Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 139
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zaglądam do ślicznotki z miziankami:glaszcze:... hihihhihihih... to mówisz ciociu, że Zuzia śpi z Wami w łóżku:cool2:... jakoś tak samo wyszło?:roll:...
teraz wysyłamy deklarację za luty?....

Posted

Zdjęcia Zuzinki, monotonne ja wiem, ale ona okupuje łóżka i i fotele w hoteliku. Zmieniła zwyczaje. Zasadą było że psy nie śpia w łóżku. Zuzia wpadła i postawiła na swoim... a inne psy do niej dołączyły :loveu:

Posted

Jesoooo, ona jest Boooooooooska:iloveyou:...
ach! ten nochlek...och! te uchole... ach! te oczęta...och! te łapinki.... ach! ten pycholek:iloveyou::loveu::iloveyou:....

Posted

[quote name='anica']Jesoooo, ona jest Boooooooooska:iloveyou:...
ach! ten nochlek...och! te uchole... ach! te oczęta...och! te łapinki.... ach! ten pycholek:iloveyou::loveu::iloveyou:....

Tak o niej też w hoteliku mówią.

Posted

[quote name='Isadora7']Zdjęcia Zuzinki, monotonne ja wiem, ale ona okupuje łóżka i i fotele w hoteliku. Zmieniła zwyczaje. Zasadą było że psy nie śpia w łóżku. Zuzia wpadła i postawiła na swoim... a inne psy do niej dołączyły :loveu:
[/QUOTE]

Piękna Zuzanka i wie gdzie w domu jest miejsce zwierzyńca :)
- właśnie tak powinno być:loveu:

Posted

Wpłaciłam dla Zuzi 30zł, niestety nie udało mi się więcej wyskrobać:sad:... myślałam, że będę mogła więcej! niestety, poooknociło się trochę....życie:shake:!.. Przytulaski dla dziewczynki :loveu:

Posted

[quote name='Kasia77']300 zł dla Zuzy przelane , jutro powinny byc na koncie.

Dzięki potwierdzę tym bardziej że chyba do jutra będę ogarniać nowe wpłaty Zuzi i Trotysia.

Prz następnym psiaku chyba jednak wykorzystam jedno z 60 subkont jakie Fundacja dostała w pakiecie z kontem. Łatwiej będzie bo teraz muszę z całej listy wyłapywać.

Wizyta u weta Zuzinola jutro, dzisiaj ze względu na warunki pogodowe nie dało sie pojechać (potwornie ślisko na terenach gdzie jest hotelik)

Posted

[quote name='Isadora7']A skubaniutka nie daje sie z łóżka wygonić, robi to na dodatek z wdziękiem.[/QUOTE]

No, i tak ma być!!! hehehe... Przecież wiemy, gdzie jest miejsce najlepsze dla jamnika:);)
Mądra Sunieczka, kochana Zuzinka:loveu:!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

[quote name='Isadora7']A skubaniutka nie daje sie z łóżka wygonić, robi to na dodatek z wdziękiem.[/QUOTE]
..... cała nasza Zuzinka , to Kwintesencja Jamniczego Wdzięku:loveu:
Zuziu, masz rację! wszyscy wiemy, że miejsce jamnika jest na kanapie;)
czułe mizianka:glaszcze:

Posted

Zuzia jest przesympatyczna, ale też i charakterna. Dzisiaj broniła domu przed gośćmi, nie pozwala innym psom na podchodzenie do człowieka, kiedy ona jest głaskana. Jest spryciarą. Szybciutko odkryła, jak można wdrapać się po fotelu i wyjadać kotom jedzenie. ;)

Posted

[quote name='rudynpm']Zuzia jest przesympatyczna, ale też i charakterna. Dzisiaj broniła domu przed gośćmi, nie pozwala innym psom na podchodzenie do człowieka, kiedy ona jest głaskana. Jest spryciarą. Szybciutko odkryła, jak można wdrapać się po fotelu i wyjadać kotom jedzenie. ;-)[/QUOTE]
.... myśli dziewczyna!... to już sprawa inteligencji;-)
Moniko, jakże się cieszę :loveu::multi::loveu: ,że to właśnie u Ciebie jest mądra jamnisia(Jessooo, ja dopiero teraz skojarzyłam):roll:!...
Pozdrawiam ciepło całą " Rodzińkę ":glaszcze::glaszcze::glaszcze:

Posted

[quote name='anica'].... myśli dziewczyna!... to już sprawa inteligencji;-)
[...][/QUOTE]

wiadomo jamnicza inteligencja

[quote name='rudynpm']:) My tez pozdrawiamy.

Przecudna jest dziewczyna i nie wiem, co kierowało ludźmi, że ją wyrzucili.[/QUOTE]

No ja jestem w szoku, z tego co rozmawiam z Tobą to sam urok. Nie jestem w stanie pojac i cały czas mam jej obraz jak biedna rozpaczała. Dlatego zaryzykowałam i podjęłam decyzje "na wariata". Inna sprawa, że jestem wariat.

Posted

[quote name='rudynpm'].. Szybciutko odkryła, jak można wdrapać się po fotelu i wyjadać kotom jedzenie. ;)[/QUOTE]

Jamnik wszystko potrafi! Zwłaszcza jeśli chodzi o zdobycie dodatkowego pożywienia :razz: