Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 139
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='rudynpm']nie wiem, co kierowało ludźmi, że ją wyrzucili.[/QUOTE]
Czasami miewam dobry dzień dla ludzi ;) i myślę sobie, że różne mogły być powody. Oczywiście, nam tutaj, na Dogo, pierwsze przychodzą na myśl raczej te najgorsze - mieli dość zabawki, kupili sobie nowego itd. Ale takie rozstania są też czasami dramatem i dla ludzi - których na przykład nie stać na leczenie albo nawet zwykłe utrzymanie psa, a którzy nie wiedzą, że są takie miejsca jak to forum, na którym można szukać pomocy. Albo nie potrafią o tę pomoc prosić.
Różnie może być.

Posted

No tak, ale oddać taką sunię, co nie chce w taką chlapę po dworze chodzić? Psa bez podszerstka, z guzami do schroniska? Ja mam takiego niegrzeczniucha, że czasami to mu już grożę, że wygonię na cztery wiatry, ale jakoś bym nie umiała. On to wie i ma mnie w wielkim poważaniu;)

Posted

[quote name='Dabrowka']Czasami miewam dobry dzień dla ludzi ;) i myślę sobie, że różne mogły być powody. Oczywiście, nam tutaj, na Dogo, pierwsze przychodzą na myśl raczej te najgorsze - mieli dość zabawki, kupili sobie nowego itd. Ale takie rozstania są też czasami dramatem i dla ludzi - których na przykład nie stać na leczenie albo nawet zwykłe utrzymanie psa, a którzy nie wiedzą, że są takie miejsca jak to forum, na którym można szukać pomocy. Albo nie potrafią o tę pomoc prosić.
Różnie może być.[/QUOTE]

Masz racje w pewnym sensie. Ale przez lata działania SOS jak i jeszcze wcześniej, byly takie sytuacje. Ludzie zgłaszali i mam domy od kilku lat z którymi jestem w kontakcie i przekazują nawet wieści bylym domkom. Sytuacja w jakiej była oddana Zuzia nie wyglądała na konieczność. Zresztą słuchajcie Zuzia ma teraz nowe życie i tyle.

Posted

[quote name='Kasia77']doszła moja wpłata ?[/QUOTE]

Własnie siedzę i spisuje wpłaty na Zuzie, Froda i trotyla i szykuję na watki do rozliczeń. Ale jak już jestes Kasiu to tak doszło od Ciebie 300 zł daj mi chwile to polece na bazar i potwierdzę.

Posted

Gdzie ja jade?

Musze widzieć, ja muszę widzieć, muszę mieć kontrolę

zaczyna być ciekawie

Ej Tyyy obok będziesz moim tatusiem teraz??

dobra spojrzę gdzie teraz jesteśmy

Posted

danka1234 napisał(a):
To malenka juz do swojego domku jedzie?

Teraz to już w domku. Byłam z Nowym Domkiem w hoteliku i Zuzia od razu pojechała do Domu. Państwo maja warunki w umowie zapisane (badania, diagnoza, operacja itd). Została Warszawianką. Państwo obiecali serwis informacyjno-fotograficzny. Zuzia to naprawde śliczna jamnisia. Taka delikatna sunieczka.