nata od jadzi Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 czy ktoś ma pomysł na tekst na allegro dla chuderlaka i wacusia? jak nie, to ja później napiszę jak nie padnę, ale może ktoś akurat ma wenę Quote
szajbus Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Spiderek, chudzinko malutka, wskakuj na górę Quote
Moriaaa Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 Wczoraj odwiedziłam Spiderka..ma się całkiem dobrze szczekacz jeden;) Ale Wacuś już się poddał...tragedia:( Quote
jola od jadzi Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Nie zapominajmy o Spiderku,to,że jeszcze walczy o życie nie oznacza, że daje sobie radę w schronie.Jest taką chudziną,że patrząc na niego ma się wrażenie,że zaraz te jego chudziutkie nożyny się ugną,że zaraz się przewróci i nie będzie miał siły się podnieść.Patyczak mały... Quote
jola od jadzi Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Nikt nie zagląda do Spiderka-patyczaka? Wiecie, on w tej swojej chudziutkiej brzydocie jest piękny i oryginalny, pokażcie mi drugiego takiego psa! Spiderek szuka domu, w którym mógłby odżyć, nabrać ciałka,pomózmy mu! Quote
ewatonieja Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Alez on jest piekny jak na spiderka przystało ;) Quote
jola od jadzi Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Piękny chuderlaczek jest w potrzebie! Nie ma domu,własnego posłania,swojego pana...Ma tylko zimny kąt w schronie...I to tylko wtedy,gdy większe psy pozwolą mu z niego skorzystać... Pomózmy mu, dajmy mu szansę na lepsze,prawdziwe psie życie! Quote
lewkonia Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Jejku toż on ma nóżki jak słomeczki. Patyczki są zbyt grube...:-( Kto lubi przekarmiać i rozpieszczać ma tu duże pole do popisu. Quote
szajbus Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Ja lubię i serce mi pęka, że o żadnym tymczasie nie może być mowy. Czy to wszystko musi być tak skomplikowane???? Hopaj do góry słoneczko Quote
katya Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Lupe, bannerki - rewelka. Jolu napisz proszę tekścik do allegro Chuderlaczka, Ty masz talent. Quote
nata od jadzi Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Spiderek niknie w oczach, zabierzmy go z zimnego boksu póki jest co zabierać... Quote
lupe Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 komu, komu slicznego, kudlatego chudzinkę ? autografy tutajstr.4 Quote
anula1959 Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Coś takiego mi przyszło do głowy, może być? Spider , Spiderek, biedny chudziutki pieseczek ................. Schronisko ..............jego dom........... Zimny boks ..........jego pokój ...................... Czasem miejsce w budzie................jego łóżeczko.................. Czasem miseczka z jedzeniem...................jak duże psy dopuszczą.............. Niknie w oczach............... Chcemy zdążyć mu z pomocą .................zanim zniknie................. Człowiek .....................jego jedyne i największe marzenie Taka jest rzeczywistość naszego pieska-pajączka , któremu daliśmy na imię Spider. Mały pieseczek , nie pierwszej młodości , ufny , przymilny strasznie przerażony sytuacją w której się znalazł . Prawdopodobnie nie jest dopuszczany przez duże psy z boksu do jedzenia i do budy ze względu na swoją mikrą posturę. Nie znamy jego przeszłości ale z pewnością nie była ona wesoła skoro znalazł się w schronisku. Spider nie musi tu zostać , tylko przyjdź po niego , wyciągnij rękę , pogłaszcz i powiedz : „Chodź pieseczku , opuszczamy to smutne miejsce , od tej pory będziesz mieszkał w moim domu i w ...............sercu. Od tej pory masz MNIE””. Jakby co , to na kogo podać kontakt? Quote
BIANKA1 Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Chyba przestanę zaglądać na dogo , bo ciągle chodzę zaryczana :-( Quote
anula1959 Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 BIANKA1 napisał(a):Chyba przestanę zaglądać na dogo , bo ciągle chodzę zaryczana :-( Czyżby mój tekst Bianeczko tak Cię poruszył? Quote
BIANKA1 Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 anula1959 napisał(a):Czyżby mój tekst Bianeczko tak Cię poruszył? Między innymi :-( Zanim trafilam na dogo , nie wiedzialam że tyle jest psich nieszczęść :placz: Quote
anula1959 Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 BIANKA1 napisał(a): Zanim trafilam na dogo , nie wiedzialam że tyle jest psich nieszczęść :placz: To zupełnie tak jak ja:shake: Quote
szajbus Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Tekst śliczny. To sie nazywa talent! Pajączku, pokaż sie wszystkim na pierwszej stronie Quote
Recommended Posts