Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ploteczkuje się na spotkankach, czasem fejsbuczku, czasem różne kwiatki wychodzą w tematach :razz:
Ja Larego nie brałam na żadne zlociki dopóki nie przymknął jadaczki, jak w parkach i na spacerach wreszcie się ogarnął to wyszłam do świata :diabloti: Bo wcześniej jakbym poszła z nim na jakieś spotkanie to naszarpałabym się i musiałabym opuścić grupę, lepiej szkoliło się go w parku na obcych psach które były królikami doświadzalnymi :lol: Ale ogólnie to jestem cudowna i mam jakiś dar i jak się wk****ę to każdy piesek pięknie mi chodzi :diabloti:

Posted

[quote name='Fauka']Ploteczkuje się na spotkankach, czasem fejsbuczku, czasem różne kwiatki wychodzą w tematach :razz:
Ja Larego nie brałam na żadne zlociki dopóki nie przymknął jadaczki, jak w parkach i na spacerach wreszcie się ogarnął to wyszłam do świata :diabloti: Bo wcześniej jakbym poszła z nim na jakieś spotkanie to naszarpałabym się i musiałabym opuścić grupę, lepiej szkoliło się go w parku na obcych psach które były królikami doświadzalnymi :lol: [B]Ale ogólnie to jestem cudowna i mam jakiś dar i jak się wk****ę to każdy piesek pięknie mi chodzi[/B] :diabloti:[/QUOTE]

Wiem! I Janka też to wie :evil_lol:

Posted

To załóż i Amberówna niechaj też założy i będę mógł oglądać jej gay friendów!:loveu:I wstawi czasem fote dobermana ,bo gończy Vukowski to nie to samo:diabloti::lol:

Posted

[quote name='Aleks89']To załóż i Amberówna niechaj też założy i będę mógł oglądać jej gay friendów!:loveu:I wstawi czasem fote dobermana ,bo gończy Vukowski to nie to samo:diabloti::lol:[/QUOTE]

no bede musiała się zebrac w sobie i ruszyć z moim zdechłym kontem, którego nie używać o miliarda lat :evil_lol: i potem bede na bieząco z każdym hejtem, który leci za kulisami. Jak ten o owsiance :evil_lol: Karolina mi opowiadała- zły Oluś, zły -klik :diabloti:

Posted

[quote name='Aleks89']To załóż i Amberówna niechaj też założy i będę mógł oglądać jej gay friendów!:loveu:I wstawi czasem fote dobermana ,bo gończy Vukowski to nie to samo:diabloti::lol:[/QUOTE]
Lepszy gończy Vukowski niż pedalski ryj raz na jakiś czas :eviltong:.

Posted

[quote name='Karilka']Lepszy gończy Vukowski niż pedalski ryj raz na jakiś czas :eviltong:.[/QUOTE]

Łamiesz mi serduszko!:-(:lol:

Kasia-co ci karola opowiadała z owsianką ,bo ja nie pamiętam i aż się boje!:lol:

Posted

[quote name='Karilka']"wątek typowo plotkarski" hehe. Przydałoby sie coś takiego :D[/QUOTE]

No pewnie, że by sie przydało. Ja tam nie wiem co się na Waszych fejsbuczkach dzieje, GG nie używam... Ale plotki kocham :D

[quote name='Dioranne']A ja się pytam - gdzie ofca?! :-([/QUOTE]

A właśnie! Fauka, gdzie jest obiecane zdjęcie???

Posted

Macie ofce :eviltong:

[IMG]http://i169.photobucket.com/albums/u214/fauka/IMG_8412_zpsd774b393.jpg[/IMG]

[IMG]http://i169.photobucket.com/albums/u214/fauka/IMG_8418_zpsfc73f3bd.jpg[/IMG]

Ofca jest wyrąbista bo brzuszek jej beczy a głowa piszczy, Lary nie może się zdeydować, za dużo możliwości :evil_lol:

Posted

U mnie zapewne 2 minuty zabawy to byłaby góra. Szarpać,niszczyć...
Dzisiaj dorwałam psa z moimi dżinsami. Nie udało mi sie ich uratować.
Pies bawił sie setnie.:diabloti:

Posted

[quote name='Aleks89']Łamiesz mi serduszko!:-(:lol:

Kasia-co ci karola opowiadała z owsianką ,bo ja nie pamiętam i aż się boje!:lol:[/QUOTE]

no fejsbukowa dyskusja nad owsianką motylkowej :eviltong:

Posted

[quote name='Alise']Fajna ofca, gdzie można takie coś kupić? :D[/QUOTE]

Nie mam pojęcia :eviltong: dostaliśmy od znajomego wzamian za Jolly Balla. Ale jest firmy Trixie więc zapewne w zoologach się znajdzie.

Mój piesek dba o zabawki, pluszaki przytula, duźda, śpi z nimi i ewentualnie odrywa im oczka i noski :loveu:

Posted

[quote name='Aleks89']Aaaaaaaaaaaaa:lol: hahhah no co:diabloti:[/QUOTE]

nic nic, ubawiłam się setnie jak mi Karolina opowiadała :eviltong: chyba musze Cię do ziomów na fejsiku zaprosić :loveu:

Posted

Coby za dużo burdelków tutaj nie było :loveu:

[IMG]http://i169.photobucket.com/albums/u214/fauka/IMG_8431_zps573c64e3.png[/IMG]

Posted

Trawka, drzewka i reszta też już nie :diabloti: W zasadzie tego nie nazwę grafiti, to resztki grafiti a wyżej był napis "RTS" :evil_lol: Ale jego mina sama się broni "Mamusiu! Masz dla mnie ciasteczko? Serio? Dla mnieeeeee?" :loveu:

[IMG]http://3.bp.blogspot.com/-C9bPPl1ki-0/UcwV5QcO7NI/AAAAAAAACbs/5vW1PM3y_l8/s1600/IMG_8476.jpg[/IMG]