takaradosna Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Reno2001 napisał(a): OFF. takaradosna - miałaś mi przesłać zdjęcia swego czterokopytnego. A ja czekam i czekam :razz: . Matko z ojcem..... ZAPOMNIAłAM !!! po południu będzie :D aha to nie mój koń, ale też kasztanka :diabloti: sasasasa:cool1: a Spiderek śliczniutki jest.... tylko teraz jakoś mniej podobny do mojej Kropy !! <i dobrze> Quote
anula1959 Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Czyli Spiderek będzie miał domek , tak? Zdjąć go z allegro? Quote
ewatonieja Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 lepiej zdjąc bo jeszcze komus innemu wpadnie w oko i bedzie :oops: Quote
takaradosna Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Zdejmować i to czym prędziej !!!!! jeszcze by mi psa wykradli... :| Mójci on :loveu: mój ! Quote
oktawia6 Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: to Spider ma dom?:loveu: :multi: jak pięknie się prezentuje obok tej pięknej kobiety i niesłusznie jest nazwany Spider:evil_lol: bo kawał chłopa z niego:evil_lol: :eviltong: Quote
grinajs Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 Witajcie Cioteczki :)KOrzystam z chwili i skrobnę tu parę słów (nie mam nawet gwarancju,że to co pisze pojawi sie na forum bo komp mojego TŻ jest zawirowany jakiśmś wyj ątkowo wrednym wirem,ze to co pisze-potrafi zniknać itp.Mam wogóle bardzo big problem by dostać sie na jakie kolwiek str netowe a co dopiero na fora ;/ )No wiec-co do Spiederka to to juz nie chuderlak tylko tuczniczek ;) NIe wiem czy jak z takąradosną przyjedziom 1 wrzesnia to Spieder nie bedzie przypominał Tapczana hehehe.Ja sie juz nie moge doczekac wizyty w łódzkim schronie.Serdecznie pozdrawiam Natalie i dzieki za poniedziałekpapa Quote
grinajs Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Petycja do pani Oli-nowej panci Chuderlaka-Tuczniczka:evil_lol: Uprzejmie prosi się o zaglądanie tudzież i wyprowadzanie na spacerasa wirtualnego swojego pupilka:mad: ;) Quote
takaradosna Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 oho ! odezwała się Ta, co najczęściej wpada :P no to na wirtualny :D:dog: Quote
ewatonieja Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 ja jutro zajrze do Maniusia :) cioteczko grinajs poustawiaj sobie podpis bo zajmuje duzo miejsca i jeszcze Ci go usuną Quote
takaradosna Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 oho to ja widzę, że już się wydało oficjalne imię Chuderlaka...:mad: ehh no niech będzie :eviltong::cool1: Quote
ewatonieja Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 no ,ktos puscil farbę:lol: a propos u nas w schronisku jest jeden Maniuś http://www.fundacja-ast.pl/content/view/145/65/ zupełnie niepodobny ;) Quote
takaradosna Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 ojć.... więc dobrze :) niech już będzie oficjalnie;) Chuderlaczek, z racji swej tuszy przestaje być już Chuderlaczkiem vel Pajączkiem itp..... u mnie będzie teraz Mańkiem, Maniutkiem Maniusiem.... a jak ktoś nie lubi zdrobnień, to Manfred :D Dlaczego ? Bo TAK :eviltong: Quote
takaradosna Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 w ogóle 17 dzień wyczekiwania dobiega końca :D jutro już tylko 16 dni :):):):) Quote
takaradosna Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 tak jak mówiłam - jeszcze tylko 16 dni :D A pieseczek na wirtualny, coby się Cioteczka Grin nie pultoczyła :lol: :painting: Quote
ewatonieja Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 ide po kalosze a potem mam nadzieje na spacery z psami :) Quote
grinajs Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 heloł:p szkoda,że nie dam rady wskoczyc w swojego F16;) i dolecieć do łodzkiego schronu i z ewatonieja powyprowadzać pieski na spacerki.Łomatko jaka to jest radocha dla nich jak wyjda po za teren schroniska polatać po łakach,krzczaczkach...:evil_lol: Maaaaaaaaaniek! taś taś pieseczku;) idziom na spaceraska:painting: :cool2: Quote
Czarodziejka Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Grinajs, przecież z Torunia do Łodzi nie jest znowu tak daleko ;) Quote
grinajs Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 eee no jasne,ze nie jeste tak daleko tylko problem w tym,że F16 jest zdezelowany a paliwo do Rosomaka kosztuje:cool1: hehe Ale co tam...postanowaiłąm,ze za kazdym razem jak bedę w Łodzi to będę wpadać do schronu by wygiglać i wyspacerkować piesy:loveu: Natalio pokażesz sie nam w swoich kaloszkach? tylko takie małe hot coture;) Quote
ewatonieja Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 nie było kaloszy :( ale była ta psinka,ktos ją przyprowadził :( a Maniuś znów hasał, pomogła nam nowa wolontariuszka Asia, zadebiutowała dzisiaj w schronisku ,heheh przeciagnęłam ja na spora ilośc spacerów :diabloti: Maniuś zmeczony z wywalonym jęzorem i zadowolony :) kolega Maniusia Cezarek,od 2002 r w schronisku :( Quote
grinajs Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 ojenki to ta moja mała piesia!!! ja ja zabieram do torunia-i juz! Tosia się bedzie nazywać:) bedzie u mnie miała spokojna i szczęśliwą starośc :) mój Boże żal mi takich piesiuni a co do dzisiejszej wizyty w schronie to zazdrośćić zazdroscić hehe Widzę,że cały boks Maniuśka był na zbiorowym kupkaniu na łące hehe-nawet spanielek był! noo nooo ;) Quote
grinajs Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 takaradosna wiesz co Ci powiem?-ze...Maniek ma oczka i spojrzenie jak twoje;) Wy byliscie sobie jednak przeznaczeni:razz: Quote
ewatonieja Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 http://ewatonieja.wrzuta.pl/film/9RE21yWmGO/manius_z_lodzkiego_schroniska_na_spacerku Quote
Czarodziejka Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 grinajs napisał(a):ojenki to ta moja mała piesia!!! ja ja zabieram do torunia-i juz! Tosia się bedzie nazywać:) bedzie u mnie miała spokojna i szczęśliwą starośc :) mój Boże żal mi takich piesiuni a co do dzisiejszej wizyty w schronie to zazdrośćić zazdroscić hehe Widzę,że cały boks Maniuśka był na zbiorowym kupkaniu na łące hehe-nawet spanielek był! noo nooo ;) Tę pierwszą na podusiach? Staruszeczkę? Quote
grinajs Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 tak:p tę staruszeczkę...Jak byłąm w poniedziałek z ewatonieja w schronie to ta małą piesia kilka razy podeszła do mnie i liznęła mnie i szturchnęła mokrym nochalkiem i tymi smutnymi ślipkami spojzrala mi głęboko w moje ślipia aż mnie w sercu tknęło cóś... Quote
Czarodziejka Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 grinajs napisał(a):tak:p tę staruszeczkę...Jak byłąm w poniedziałek z ewatonieja w schronie to ta małą piesia kilka razy podeszła do mnie i liznęła mnie i szturchnęła mokrym nochalkiem i tymi smutnymi ślipkami spojzrala mi głęboko w moje ślipia aż mnie w sercu tknęło cóś... Ona cię będzie kochać :loveu: :placz: Jak nikt inny na świecie! Quote
Recommended Posts