Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

My już po wizycie u fryzjera. UFFFF, łatwo nie było. Sunia chyba pierwszy raz przechodziła takie zabiegi pielęgnacyjne. Musiała się Pani strzyżąca nieźle napracować. Suszarki sunia mało co nie pożarła, z wanny ucieka, nawet chwilę w spokoju nie potrafiła ustać.
No i kudłatki już nie ma:-(:-(:-(:-(
A teraz jest takie cooooooooooooośśśśśś:mad::mad::mad:

Posted

[quote name='ania z poznania']http://i48.tinypic.com/2hpk7mh.jpg
Ale wypłosz :evil_lol:

Odrośnie, znowu będzie śliczna :)

On teraz też fajnie wygląda, co prawda nie jest kudłatką ale też ma swój urok. Teraz taka malutka jest, jak szczeniaczek.
I ma śmieszną wadę zgryzu, ząbki z dolnej szczęki na wierzchu, jakby cały czas się uśmiechała:-)

Posted

ania z poznania napisał(a):
Przodozgryz :), tak się zastanawiam czy ona nie jest mieszańcem shi-tzu? One często właśnie tak mają, włos też podobny....

Całkiem możliwe, tez mi się wydaje że ma coś z shi-tzu:-)

Posted (edited)

Byłam z sunią u weta, sunia jest młodziutka 1-1,5 roku. Zakupione zostały tabletki na odrobaczenie (będzie je brała 3 dni z rzędu) oraz zaopatrzyliśmy się w obrożę kiltixa. Sunia waży 5,7 kg. Będę musiała zrobić jakiś bazarek, moze uda sie pokryć te wydatki. U weta zapłaciłam 66zł, za fryzjera 60zł.

Edited by Sara2011
Posted

koelka napisał(a):
Jestem ciekawa jak minęła nocka u Sary...

Na nockę musiałam rozszczelnić okno bo pomimo kąpieli wieczornej "capiło" co nie miara. Na dodatek nad ranem sunia wpakowała mi się do łóżka i nie dała z niego wygonić no i chcąc nie chcąc przechodziłam katusze :-). O 6 rano zaczęła się już bardzo kręcić po pokoju więc poszłam z nią na dwór. Jak na razie niespodzianki w domu nie było, za to sunia zsiusiała się u fryzjera zanim jeszcze weszła na stół (pomimo ze 15 min wcześniej robiła siku).
A ja cóż, zaraz idę zmieniać pościel i brać się za pranie:-)

Posted

ale cudak :-)

Dobra, dobra Mariola, niby tak lubisz te kudłatki ale każdy od razu na stół fryzjerski i "na golasa poproszę" hahhahaah ;-)

Jak zrobisz bazarek to daj znać a nie ja potem przypadkowo odkrywam ;-)

Posted

Ja też bardzo dziękuję ani z poznania, ick oraz koelce !

Kudłatka ślicznie wygląda, też pomyślałam, że jak szczeniaczek !

A jak na nią zareagowała Twoja suczka Saro ?