Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='malagos']Ej, nie rób nam tego......... Wychryp w słuchawkę swoje imię, pan powinien Cię poznać , zapytaj o pieska, a potem tylko słuchaj, słuchaj, słuchaj........[/QUOTE]

Oprócz słuchania, to jeszcze muszę rozumieć i zapamiętać...
Dobra, męczycie mnie, jak nie wiem co! :mdleje:

Atomówka, napisz mi na priv swój plan dnia, terminy wolne czy jak - byle zrozumiale.
Zobaczymy, co jutro powie mój głos.
Dobranoc.

Wciągacie mnie w swoje straszne a-macki! (jakoś po polskiemu mi wyszło, ale nie umiem poprawić... :oops: )

PS. Mizianko dla Sepii. :calus: pewnie tęskni za synkiem...

• Replies 395
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziękuję, koleżanko cioteczko Inko :)

U mnie pod gminą zakotwiczyła dzis mała jasnobrązowa sunia...........
U mnie dt zajety, kojec gminny zajety, nie mam pomysłu.......

Posted

Nie, nie stąd, Sherlocku Holmesie :) Bardziej ze względów strategiczno-rozdzielnikowych z mestudiowego przytuliska ;)
Ta sunia, o której pisała Malagos gdzieś sobie poszła (mam nadzieję, że wróciła do domu...)

Posted

Wiosenko, pomyliły Ci się dni - Owa Osoba oferowała DT na 3 tygodnie od 23.02 wieczorem i tylko dla jak najmniejszego szczeniątka.
Zapewne chodzi o to, że każdy dorosły pies, nawet młody czy najmniejszy może być potencjalnie niebezpieczny, dla małego dziecka zwłaszcza.

No, chyba, że masz kogoś innego na myśli... (skoro po 17tej dopytasz)

Posted

kochana jesteś :)[B] Bardzo Ci dziękuję,[/B] bo to jednak ważne zobaczyć, jak sobie i pan, i Frodo radzi :)
A o aparacie będę przypominać od teraz do poniedziałku!!

Posted

[quote name='malagos']kochana jesteś :)[B] Bardzo Ci dziękuję,[/B] bo to jednak ważne zobaczyć, jak sobie i pan, i Frodo radzi :)
A o aparacie będę przypominać od teraz do poniedziałku!![/QUOTE]

Poniedziałek!!!! ;)
a jutro wtorek :multi:

Posted (edited)

Wielkie dzięki, Ellig! :loveu:

[quote name='Mattilu']Do 15.00 jeszcze trochę czasu. Ale ja już zaczynam czekać na relację Atomówki. Ciekawe czy Frodo w domku bardziej demoniczny czy sweetaśny jak mawia moje dziecię...[/QUOTE]

W sobotę przez telefon dowiedziałam się, że jak Pan wraca do domu okutany zimowo w szalik itd. to Frodo go obszczekuje! :-o
Po za tym jest "cudowny".

Niestety nadal jeszcze się drapie :( - mieli iść z nim do (chyba zaprzyjaźnionego?) weta.
Może nie wszystkie pcheły się wytruły, a może ma po nich podrażnioną skórę...

Edited by inka33
Posted

[quote name='inka33']Wielkie dzięki, Ellig! :loveu:[/QUOTE]

Nie ma za co, jeszcze jeden filmik zgrywam:)
Mozna peknac ze smiechu jak maluch przebiera lapkami, kiedy szczotkuję sie jemu brzuszek:)

Posted

[quote name='Ellig']Nie ma za co, jeszcze jeden filmik zgrywam:)
Mozna peknac ze smiechu jak maluch przebiera lapkami, kiedy szczotkuję sie jemu brzuszek:)[/QUOTE]
Biedactwo pcheły gryzły i jeszcze go szczotka (odrobineczkę kłująca) atakowała... :mad:

[quote name='Nutusia']Zachowuje się wtedy jak... kot :)

Aha, i skoro już tu jestem - wnoszę o zmianę tytułu ;)[/QUOTE]
Zaczekajmy może chociaż do po inspekcji Atomowej... ;)

[quote name='Ellig']I jeszcze jeden filmik . Mam nadzieję, że to nie jest ucho Atomówki :)
[URL]http://www.youtube.com/watch?v=1ij5jalBpQY&feature=player_embedded[/URL][/QUOTE]
Dzięki raz jeszcze! :loveu:

Nie - to ucho było Atomówki, a teraz jest to ucho Fotka/Froda. ;)