Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 797
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Ważne, że się udało - dziękuję, Jolu :)

A ja wstawię jeszcze zdjęcia Kimuszki:

"Czujny" sen ;)

Wakacje na Mazurach - to jest TO! :) Będę o nich śniła przez całą zimę...

A teraz taka miejscówka będzie najodpowiedniejsza... aż do wiosny! :)

Posted

[quote name='jola_li']Kimi i Śmieszka-Mikołajowa cudne :)!!!

A ja przerobiłam kartkę albumową Krysi, bo tamta miała za bardzo widoczne sztukowanie (patrz wyżej) :).[/QUOTE]

oj, przecudna!!!!

i jeszcze podobają mi się zgrabne i sprawne nóżki Nutusi ;):evil_lol:

Posted

A my tradycyjnie obchodzimy jubileusz przybycia do nas Słomki.
Pamiętamy dokładnie dzień, dwa lata temu, kiedy Nutusia przywiozła do nas nieśmiałą sunię. Wiem, że wypatrzyła ją cioteczka Ela a potem cały łańcuszek dobrych ciotek i zdarzeń doprowadził ją do nas. Słomianka ma się świetnie. Dogaduje się z Guciem, kiedy któryś psiur zostaje sam w domu tęsknią za sobą bardzo, za nami zresztą też.
Fotki mam ale wstyd przyznać, już nie pamiętam jak się wrzuca.
Pozdrawiamy cieplutko wszystkie ciotki dogomaniaczki i ich ogonki.

Posted

[quote name='mamakasi']A my tradycyjnie obchodzimy jubileusz przybycia do nas Słomki.
Pamiętamy dokładnie dzień, dwa lata temu, kiedy Nutusia przywiozła do nas nieśmiałą sunię. Wiem, że wypatrzyła ją cioteczka Ela a potem cały łańcuszek dobrych ciotek i zdarzeń doprowadził ją do nas. Słomianka ma się świetnie. Dogaduje się z Guciem, kiedy któryś psiur zostaje sam w domu tęsknią za sobą bardzo, za nami zresztą też.
Fotki mam ale wstyd przyznać, już nie pamiętam jak się wrzuca.
Pozdrawiamy cieplutko wszystkie ciotki dogomaniaczki i ich ogonki.

Ciocia wyślij Nutusi na maila albo do mnie na [email protected] i wstawimy :):):)

Posted

Sto LAT...STO LAT, niech żyje! żyje NAM :loveu::loveu::loveu:

Nutuś, wszystkiego najlepszego z okazji urodzin

:new-bday::new-bday::new-bday::BIG::BIG::BIG::drink1::drink1::drink1:

Posted

O masz, no i się sprawa rypła ;) Bardzo dziękuję - w tym roku na okrągło :)

Tak, wczoraj minęły 2 lata od super ekspresowej adopcji Słomeczki :) Zdjęcia już mam na mailu - dziękuję bardzo. Zawsze mnie wzruszają takie rocznice (w przeciwieństwie do mojej ;)).
10 grudnia minęły 2 lata od adopcji Maszy, która przyjechała do nas 5 listopada - w dniu wyjazdu do DS Bajki. A w dniu adopcji Maszy, po jej odstawieniu do DS pojechaliśmy prosto na dworzec po Słomcię :)
Dostałam info od p. Wiesława, że Maszka ma się świetnie, choć rozumku niewiele jej przybyło. Cóż, są tacy, którzy dojrzewają szybko i tacy, którzy... nigdy :) Fotki mi przesłał mmsem, ale jakoś tak, że nie mogę ich obejrzeć w telefonie, tylko muszę wejść na stronę, jakieś hasła powpisywać - masakra dla starej kobiety, więc czekam aż się Tomek w domu pojawi.

Posted

Pięknie dziękujemy :)
I my życzymy Wszystkim spokojnych i radosnych Świąt!

A oto obiecane zdjęcia Słomeczki:

Z Gustawem sprawiedliwie dzielą się kanapą :)

Jak siostra z bratem...

Wierni fani kuchennych rewolucji ;)

"Okoliczności", w których Słomki czują się najlepiej :)

Posted

[quote name='jola_li']Śliczna Słomeczka z przystojnym Gustawem wiodą cudowne życie :)![/QUOTE]

aż się łezki radości w oczach krecą....

Nutusiu - spóźniona jestem, bo zabiegana, więc wybacz i przyjmij serdeczne urodzinowe życzenia !!!!!:new-bday::Rose:

Posted

Maryniu - bardzo dziękuję :)

I pokazuję obiecaną fotkę Maszki, w objęciach pana Wiesława

[URL="http://imageshack.us/photo/my-images/833/nl0v.jpg/"][IMG]http://img833.imageshack.us/img833/9948/nl0v.jpg[/IMG][/URL]