziękuję :) I pokazuję obiecaną fotkę Maszki, w objęciach pana Wiesława [URL="http://imageshack.us/photo/my-images/833/nl0v.jpg/"][IMG]http://img833.imageshack.us/img833/9948/nl0v.jpg[/IMG][/URL] Quote
jola_li Posted December 29, 2013 Posted December 29, 2013 Nutusia napisał(a):Maryniu - bardzo dziękuję :) I pokazuję obiecaną fotkę Maszki, w objęciach pana Wiesława Śliczna szczęśliwa mordeczka :)! Quote
AMIGA Posted December 31, 2013 Posted December 31, 2013 A ja tu wstawię jeszcze jednego podopiecznego Nutusi i Jdej Męża :-) Quote
Recommended Posts