inka33 Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 [quote name='malagos']Ej, nie rób nam tego......... Wychryp w słuchawkę swoje imię, pan powinien Cię poznać , zapytaj o pieska, a potem tylko słuchaj, słuchaj, słuchaj........[/QUOTE] Oprócz słuchania, to jeszcze muszę rozumieć i zapamiętać... Dobra, męczycie mnie, jak nie wiem co! :mdleje: Atomówka, napisz mi na priv swój plan dnia, terminy wolne czy jak - byle zrozumiale. Zobaczymy, co jutro powie mój głos. Dobranoc. Wciągacie mnie w swoje straszne a-macki! (jakoś po polskiemu mi wyszło, ale nie umiem poprawić... :oops: ) PS. Mizianko dla Sepii. :calus: pewnie tęskni za synkiem... Quote
malagos Posted February 22, 2013 Author Posted February 22, 2013 Dziękuję, koleżanko cioteczko Inko :) U mnie pod gminą zakotwiczyła dzis mała jasnobrązowa sunia........... U mnie dt zajety, kojec gminny zajety, nie mam pomysłu....... Quote
Nutusia Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 Pokazuj sunię... Może by się w kojcu dwie zmieściły, choć na jakiś czas? Quote
wiosenka Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 Acha to stąd te pytanie czy tylko szczenie ;)? Niestety tylko i od 03.03 dopiero... Quote
Nutusia Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 Nie, nie stąd, Sherlocku Holmesie :) Bardziej ze względów strategiczno-rozdzielnikowych z mestudiowego przytuliska ;) Ta sunia, o której pisała Malagos gdzieś sobie poszła (mam nadzieję, że wróciła do domu...) Quote
wiosenka Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 Dopytam się po 17, bo ten tymczas to wynikł za sprawą bohatera tego wątku ;). Mam nadzieję, że Ta osoba się w końcu zaloguje i nie będzie potrzeba pośredników ;). Quote
Nutusia Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 Zapraszamy najserdeczniej Ową Osobę :) Quote
inka33 Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 Wiosenko, pomyliły Ci się dni - Owa Osoba oferowała DT na 3 tygodnie od 23.02 wieczorem i tylko dla jak najmniejszego szczeniątka. Zapewne chodzi o to, że każdy dorosły pies, nawet młody czy najmniejszy może być potencjalnie niebezpieczny, dla małego dziecka zwłaszcza. No, chyba, że masz kogoś innego na myśli... (skoro po 17tej dopytasz) Quote
wiosenka Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 [quote name='inka33']No, chyba, że masz kogoś innego na myśli... (skoro po 17tej dopytasz)[/QUOTE] Zupełnie kogoś innego ;). Quote
Atomowka Posted February 23, 2013 Posted February 23, 2013 Kobitki umówiłam się z Panem na wizytę na poniedziałek. Jakos ok 14-15 podjadę, mam nadzieję,że nie zapomnę aparatu to fotki porobię z nowego domku Quote
malagos Posted February 23, 2013 Author Posted February 23, 2013 kochana jesteś :)[B] Bardzo Ci dziękuję,[/B] bo to jednak ważne zobaczyć, jak sobie i pan, i Frodo radzi :) A o aparacie będę przypominać od teraz do poniedziałku!! Quote
inka33 Posted February 23, 2013 Posted February 23, 2013 [quote name='wiosenka']Zupełnie kogoś innego ;).[/QUOTE] Mówisz o sobie...? To kogo chcesz dopytywać...?! :-o Quote
Gusiaczek Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 [quote name='malagos']kochana jesteś :)[B] Bardzo Ci dziękuję,[/B] bo to jednak ważne zobaczyć, jak sobie i pan, i Frodo radzi :) A o aparacie będę przypominać od teraz do poniedziałku!![/QUOTE] Poniedziałek!!!! ;) a jutro wtorek :multi: Quote
inka33 Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 Atomówka... aparat!!! :mad: z bateriami i kartą! Quote
Ellig Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 Inka, proszę:) [video=youtube_share;l9Y2RyNfal8]http://youtu.be/l9Y2RyNfal8[/video] Quote
Nutusia Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 Taka szczotka to prawdziwy... wróg! ;) Quote
Mattilu Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 Do 15.00 jeszcze trochę czasu. Ale ja już zaczynam czekać na relację Atomówki. Ciekawe czy Frodo w domku bardziej demoniczny czy sweetaśny jak mawia moje dziecię... Quote
inka33 Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 (edited) Wielkie dzięki, Ellig! :loveu: [quote name='Mattilu']Do 15.00 jeszcze trochę czasu. Ale ja już zaczynam czekać na relację Atomówki. Ciekawe czy Frodo w domku bardziej demoniczny czy sweetaśny jak mawia moje dziecię...[/QUOTE] W sobotę przez telefon dowiedziałam się, że jak Pan wraca do domu okutany zimowo w szalik itd. to Frodo go obszczekuje! :-o Po za tym jest "cudowny". Niestety nadal jeszcze się drapie :( - mieli iść z nim do (chyba zaprzyjaźnionego?) weta. Może nie wszystkie pcheły się wytruły, a może ma po nich podrażnioną skórę... Edited February 25, 2013 by inka33 Quote
Ellig Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 [quote name='inka33']Wielkie dzięki, Ellig! :loveu:[/QUOTE] Nie ma za co, jeszcze jeden filmik zgrywam:) Mozna peknac ze smiechu jak maluch przebiera lapkami, kiedy szczotkuję sie jemu brzuszek:) Quote
Nutusia Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 Zachowuje się wtedy jak... kot :) Aha, i skoro już tu jestem - wnoszę o zmianę tytułu ;) Quote
Ellig Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 I jeszcze jeden filmik . Mam nadzieję, że to nie jest ucho Atomówki :) [video=youtube_share;1ij5jalBpQY]http://youtu.be/1ij5jalBpQY[/video] Quote
Gusiaczek Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 Czesanie brzuszka - no ludzie, oplułam służbowy monitor :) Wnioskuję o antypoślizgowe skarpetki dla Fociaka ;) Quote
inka33 Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 [quote name='Ellig']Nie ma za co, jeszcze jeden filmik zgrywam:) Mozna peknac ze smiechu jak maluch przebiera lapkami, kiedy szczotkuję sie jemu brzuszek:)[/QUOTE] Biedactwo pcheły gryzły i jeszcze go szczotka (odrobineczkę kłująca) atakowała... :mad: [quote name='Nutusia']Zachowuje się wtedy jak... kot :) Aha, i skoro już tu jestem - wnoszę o zmianę tytułu ;)[/QUOTE] Zaczekajmy może chociaż do po inspekcji Atomowej... ;) [quote name='Ellig']I jeszcze jeden filmik . Mam nadzieję, że to nie jest ucho Atomówki :) [URL]http://www.youtube.com/watch?v=1ij5jalBpQY&feature=player_embedded[/URL][/QUOTE] Dzięki raz jeszcze! :loveu: Nie - to ucho było Atomówki, a teraz jest to ucho Fotka/Froda. ;) Quote
Recommended Posts