Fauka Posted June 26, 2013 Author Posted June 26, 2013 Ploteczkuje się na spotkankach, czasem fejsbuczku, czasem różne kwiatki wychodzą w tematach :razz: Ja Larego nie brałam na żadne zlociki dopóki nie przymknął jadaczki, jak w parkach i na spacerach wreszcie się ogarnął to wyszłam do świata :diabloti: Bo wcześniej jakbym poszła z nim na jakieś spotkanie to naszarpałabym się i musiałabym opuścić grupę, lepiej szkoliło się go w parku na obcych psach które były królikami doświadzalnymi :lol: Ale ogólnie to jestem cudowna i mam jakiś dar i jak się wk****ę to każdy piesek pięknie mi chodzi :diabloti: Quote
IZMADO Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 [quote name='Fauka']Ploteczkuje się na spotkankach, czasem fejsbuczku, czasem różne kwiatki wychodzą w tematach :razz: Ja Larego nie brałam na żadne zlociki dopóki nie przymknął jadaczki, jak w parkach i na spacerach wreszcie się ogarnął to wyszłam do świata :diabloti: Bo wcześniej jakbym poszła z nim na jakieś spotkanie to naszarpałabym się i musiałabym opuścić grupę, lepiej szkoliło się go w parku na obcych psach które były królikami doświadzalnymi :lol: [B]Ale ogólnie to jestem cudowna i mam jakiś dar i jak się wk****ę to każdy piesek pięknie mi chodzi[/B] :diabloti:[/QUOTE] Wiem! I Janka też to wie :evil_lol: Quote
Karilka Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 "wątek typowo plotkarski" hehe. Przydałoby sie coś takiego :D Quote
Aleks89 Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 Ploty i obrabianie dup robi się na fb ,gg :diabloti: Quote
Fauka Posted June 26, 2013 Author Posted June 26, 2013 Najbezpieczniej, bo filtruje się znajomych :evil_lol: Quote
asiak_kasia Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 [quote name='Aleks89']Ploty i obrabianie dup robi się na fb ,gg :diabloti:[/QUOTE] i to kolejny powód zeby założyć sobie fejsbuczka :eviltong: Quote
Aleks89 Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 To załóż i Amberówna niechaj też założy i będę mógł oglądać jej gay friendów!:loveu:I wstawi czasem fote dobermana ,bo gończy Vukowski to nie to samo:diabloti::lol: Quote
asiak_kasia Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 [quote name='Aleks89']To załóż i Amberówna niechaj też założy i będę mógł oglądać jej gay friendów!:loveu:I wstawi czasem fote dobermana ,bo gończy Vukowski to nie to samo:diabloti::lol:[/QUOTE] no bede musiała się zebrac w sobie i ruszyć z moim zdechłym kontem, którego nie używać o miliarda lat :evil_lol: i potem bede na bieząco z każdym hejtem, który leci za kulisami. Jak ten o owsiance :evil_lol: Karolina mi opowiadała- zły Oluś, zły -klik :diabloti: Quote
Karilka Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 [quote name='Aleks89']To załóż i Amberówna niechaj też założy i będę mógł oglądać jej gay friendów!:loveu:I wstawi czasem fote dobermana ,bo gończy Vukowski to nie to samo:diabloti::lol:[/QUOTE] Lepszy gończy Vukowski niż pedalski ryj raz na jakiś czas :eviltong:. Quote
Aleks89 Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 [quote name='Karilka']Lepszy gończy Vukowski niż pedalski ryj raz na jakiś czas :eviltong:.[/QUOTE] Łamiesz mi serduszko!:-(:lol: Kasia-co ci karola opowiadała z owsianką ,bo ja nie pamiętam i aż się boje!:lol: Quote
Karilka Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 [IMG]http://katiedozier.com/wp-content/uploads/2011/04/haters-gonna-hate.jpg[/IMG] Quote
IZMADO Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 [quote name='Karilka']"wątek typowo plotkarski" hehe. Przydałoby sie coś takiego :D[/QUOTE] No pewnie, że by sie przydało. Ja tam nie wiem co się na Waszych fejsbuczkach dzieje, GG nie używam... Ale plotki kocham :D [quote name='Dioranne']A ja się pytam - gdzie ofca?! :-([/QUOTE] A właśnie! Fauka, gdzie jest obiecane zdjęcie??? Quote
Fauka Posted June 26, 2013 Author Posted June 26, 2013 Macie ofce :eviltong: [IMG]http://i169.photobucket.com/albums/u214/fauka/IMG_8412_zpsd774b393.jpg[/IMG] [IMG]http://i169.photobucket.com/albums/u214/fauka/IMG_8418_zpsfc73f3bd.jpg[/IMG] Ofca jest wyrąbista bo brzuszek jej beczy a głowa piszczy, Lary nie może się zdeydować, za dużo możliwości :evil_lol: Quote
Karilka Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 U mnie zapewne 2 minuty zabawy to byłaby góra. Szarpać,niszczyć... Dzisiaj dorwałam psa z moimi dżinsami. Nie udało mi sie ich uratować. Pies bawił sie setnie.:diabloti: Quote
asiak_kasia Posted June 27, 2013 Posted June 27, 2013 [quote name='Aleks89']Łamiesz mi serduszko!:-(:lol: Kasia-co ci karola opowiadała z owsianką ,bo ja nie pamiętam i aż się boje!:lol:[/QUOTE] no fejsbukowa dyskusja nad owsianką motylkowej :eviltong: Quote
Fauka Posted June 27, 2013 Author Posted June 27, 2013 [quote name='Alise']Fajna ofca, gdzie można takie coś kupić? :D[/QUOTE] Nie mam pojęcia :eviltong: dostaliśmy od znajomego wzamian za Jolly Balla. Ale jest firmy Trixie więc zapewne w zoologach się znajdzie. Mój piesek dba o zabawki, pluszaki przytula, duźda, śpi z nimi i ewentualnie odrywa im oczka i noski :loveu: Quote
asiak_kasia Posted June 27, 2013 Posted June 27, 2013 [quote name='Aleks89']Aaaaaaaaaaaaa:lol: hahhah no co:diabloti:[/QUOTE] nic nic, ubawiłam się setnie jak mi Karolina opowiadała :eviltong: chyba musze Cię do ziomów na fejsiku zaprosić :loveu: Quote
Aleks89 Posted June 27, 2013 Posted June 27, 2013 Cieszkam się i czekusiam na zaproszonko :loveu: Quote
Fauka Posted June 27, 2013 Author Posted June 27, 2013 Coby za dużo burdelków tutaj nie było :loveu: [IMG]http://i169.photobucket.com/albums/u214/fauka/IMG_8431_zps573c64e3.png[/IMG] Quote
Illusion Posted June 27, 2013 Posted June 27, 2013 Graffiti w tle? Jakie to nieoryginalne... :shake: :diabloti: Quote
Fauka Posted June 27, 2013 Author Posted June 27, 2013 Trawka, drzewka i reszta też już nie :diabloti: W zasadzie tego nie nazwę grafiti, to resztki grafiti a wyżej był napis "RTS" :evil_lol: Ale jego mina sama się broni "Mamusiu! Masz dla mnie ciasteczko? Serio? Dla mnieeeeee?" :loveu: [IMG]http://3.bp.blogspot.com/-C9bPPl1ki-0/UcwV5QcO7NI/AAAAAAAACbs/5vW1PM3y_l8/s1600/IMG_8476.jpg[/IMG] Quote
Recommended Posts