Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Reno2001 napisał(a):

OFF.
takaradosna - miałaś mi przesłać zdjęcia swego czterokopytnego.
A ja czekam i czekam :razz: .

Matko z ojcem..... ZAPOMNIAłAM !!! po południu będzie :D aha to nie mój koń, ale też kasztanka :diabloti: sasasasa:cool1:

a Spiderek śliczniutki jest.... tylko teraz jakoś mniej podobny do mojej Kropy !! <i dobrze>

• Replies 746
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: to Spider ma dom?:loveu: :multi:
jak pięknie się prezentuje obok tej pięknej kobiety i niesłusznie jest nazwany Spider:evil_lol: bo kawał chłopa z niego:evil_lol: :eviltong:

Posted

Witajcie Cioteczki :)KOrzystam z chwili i skrobnę tu parę słów (nie mam nawet gwarancju,że to co pisze pojawi sie na forum bo komp mojego TŻ jest zawirowany jakiśmś wyj ątkowo wrednym wirem,ze to co pisze-potrafi zniknać itp.Mam wogóle bardzo big problem by dostać sie na jakie kolwiek str netowe a co dopiero na fora ;/ )No wiec-co do Spiederka to to juz nie chuderlak tylko tuczniczek ;) NIe wiem czy jak z takąradosną przyjedziom 1 wrzesnia to Spieder nie bedzie przypominał Tapczana hehehe.Ja sie juz nie moge doczekac wizyty w łódzkim schronie.Serdecznie pozdrawiam Natalie i dzieki za poniedziałekpapa

Posted

Petycja do pani Oli-nowej panci Chuderlaka-Tuczniczka:evil_lol:

Uprzejmie prosi się o zaglądanie tudzież i wyprowadzanie na spacerasa wirtualnego swojego pupilka:mad: ;)

Posted

ojć.... więc dobrze :) niech już będzie oficjalnie;)

Chuderlaczek, z racji swej tuszy przestaje być już Chuderlaczkiem vel Pajączkiem itp..... u mnie będzie teraz Mańkiem, Maniutkiem Maniusiem.... a jak ktoś nie lubi zdrobnień, to Manfred :D

Dlaczego ? Bo TAK :eviltong:

Posted

heloł:p
szkoda,że nie dam rady wskoczyc w swojego F16;) i dolecieć do łodzkiego schronu i z ewatonieja powyprowadzać pieski na spacerki.Łomatko jaka to jest radocha dla nich jak wyjda po za teren schroniska polatać po łakach,krzczaczkach...:evil_lol:

Maaaaaaaaaniek! taś taś pieseczku;) idziom na spaceraska:painting: :cool2:

Posted

eee no jasne,ze nie jeste tak daleko tylko problem w tym,że F16 jest zdezelowany a paliwo do Rosomaka kosztuje:cool1: hehe
Ale co tam...postanowaiłąm,ze za kazdym razem jak bedę w Łodzi to będę wpadać do schronu by wygiglać i wyspacerkować piesy:loveu:

Natalio pokażesz sie nam w swoich kaloszkach? tylko takie małe hot coture;)

Posted

ojenki to ta moja mała piesia!!! ja ja zabieram do torunia-i juz!
Tosia się bedzie nazywać:)

bedzie u mnie miała spokojna i szczęśliwą starośc :)
mój Boże żal mi takich piesiuni

a co do dzisiejszej wizyty w schronie to zazdrośćić zazdroscić hehe
Widzę,że cały boks Maniuśka był na zbiorowym kupkaniu na łące hehe-nawet spanielek był! noo nooo ;)

Posted

grinajs napisał(a):
ojenki to ta moja mała piesia!!! ja ja zabieram do torunia-i juz!
Tosia się bedzie nazywać:)

bedzie u mnie miała spokojna i szczęśliwą starośc :)
mój Boże żal mi takich piesiuni

a co do dzisiejszej wizyty w schronie to zazdrośćić zazdroscić hehe
Widzę,że cały boks Maniuśka był na zbiorowym kupkaniu na łące hehe-nawet spanielek był! noo nooo ;)

Tę pierwszą na podusiach?
Staruszeczkę?

Posted

tak:p tę staruszeczkę...Jak byłąm w poniedziałek z ewatonieja w schronie to ta małą piesia kilka razy podeszła do mnie i liznęła mnie i szturchnęła mokrym nochalkiem i tymi smutnymi ślipkami spojzrala mi głęboko w moje ślipia aż mnie w sercu tknęło cóś...

Posted

grinajs napisał(a):
tak:p tę staruszeczkę...Jak byłąm w poniedziałek z ewatonieja w schronie to ta małą piesia kilka razy podeszła do mnie i liznęła mnie i szturchnęła mokrym nochalkiem i tymi smutnymi ślipkami spojzrala mi głęboko w moje ślipia aż mnie w sercu tknęło cóś...

Ona cię będzie kochać :loveu: :placz:
Jak nikt inny na świecie!