AgusiaP Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 [quote name='Gabi79']Ja też się powstrzymam od komentarza. Czasami mam wrażenie, że niektórzy robią sobie żarty, ale się okazuje, że wcale nie.......[/QUOTE] Gabrysiu ja myślę, że ktoś robił sobie jaja :angryy: Quote
paula_t Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 Dziewczyny, tak sobie myślę co by jeszcze można było zrobić, żeby Czakusia wypromować....Czy u Was są jakieś akcje adopcyjne organizowane przez fundacje/schronisko/TOZ (u Was chyba nie ma TOZ-u, prawda?)? Może poprosić kierownika schroniska, żeby wrzucił Czakusia na stronę? Może napisać też do jakichś fundacji, żeby powrzucały jego ogłoszenie na swoje strony i na profile na fb? Quote
AgusiaP Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 [quote name='paula_t']Dziewczyny, tak sobie myślę co by jeszcze można było zrobić, żeby Czakusia wypromować....Czy u Was są jakieś akcje adopcyjne organizowane przez fundacje/schronisko/TOZ (u Was chyba nie ma TOZ-u, prawda?)? Może poprosić kierownika schroniska, żeby wrzucił Czakusia na stronę? Może napisać też do jakichś fundacji, żeby powrzucały jego ogłoszenie na swoje strony i na profile na fb?[/QUOTE] Wiem, że w Katowicach w Silesia City Center Fundacja SOS dla zwierząt organizowała takie akcje :) Quote
paula_t Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 [quote name='AgusiaP']Wiem, że w Katowicach w Silesia City Center Fundacja SOS dla zwierząt organizowała takie akcje :)[/QUOTE] Może by posprawdzać i spróbować zabrać Czakiego na taką akcję....?:roll: Zdjęcia, tekst, to nie to samo co zobaczyć psiaka na żywo:) Quote
stepelkaa Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 Ja również czasem myślę, że ktoś się zbija a okazuje się, że mówi naprawdę ;O Ludzie są dziwni. Quote
stepelkaa Posted July 31, 2013 Posted July 31, 2013 [quote name='Kamila Proc']dlatego ja za nimi nie przepadam[/QUOTE] i wiadomo, że zwierzęta są lepsze ♥ Quote
AgusiaP Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 [quote name='paula_t']Może by posprawdzać i spróbować zabrać Czakiego na taką akcję....?:roll: Zdjęcia, tekst, to nie to samo co zobaczyć psiaka na żywo:)[/QUOTE] Pauluś tylko, że my do Magdy mamy trochę daleko... Taka wyprawa po Czakusia, na akcje, zawiezienie go potem z powrotem do Magdy to cały dzień...niestety w chwili obecnej nie damy rady ... Quote
paula_t Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 Przepraszam, nie pomyślałam o tym :oops: Już po prostu siedzę i szukam w głowie jakichś pomysłów jakby te zwierzaki wypromować, pokazać jeszcze, gdzie się da....Zarówno moje, jak i Wasze ;) Quote
AgusiaP Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 [quote name='paula_t']Przepraszam, nie pomyślałam o tym :oops: Już po prostu siedzę i szukam w głowie jakichś pomysłów jakby te zwierzaki wypromować, pokazać jeszcze, gdzie się da....Zarówno moje, jak i Wasze ;)[/QUOTE] No coś Ty nie przepraszaj ;) Cieszę się, że myślisz jak tu nam pomóc w adopcji Czakusia:loveu: Quote
Raczyna Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 Czaki wykąpany, mięciutki i puchaty, sierść mu się świeci jak ta część ciała, której Czak już nie ma ;P jutro rano jedziemy, załapaliśmy się na przewóz ze znajomymi, więc tylko z 3-4 godzinki w samochodzie, z powrotem będzie gorzej bo pociągi i autobusy :/ mam nadzieję że nie będzie jakoś mocno stresował całą wyprawą, bo mi go będzie bardzo żal jak wrócę to zapytam w zabrzańskim Psitulu, czy by go u siebie na stronie nie umieścili, może się uda, postaram się mu też założyć wydarzenie na f w gliwickim TOZie a jak będzie wydarzenie, to rozpuścimy po ludziach, może się kto napatoczy a co do niepoważnych osób, które mogą się zgłosić z ogłoszenia, to myślę że jeśli macie jakąś wątpliwość to zawsze możecie powiedzieć, że trzeba wpłacić jakąś kwotę, nie wiem- 30-40 lub 40zł (udostępnimy wtedy konto TOZu) bo jest taki zwyczaj jak jakiś gagatek to od razu odpuści, jak komuś zależy naprawdę to wtedy to wyjdzie, zawsze można od tego odstąpić albo będzie na inną biedę Quote
