pinczerka_i_Gizmo Posted February 19, 2014 Posted February 19, 2014 Dzięki Murko za wieści bo się tu coś ostatnio za bardzo bazarkowo zrobiło... ;) Ależ się śmiałam w głos czytając Twój opis mężnej akcji Dropsika... Hihi, ależ to zabawnie musiało wyglądać! Bohater się znalazł... Z instynktami obronnymi.. ;) Aż do teraz chichram się pod nosem... :) Quote
Tianku Posted February 20, 2014 Posted February 20, 2014 no a co myślicie :eviltong: to że ma ciapki to nie znaczy że Ciapa :lol: Dropsik jest genialny :loveu: Quote
Nutusia Posted February 20, 2014 Posted February 20, 2014 Dokładnie tak! Żeby nam się Dropsio w tych póki co śmiesznych aktach odwagi przypadkiem nie rozkręcił! ;) Quote
madziakato Posted February 24, 2014 Posted February 24, 2014 Zaglądam do kochanego Dropsidła i deklarację wpłacam(marzec), buziaki Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted February 24, 2014 Posted February 24, 2014 Dziękujemy, potwierdzę jak tylko dotrze :) A my dalej nie mamy nikogo na wizytę PA... :( Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted February 25, 2014 Posted February 25, 2014 Doszła wpłata od madzikato - piękne dzięki! :) Quote
inka33 Posted February 25, 2014 Posted February 25, 2014 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']A my dalej nie mamy nikogo na wizytę PA... :([/QUOTE] Gdzie ta wizyta ma być...? Skleroza... :oops: Quote
Tianku Posted February 26, 2014 Posted February 26, 2014 odwiedzam Dropsia :p doczytałam że chyba Tuchola lub okolice ale to strasznie daleko :crazyeye: o ile to ta Tuchola :roll: Quote
Lili8522 Posted February 26, 2014 Author Posted February 26, 2014 [quote name='inka33']Gdzie ta wizyta ma być...? Skleroza... :oops:[/QUOTE] "Tuchola" Dogomaniackie odludzie :-( Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted February 26, 2014 Posted February 26, 2014 I to TA Tuchola, czyli okolice Borów Tucholskich, Bydgoszczy i innych takich. No cóż, może ktoś się jeszcze znajdzie? Dropsik cały czas dostaje od Murki antybiotyk na uchole Advocate, został też w tym miesiącu podwójnie odrobaczony. Dziś robię Murce przelew za hotel w miesiącu lutym oraz całą resztę: -420 hotelowanie za okres 1-28.02. -45zł Advocate -30zł odrobaczenie Quote
danyww Posted February 26, 2014 Posted February 26, 2014 [quote name='Nutusia']Ile to jest km od Bydgoszczy?...[/QUOTE] 62 km od Bydgoszczy Quote
Nutusia Posted February 26, 2014 Posted February 26, 2014 Sporawo, kurka... Napiszę do jednego psiego anioła z Bydgoszczy. Sama nie pojedzie, bo ma maleńkie dziecko, ale może zna jeszcze jakiegoś innego anioła ;) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted February 26, 2014 Posted February 26, 2014 [quote name='Nutusia']Sporawo, kurka... Napiszę do jednego psiego anioła z Bydgoszczy. Sama nie pojedzie, bo ma maleńkie dziecko, ale może zna jeszcze jakiegoś innego anioła ;)[/QUOTE] Nutusiu, jesteśmy w stanie pokryć koszty paliwa dla osoby, która przeprowadzi wizytę PA, byleby tylko ktoś zgodził się jechać! Quote
Nutusia Posted February 27, 2014 Posted February 27, 2014 Jest! Jest! Jest! Jest osoba, która zrobi wizytę - i to taką z najprawdziwszego zdarzenia! :) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted February 27, 2014 Posted February 27, 2014 [quote name='Nutusia']Jest! Jest! Jest! Jest osoba, która zrobi wizytę - i to taką z najprawdziwszego zdarzenia! :)[/QUOTE] Nutusiu, jestes cudowna!!! :multi: Proszę napisz do mnie na PW co i jak - i dogadamy szczegóły :) To taka podwójna wizyta musi być - nie dość, że dla Dropsa-trudnegopsiaka to jeszcze dla Horynki, jego współtowarzyszki, z którą pojedzie :) Quote
Nutusia Posted February 27, 2014 Posted February 27, 2014 Przeca wiem - już Ci wysłałam PW. Dzwoń, wszystko Ci powiem. A wizyta to będzie taka z najprawdziwszego zdarzenia - pieski wizytujących też będą wizytować ;) :) Quote
gluchypies Posted February 28, 2014 Posted February 28, 2014 Super wiadomość, że udało się kogoś znaleźć na wizytę pa! Teraz trzeba trzymać kciukasy :kciuki: Quote
Tianku Posted February 28, 2014 Posted February 28, 2014 tak kciuki bardzo potrzebne :p trzymamy :kciuki: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted February 28, 2014 Posted February 28, 2014 Dobre duszyczki zdecydowały się podjechać na wizytę PA z Bydgoszczy i nawet o zwrocie pieniędzy za paliwo słyszeć nie chcą :) Będą w Tucholi w najbliższą niedzielę i wtedy mogłaby odbyć się wizyta przedadopcyjna. Niestety póki co Tola nie może dodzwonić się do Państwa bo telefon cały czas jest poza zasięgiem. Państwo zapewne są w swoim domu pod Tucholą gdzie nie ma zasięgu. Jeśli nie uda się nam z nimi skontaktować w ten weekend, to wizyta przesunie się na kolejny weekend lub za 2 tygodnie. Także ciotki - kciukać! :) Quote
Nutusia Posted February 28, 2014 Posted February 28, 2014 Kciukami zawzięcie - do zwycięstwa! :) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted February 28, 2014 Posted February 28, 2014 A ja dziś zauważyłam, że 25 lutego minął rok od wyciągnięcia Dropsa ze schroniska. Już rok się tuła biedaczek po świecie... Oby to był już koniec jego życiowej bezdomnej tułaczki! Quote
Mattilu Posted February 28, 2014 Posted February 28, 2014 Drops hulaj do domu, bo Bonik potrzebuje kasy! Quote
Recommended Posts