kiyoshi Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 [quote name='barb']Super. :lol: Miło poznać dogomaniaczkę, ktora pochodzi z Podkarpacia. :lol: Misio jak dotąd był ogloszony tylko na stronie Stowarzyszenia Nadzieja ale tam nie ma zbyt wielu wejść więc zrobilam mu chociaż "Przemyslaka" z tymi fotkami, ktore mamy.[/QUOTE] sorki, że znowu nie o Czakusiu, ale ten Misio jest teraz w schronisku w Przemyślu? Ty tam jesteś wolontariuszką? mi też jest BARDZO miło poznać dogomaniaczkę z moich rodzinnych stron Quote
barb Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 [quote name='Mysza2']Czakuś by się cieszył gdyby inna bida skorzystała z jego ogłoszeń :):)[/QUOTE] :lol: [quote name='kiyoshi']sorki, że znowu nie o Czakusiu, ale ten Misio jest teraz w schronisku w Przemyślu? Ty tam jesteś wolontariuszką? mi też jest BARDZO miło poznać dogomaniaczkę z moich rodzinnych stron[/QUOTE] Misiek mieszka w gabinecie weterynaryjnym gdzie byl leczony. Poznałam go na akcji adopcyjnej w przemyskiej w galerii. Quote
Kamila Proc Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 a gdzie w tym wszystkim Czakus? Quote
AgusiaP Posted September 25, 2013 Posted September 25, 2013 [quote name='Kamila Proc']a gdzie w tym wszystkim Czakus?[/QUOTW nowym domku w Warszawie ;) Quote
mdk8 Posted September 25, 2013 Posted September 25, 2013 kochane cioteczki, zapraszam na " smaczny " bazarek dla 3 starszych schorowanych psiaków [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/247374-w-budowie?p=21344998#post21344998[/URL] Quote
AgusiaP Posted September 28, 2013 Posted September 28, 2013 Dzisiaj rozmawiałam z Panem Michałem ;) Czakuś codziennie 5 minut przed włączeniem budzika stoi już nad Panem Michałem i czeka aż on tylko oczy otworzy :):):) Jak tylko otworzy cała buzia jego jest wylizana :) Nie ma co, nasz Czakuś dba o toaletę poranną Pana Michała;) musi mieć buźkę czyściutką :):):) Miejsce do spania wybiera przeważnie w łóżku a nie na kocyku, chociaż czasami się kładzie na niego :) Na spacerkach jeszcze troszeczkę ciągnie a tak po za tym wszystko ok :) ale ja dalej boję się jeszcze cieszyć... Quote
barb Posted September 28, 2013 Posted September 28, 2013 Z tego co piszesz wynika, że jak na razie wszystko idzie w dobrym kierunku :lol: Quote
AgusiaP Posted September 28, 2013 Posted September 28, 2013 [quote name='barb']Z tego co piszesz wynika, że jak na razie wszystko idzie w dobrym kierunku :lol:[/QUOTE] Tfu tfu jak na razie tak i niech tak zostanie ;) Quote
Panna Marple Posted September 28, 2013 Posted September 28, 2013 I niech tak będzie na wieki wieków:lol: Quote
Mysza2 Posted September 28, 2013 Posted September 28, 2013 [quote name='Panna Marple']I niech tak będzie na wieki wieków:lol:[/QUOTE] Podpisuję się :) i jeszcze się nie cieszę żeby nie zapeszać:) Quote
Gabi79 Posted September 29, 2013 Author Posted September 29, 2013 [quote name='AgusiaP']Dzisiaj rozmawiałam z Panem Michałem ;) Czakuś codziennie 5 minut przed włączeniem budzika stoi już nad Panem Michałem i czeka aż on tylko oczy otworzy :):):) Jak tylko otworzy cała buzia jego jest wylizana :) Nie ma co, nasz Czakuś dba o toaletę poranną Pana Michała;) musi mieć buźkę czyściutką :):):) Miejsce do spania wybiera przeważnie w łóżku a nie na kocyku, chociaż czasami się kładzie na niego :) Na spacerkach jeszcze troszeczkę ciągnie a tak po za tym wszystko ok :) ale ja dalej boję się jeszcze cieszyć...[/QUOTE] Wspaniałe wieści:loveu: Chyba Czakuś zrozumiał, że to jego miejsce na ziemi, jego ludzie i domek. Aguś czy są szanse na fotki Czakunia z nowego domu??? Quote
AgusiaP Posted September 29, 2013 Posted September 29, 2013 [quote name='Gabi79']Wspaniałe wieści:loveu: Chyba Czakuś zrozumiał, że to jego miejsce na ziemi, jego ludzie i domek. Aguś czy są szanse na fotki Czakunia z nowego domu???[/QUOTE] Gabrysiu umówiłam się z Panem Michałem, że pod koniec następnego tygodnia zadzwonię ;) Poproszę go o nowe fotki :) Quote
Gabi79 Posted September 29, 2013 Author Posted September 29, 2013 [quote name='AgusiaP']Gabrysiu umówiłam się z Panem Michałem, że pod koniec następnego tygodnia zadzwonię ;) Poproszę go o nowe fotki :)[/QUOTE] Już nie mogę się doczekać!!!!!!!!! Quote
paula_t Posted September 30, 2013 Posted September 30, 2013 Jestem przeszczęśliwa czytając wreszcie takie wieści o Czakulcu:loveu: A te porównania zdjęć rozczulające....Odpowiedni psiak trafił na odpowiednich ludzi.... Quote
