keakea Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 Wpłaciłam moje skromne 10 zł na lutowe dt dla Zuzki, przytulam jamolcię z całego serca :) Quote
Carrie i Tequila Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 A ja zapraszam na 2 bazarek na potrzeby Zuzi :) Zaglądajcie cioteczki. http://www.dogomania.pl/forum/threads/239287-Bazarek-z-GOBELINAMI-JAMNIKI-DALMATE%C5%83CZYKI-I-TERIERY-14-02-22-00?p=20358952#post20358952 Quote
anica Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 Zaglądam do ślicznotki z miziankami:glaszcze:... hihihhihihih... to mówisz ciociu, że Zuzia śpi z Wami w łóżku:cool2:... jakoś tak samo wyszło?:roll:... teraz wysyłamy deklarację za luty?.... Quote
Isadora7 Posted January 30, 2013 Author Posted January 30, 2013 Zdjęcia Zuzinki, monotonne ja wiem, ale ona okupuje łóżka i i fotele w hoteliku. Zmieniła zwyczaje. Zasadą było że psy nie śpia w łóżku. Zuzia wpadła i postawiła na swoim... a inne psy do niej dołączyły :loveu: Quote
Isadora7 Posted January 30, 2013 Author Posted January 30, 2013 ZAPRASZAMY NA BAZAREK PEŁEN GOBELINÓW!!!! http://www.dogomania.pl/forum/threads/239287-Bazarek-z-GOBELINAMI-JAMNIKI-DALMATY%C5%83CZYKI-I-TERIERY-14-02-22-00 70% funduszy zebranych na tym bazarku będzie na operację jamniczki Zuzi: Quote
anica Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 Jesoooo, ona jest Boooooooooska:iloveyou:... ach! ten nochlek...och! te uchole... ach! te oczęta...och! te łapinki.... ach! ten pycholek:iloveyou::loveu::iloveyou:.... Quote
Isadora7 Posted January 30, 2013 Author Posted January 30, 2013 [quote name='anica']Jesoooo, ona jest Boooooooooska:iloveyou:... ach! ten nochlek...och! te uchole... ach! te oczęta...och! te łapinki.... ach! ten pycholek:iloveyou::loveu::iloveyou:.... Tak o niej też w hoteliku mówią. Quote
Kasia77 Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 [quote name='Isadora7']Zdjęcia Zuzinki, monotonne ja wiem, ale ona okupuje łóżka i i fotele w hoteliku. Zmieniła zwyczaje. Zasadą było że psy nie śpia w łóżku. Zuzia wpadła i postawiła na swoim... a inne psy do niej dołączyły :loveu: [/QUOTE] Piękna Zuzanka i wie gdzie w domu jest miejsce zwierzyńca :) - właśnie tak powinno być:loveu: Quote
anica Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 Wpłaciłam dla Zuzi 30zł, niestety nie udało mi się więcej wyskrobać:sad:... myślałam, że będę mogła więcej! niestety, poooknociło się trochę....życie:shake:!.. Przytulaski dla dziewczynki :loveu: Quote
Kasia77 Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 300 zł dla Zuzy przelane , jutro powinny byc na koncie. Quote
Isadora7 Posted January 30, 2013 Author Posted January 30, 2013 [quote name='Kasia77']300 zł dla Zuzy przelane , jutro powinny byc na koncie. Dzięki potwierdzę tym bardziej że chyba do jutra będę ogarniać nowe wpłaty Zuzi i Trotysia. Prz następnym psiaku chyba jednak wykorzystam jedno z 60 subkont jakie Fundacja dostała w pakiecie z kontem. Łatwiej będzie bo teraz muszę z całej listy wyłapywać. Wizyta u weta Zuzinola jutro, dzisiaj ze względu na warunki pogodowe nie dało sie pojechać (potwornie ślisko na terenach gdzie jest hotelik) Quote