barb Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 [quote name='AgusiaP']Dokładnie;) Właśnie weszłam na maila i mam taką wiadomość z Tablicy... kopiuje i nie skomentuje... [B]tak chcze tego pieska za darmo[/B][/QUOTE] Wakacje są pewnie dzieci sie nudzą :angryy: Gdyby ktoś pisal do Was z takiego adresu mailowego, to też możecie darować sobie odpisywanie mariola164 <[email protected] :angryy: Quote
Mysza2 Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 To życzymy Czakusiowi miłego wypoczynku i szczęśliwego powrotu:) Quote
AgusiaP Posted August 2, 2013 Posted August 2, 2013 Madziu udanego urlopu Wam życzę i szerokiej drogi :):):) Quote
AgusiaP Posted August 2, 2013 Posted August 2, 2013 [quote name='barb']Wakacje są pewnie dzieci sie nudzą :angryy: Gdyby ktoś pisal do Was z takiego adresu mailowego, to też możecie darować sobie odpisywanie mariola164 <[email protected] :angryy:[/QUOTE] Dzięki :) wiadomość w sprawie Czakusia jest od [B]basiadominik297[/B] Quote
kiyoshi Posted August 3, 2013 Posted August 3, 2013 przyłączam się do zyczeń urlopowych:) szerokiej drogi Raczyna i Czakuś:) a domek...MUSI się znaleźć..pamiętajcie, że już coraz bliżej do końca wakacji;) Quote
magdyska25 Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 panienka mariola robi sobie jaja- lekko mówiąc. do mnie też napisała w sprawie starszej suni ze schroniska. chyba nie ma co robić w wakacje dziewcze... Quote
Gabi79 Posted August 4, 2013 Author Posted August 4, 2013 Cioteczki Kochane!!! Dzięki nieocenionej Tamb niedługo w Dzienniku Polskim pojawi się ogłoszenie Czakusia, wysłałam do ogłoszenie tą fotkę [url]http://i50.tinypic.com/r0nkuw.jpg[/url] Może ktoś sensowny wypatrzy naszego przystojniaka:lol: Tamb, bardzo serdecznie Ci dziękuję, że nigdy nie odmawiasz i zawsze jesteś gotowa pomóc:Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose: Quote
mdk8 Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 bardzo proszę przeczytajcie i rozsyłajcie dalej [URL]https://www.facebook.com/dorota.niewiadomska.16/posts/485111531581009[/URL] Quote
Gabi79 Posted August 4, 2013 Author Posted August 4, 2013 [quote name='mdk8']bardzo proszę przeczytajcie i rozsyłajcie dalej [URL]https://www.facebook.com/dorota.niewiadomska.16/posts/485111531581009[/URL][/QUOTE] Ja nie mogę przeczytać bo nie mam konta na FB:-( Quote
mdk8 Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 [COLOR=#333333][FONT=lucida grande]UWAGA WARSZAWA I OKOLICE!!!!!!!"proszę jak możesz prześlij to wszystkim którzy mają owczarki do adopcji - jest facet, który poszukuje owczarka niemieckiego do adopcji. Facet jest z okolic Słupna pod Radzyminem -wszystko pięknie ale pojechałam na wizyte PA i zanim tam weszłam zrobiłam wywiad środowiskowy - facet podnajmuje pokoje Koreańczykom i jeszcze w zeszłym roku psy były tam zjadane, zaprzestali bo się mieszkańcy za to zwięli - wszyscy okoliczni sąsiedzi potwierdzili mi tą samą wersje -wiec uważajcie na adopcje w tych okolicach" Beata[/FONT][/COLOR] Quote
Mysza2 Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 [quote name='Gabi79']Cioteczki Kochane!!! Dzięki nieocenionej Tamb niedługo w Dzienniku Polskim pojawi się ogłoszenie Czakusia, wysłałam do ogłoszenie tą fotkę [URL]http://i50.tinypic.com/r0nkuw.jpg[/URL] Może ktoś sensowny wypatrzy naszego przystojniaka:lol: Tamb, bardzo serdecznie Ci dziękuję, że nigdy nie odmawiasz i zawsze jesteś gotowa pomóc:Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose:[/QUOTE] Tamb bardzo bardzo dziękujemy:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
AgusiaP Posted August 5, 2013 Posted August 5, 2013 [quote name='mdk8'][COLOR=#333333][FONT=lucida grande]UWAGA WARSZAWA I OKOLICE!!!!!!!"proszę jak możesz prześlij to wszystkim którzy mają owczarki do adopcji - jest facet, który poszukuje owczarka niemieckiego do adopcji. Facet jest z okolic Słupna pod Radzyminem -wszystko pięknie ale pojechałam na wizyte PA i zanim tam weszłam zrobiłam wywiad środowiskowy - facet podnajmuje pokoje Koreańczykom i jeszcze w zeszłym roku psy były tam zjadane, zaprzestali bo się mieszkańcy za to zwięli - wszyscy okoliczni sąsiedzi potwierdzili mi tą samą wersje -wiec uważajcie na adopcje w tych okolicach" Beata[/FONT][/COLOR][/QUOTE] O matko... :(:(:( Gabrysiu ślicznie dziękujemy :) Quote
Recommended Posts