mdk8 Posted September 30, 2013 Posted September 30, 2013 cioteczki pomocy , dzisiaj koniec proszę pomóżcie troszkę :Help_2: [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/247250-Centymetry-nici-chirurgicznej-na-operacj%C4%99-%C5%82apy-Tediego-do-30-09?p=21337010#post21337010"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/247250-Centymetry-nici-chirurgicznej-na-operacj%C4%99-%C5%82apy-Tediego-do-30-09?p=21337010#post21337010[/URL] Quote
AgusiaP Posted October 4, 2013 Posted October 4, 2013 Dziewczynki byłam na dzisiaj umówiona z Panem Michałem na rozmowę, ale ponieważ nie odbierał zadzwoniłam do jego mamy ;) Pani Dorotka jest zakochana po uszy w Czakusiu, zresztą Czakuś podbił serce całej rodzinie ;) Właśnie Czakuś siedział na kolanach u taty Michała i domagał się pieszczot :) Czakuś jeździ z tatą Michała do pracy po panią Dorotkę, śpi oczywiście w łóżeczku :) Jak zapytałam czy był już z nimi na działce Pani Dorotka powiedziała mi, że właśnie z tym jest problem i że teraz żałuje, że zgodziła się, żeby adopcja Czakusia była na syna :evil_lol: Pan Michał jeszcze nie pozwala zabierać Czakusia na działkę, uważa, że to jeszcze za krótki okres czasu jak jest u nich i nie chce mu fundować niepotrzebnego stresu :) ale jak z nim potem rozmawiałam, chyba go przekonałam, żeby jednak pozwolił rodzicą zabrać Czakusia bo chłopak będzie mógł sobie poszaleć :) Ogrodzenie jest na 150 a już kombinuję z tatą jakby go tu podnieść w górę, żeby Czakuś na pewno był bezpieczny :) Dziewczynki ja jetem przekonana, że to jest ten domek:multi::multi::multi: w tym przypadku nie mogę się mylić ;)zresztą Pani Dorotka powiedziała, że widocznie musiało tak być, że Czakuś dwa razy musiał wrócić z adopcji, żeby w końcu mógł trafić do nich i że gdybym nawet chciała go zabrać to oni go nigdy nie oddadzą :lol: Czasami tak siedzą, patrzą do niego i w głowie im się nie mieści, że ktoś się go tak po prostu pozbył... [B]Dziewczynki ponieważ Czakuś ma już swoją kochaną rodzinkę [/B]:loveu::loveu::loveu:[B]zdecydowałyśmy z Myszka, że pieniążki, które zostały na jego koncie przekażemy na Baksika [/B] [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/243394-Urwany-łańcuch-u-szyi-trzęsący-się-ze-strachu-Co-z-nim-będzie-![/URL] macie coś przeciwko temu?;) aaaa mam obiecane zdjęcia Czakusia :):):) Quote
Gabi79 Posted October 4, 2013 Author Posted October 4, 2013 [quote name='AgusiaP']Dziewczynki byłam na dzisiaj umówiona z Panem Michałem na rozmowę, ale ponieważ nie odbierał zadzwoniłam do jego mamy ;) Pani Dorotka jest zakochana po uszy w Czakusiu, zresztą Czakuś podbił serce całej rodzinie ;) Właśnie Czakuś siedział na kolanach u taty Michała i domagał się pieszczot :) Czakuś jeździ z tatą Michała do pracy po panią Dorotkę, śpi oczywiście w łóżeczku :) Jak zapytałam czy był już z nimi na działce Pani Dorotka powiedziała mi, że właśnie z tym jest problem i że teraz żałuje, że zgodziła się, żeby adopcja Czakusia była na syna :evil_lol: Pan Michał jeszcze nie pozwala zabierać Czakusia na działkę, uważa, że to jeszcze za krótki okres czasu jak jest u nich i nie chce mu fundować niepotrzebnego stresu :) ale jak z nim potem rozmawiałam, chyba go przekonałam, żeby jednak pozwolił rodzicą zabrać Czakusia bo chłopak będzie mógł sobie poszaleć :) Ogrodzenie jest na 150 a już kombinuję z tatą jakby go tu podnieść w górę, żeby Czakuś na pewno był bezpieczny :) Dziewczynki ja jetem przekonana, że to jest ten domek:multi::multi::multi: w tym przypadku nie mogę się mylić ;)zresztą Pani Dorotka powiedziała, że widocznie musiało tak być, że Czakuś dwa razy musiał wrócić z adopcji, żeby w końcu mógł trafić do nich i że gdybym nawet chciała go zabrać to oni go nigdy nie oddadzą :lol: Czasami tak siedzą, patrzą do niego i w głowie im się nie mieści, że ktoś się go tak po prostu pozbył... [B]Dziewczynki ponieważ Czakuś ma już swoją kochaną rodzinkę [/B]:loveu::loveu::loveu:[B]zdecydowałyśmy z Myszka, że pieniążki, które zostały na jego koncie przekażemy na Baksika [/B] [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/243394-Urwany-łańcuch-u-szyi-trzęsący-się-ze-strachu-Co-z-nim-będzie-![/URL] macie coś przeciwko temu?;) aaaa mam obiecane zdjęcia Czakusia :):):)[/QUOTE] Aguś, jestem przeszczęśliwa!!!! Czakuś trafił wreszcie do wspaniałych ludzi, którzy go docenili i pokochali i miłość jest odwzajemniona:loveu: Wspaniale czytać takie wieści!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wszystkim psiakom życzę takich cudownych ludzi!!!!!!!! Quote
AgusiaP Posted October 4, 2013 Posted October 4, 2013 Ja też Gabrysiu, niestety za dużo tego nieszczęścia a ilość takich domków ograniczona... Quote
Recommended Posts