Sarunia-Niunia Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 Ach, jak cudnie patrzeć na tę Księżniczkę http://images46.fotosik.pl/1936/2b082b180796a3edmed.jpg ... Szczęśliwa, bezpieczna, na kanapie... Boziu, jak Ona musiała się czuć w tym schronisku, co Ona bidunia musiała przeżywać??? Zuziolku, przytulaski kochana i trzymaj łapkę na pulsie - Twoje miejsce jest w łóżku i nie odpuszczaj ;););)... hehehe... Quote
Isadora7 Posted January 31, 2013 Author Posted January 31, 2013 A skubaniutka nie daje sie z łóżka wygonić, robi to na dodatek z wdziękiem. Quote
Sarunia-Niunia Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 [quote name='Isadora7']A skubaniutka nie daje sie z łóżka wygonić, robi to na dodatek z wdziękiem.[/QUOTE] No, i tak ma być!!! hehehe... Przecież wiemy, gdzie jest miejsce najlepsze dla jamnika:);) Mądra Sunieczka, kochana Zuzinka:loveu:!!!!!!!!!!!!!!! Quote
anica Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 [quote name='Isadora7']A skubaniutka nie daje sie z łóżka wygonić, robi to na dodatek z wdziękiem.[/QUOTE] ..... cała nasza Zuzinka , to Kwintesencja Jamniczego Wdzięku:loveu: Zuziu, masz rację! wszyscy wiemy, że miejsce jamnika jest na kanapie;) czułe mizianka:glaszcze: Quote
Gusiaczek Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 Zuzik Skarbie, a gdzie jamnior ma być, jak nie w łóżku, co nie? ;) Quote
Sarunia-Niunia Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 Przytulaski dla Zuziolka:loveu::loveu::loveu:!!!!!!!!!!!! Quote
rudynpm Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 Zuzia jest przesympatyczna, ale też i charakterna. Dzisiaj broniła domu przed gośćmi, nie pozwala innym psom na podchodzenie do człowieka, kiedy ona jest głaskana. Jest spryciarą. Szybciutko odkryła, jak można wdrapać się po fotelu i wyjadać kotom jedzenie. ;) Quote
anica Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 [quote name='rudynpm']Zuzia jest przesympatyczna, ale też i charakterna. Dzisiaj broniła domu przed gośćmi, nie pozwala innym psom na podchodzenie do człowieka, kiedy ona jest głaskana. Jest spryciarą. Szybciutko odkryła, jak można wdrapać się po fotelu i wyjadać kotom jedzenie. ;-)[/QUOTE] .... myśli dziewczyna!... to już sprawa inteligencji;-) Moniko, jakże się cieszę :loveu::multi::loveu: ,że to właśnie u Ciebie jest mądra jamnisia(Jessooo, ja dopiero teraz skojarzyłam):roll:!... Pozdrawiam ciepło całą " Rodzińkę ":glaszcze::glaszcze::glaszcze: Quote
rudynpm Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 :) My tez pozdrawiamy. Przecudna jest dziewczyna i nie wiem, co kierowało ludźmi, że ją wyrzucili. Quote
Isadora7 Posted January 31, 2013 Author Posted January 31, 2013 [quote name='anica'].... myśli dziewczyna!... to już sprawa inteligencji;-) [...][/QUOTE] wiadomo jamnicza inteligencja [quote name='rudynpm']:) My tez pozdrawiamy. Przecudna jest dziewczyna i nie wiem, co kierowało ludźmi, że ją wyrzucili.[/QUOTE] No ja jestem w szoku, z tego co rozmawiam z Tobą to sam urok. Nie jestem w stanie pojac i cały czas mam jej obraz jak biedna rozpaczała. Dlatego zaryzykowałam i podjęłam decyzje "na wariata". Inna sprawa, że jestem wariat. Quote
RUTA93 Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 [quote name='rudynpm'].. Szybciutko odkryła, jak można wdrapać się po fotelu i wyjadać kotom jedzenie. ;)[/QUOTE] Jamnik wszystko potrafi! Zwłaszcza jeśli chodzi o zdobycie dodatkowego pożywienia :razz: Quote
Recommended Posts