Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Maruda666']U mnie to samo, więc się nie odzywałam.[/QUOTE]
Cioteczko, ale Ty oblatana jesteś, to myślałam, że może coś podpowiesz. :loveu:

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Ależ znów namieszałyśmy Dropiatemu w głowie... :shake: Wsiadał, taki biedny, potulny... a sam sobie los zgotował :mad:[/QUOTE]
:sad: Oj, ten Uciekinier w tytule wątku jakoś do niego, drania jednego, za bardzo pasuje...

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Jakiś super pomysł na cegiełkę? Burza mózgów :loveu: :razz:[/QUOTE]
Paczuszki dropsów (ładny obrazek jakiś z netu), jak już kiedyś podpowiadałam...? :oops:

Co do nowego banerka, to jak tekst jakiś mi podpowiecie (weny brak... :oops: ), to ulepię. :p

Tak na szybko właśnie mi przyszło do głowy coś takiego:
[B]Czy natura uciekiniera skaże go na schronisko?[/B]

Jeśli się podoba, to które zdjęcie do tego by pasowało...?

Posted

Będę zaglądać, w razie czego służę wsparciem "moralnym" ;) niestety finansowo leżę....

Pozostaje mieć nadzieję, że Drops nie jest aż tak inteligentny jak Kra, sama demolka to jeszcze nic, ale czasem jej kreatywność potrafi mnie doprowadzić do czarnej rozpaczy. Nie wiem, czy gorsze było wyrwanie cegieł ze ściany, czy zatkanie sedesu bylejakopapierowym wydaniem Biblii i jakimiś pisemkami religijnymi (w przekładzie Świadków Jehowy, chyba jej się nie podobało) ;)

Posted

[quote name='inka33']
Co do nowego banerka, to jak tekst jakiś mi podpowiecie (weny brak... :oops: ), to ulepię. :p
[/QUOTE]

Daj mi spokojnie dziś wieczorem pomyśleć, bo póki co zbyt dużo na głowie... i podeslę i tekścik i zdjęcie zaproponuję :) Dziękuje za kolejną pomoc Ineczko!!! Jesteś niezastąpiona :)

I nad bazarkowymi dropsami też pomyślimy... ;)

[quote name='ulvhedinn']Będę zaglądać, w razie czego służę wsparciem "moralnym" ;) niestety finansowo leżę....

Pozostaje mieć nadzieję, że Drops nie jest aż tak inteligentny jak Kra, sama demolka to jeszcze nic, ale czasem jej kreatywność potrafi mnie doprowadzić do czarnej rozpaczy. Nie wiem, czy gorsze było wyrwanie cegieł ze ściany, czy zatkanie sedesu bylejakopapierowym wydaniem Biblii i jakimiś pisemkami religijnymi (w przekładzie Świadków Jehowy, chyba jej się nie podobało) ;)[/QUOTE]

:mdleje:

[quote name='Gosiara']udostępniajcie! [URL]https://www.facebook.com/events/542824945738751/[/URL][/QUOTE]

Dziękuję Gosiara, za przypomnienie linku!
Cioteczki, prosimy o udostępnianie Dropsa na facebooku!

Posted

o rany ile wyscie juz z tym psiskiem przeszły (przebrnełam wreszcie przez cały wątek) ..i aż sie za głowe złapałam po ostatnich rewelacjach..

bede zagladac do urwisa

oby to szkolenie mu pomogło

Posted

[quote name='tiggi']Ja mam trochę fajnych fantów na bazarek, myślę że uzbierałoby się z nich trochę kaski dla Dropsika.[/QUOTE]

Super, na pewno coś wspólnie z Lili wymyślimy :)

[quote name='zozola77']o rany ile wyscie juz z tym psiskiem przeszły (przebrnełam wreszcie przez cały wątek) ..i aż sie za głowe złapałam po ostatnich rewelacjach..

bede zagladac do urwisa

oby to szkolenie mu pomogło[/QUOTE]

Ja się zastanawiam, jakie jeszcze niespodzianki dla nas ma w zanadrzu...

Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Ja się zastanawiam, jakie jeszcze niespodzianki dla nas ma w zanadrzu...[/QUOTE]
Ty już się lepiej nie zastanawiaj... :shake:

I wcale nie chodzi mi o to, żebys się dała później zaskoczyć! :diabloti:

Serio - to lepiej niech juz niczego nowego Drops nie wymyśla!!! :mad:

Posted

[quote name='madziakato']Udostępnione.
Będę rzadziej zaglądać, bo wczoraj w mój dom uderzył piorun
ale jak tylko będę miała możliwość wejść na neta- będę![/QUOTE]

Madziakato - mam nadzieję, że nie stało się nic poważnego... Będziemy tu na Ciebie czekać!

Posted

Popełniam bazar cegiełkowy dla Dropsa :)
Mało oryginalny ale ważne, że JEST

[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/244095-Kto-kupi-GODZIN%C4%98-ze-SZKOLENIOWCEM-i-MEDAL-dla-Dropsa-ZAPRASZM-Do-11-06-godzina-20-00?p=20934044#post20934044[/url]
[B]
Proszę rozsyłajcie, zapraszajcie znajome Cioteczki...
Czas ucieka a nawet połowę sumy za miesiąc hotelowania nie mamy :-([/B]

Posted

[quote name='inka33']Co do nowego banerka, to jak tekst jakiś mi podpowiecie (weny brak... :oops: ), to ulepię. :p

Tak na szybko właśnie mi przyszło do głowy coś takiego:
[B]Czy natura uciekiniera skaże go na schronisko?[/B]

Jeśli się podoba, to które zdjęcie do tego by pasowało...?[/QUOTE]

[quote name='zula131']A może coś takiego: "[B]Będę grzeczny, jeśli mi pomożesz. Drops Demolka - Uciekinier[/B]"[/QUOTE]

Przypominam się, dziewczynki! :p

Posted

[quote name='Lili8522']Ja bym była za tym :)

"[B]Będę grzeczny, jeśli mi pomożesz. Drops Demolka - Uciekinier[/B]"[/QUOTE]

+ foto, jakby "przepraszam" mówił

[IMG]http://www.zmienmylos.pl/images/zwierzaki/Dropiaty/9.jpg[/IMG]

Posted

ja śledzę wątek od początku, chciałam zaproponować mu szkolenie grupowe (darmowe wejście do grupy), trwające ok. 2 miesiące, ale nie zdążyłam
oferta aktualna nadal, może po pobycie w hotelu, w Katowicach Ligocie. Opiekun Dropsa albo dt uczestniczyłby w zajęciach (sobota, niedziela)