enia Posted February 4, 2013 Author Posted February 4, 2013 Co do tego jedzenia śmieci, to może kupić mu trzeba żwacze? ( suszone żołądki) cuchnie jak diabli ale reguluje jakieś bakterie w jelitkach i pies nie wygrzebuje na spacerach śmierdziuchów... Peżocik był zagrożony bo nie miałyśmy DT- dom tymczasowy ( a tam gdzie był miał czas do 05,02,2013 i gdyby nie Wy jego los był niepewny... Quote
Peżot Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 Aaaa... rozumiem. A PEŻOT NIE UMIE WSKAKIWAĆ np na łózko :D on łózko traktuje jak duuuuzy schodek na który wejśc nie umie :D Quote
Mazowszanka13 Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 Peżot napisał(a):Aaaa... rozumiem. A PEŻOT NIE UMIE WSKAKIWAĆ np na łózko :D on łózko traktuje jak duuuuzy schodek na który wejśc nie umie :D To może lepiej, że nie umie. Łóżko ocalone :) Quote
enia Posted February 4, 2013 Author Posted February 4, 2013 Nauczy się:evil_lol: a jak zdrobniale wołacie na niego? ps. czy mi się wydaje czy króliś się do niego tuli i śpią obok siebie??? Quote
Peżot Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 Zdrobniale to Peżocik :) Nie bardzo rozumeim czemu ale tata już go uczy wskakiwać xD Tak, tuli :) najpierw cały dzień ganiają się, dokuczają sobie troszkę czasami a później tak sobie razem śpią obok siebie :))))) Quote
M&S Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 [quote name='ewu']Eni dziękuję z wiadomość:) Plastuś ma dom, został Warszawiakiem:):multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Nie było mnie chwilkę, a tu taka super wiadomość!!!! Bardzo się cieszę :) Quote
ewu Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 M&S napisał(a):Nie było mnie chwilkę, a tu taka super wiadomość!!!! Bardzo się cieszę :) No to poczytaj jaki dom:):):):) Peżot to Pańcia naszego bohatera , który nazywa się właśnie Peżot:) Quote
ewu Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 Peżot napisał(a):Aaaa! :D A czemu Peżot był zagrożony? Właściwie czemu nikt go nie chciał? A tak przy okazji: 1. tata nauczył Peżota wskakiwać na łózko -_-' xD taaaaaak :D 2. tata wyszedł teraz z domu a Peżot caaały czas przy drzwiach czeka na niego! W ogóle on jest niesamowity bo chyba w nocy czeka aż wszyscy zasnął - ostatnia osoba zaśnie i dopiero idzie na swoje legowisko. To nie tak ,że nie chciał po prostu był największy z maluszków i dt w Krakowie nie dałby rady z pięcioma szczeniaczkami w różnym wieku. dt to dom tymczasowy:) Quote
ewu Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 Ale widać,że nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło:):) Quote
ewu Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 Ja się zakochałam w Peżocie ale jak pisałam wcześniej nie mogę już brać więcej zwierząt...Trzy psy i królik to dużo... Quote
ewu Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 Tak się cieszę,że jest kochany i rozpieszczany:) Pilnujcie go na spacerach, dobre szelki i adresator są niezbędne. Mam bzika na tym punkcie:) Quote
Mazowszanka13 Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 Jak to w życiu nigdy nie wiadomo. Wydawało się, że on jest w najgorszej sytuacji, bo nie załapał się na dt ( bo za duży). I jako pierwszy ma swój dom :) Quote
Peżot Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 ewu napisał(a):Tak się cieszę,że jest kochany i rozpieszczany:) Pilnujcie go na spacerach, dobre szelki i adresator są niezbędne. Mam bzika na tym punkcie:) Ma szeleczki czarne :) a do nich przypięta jest pomarańczowa łapka z nr tel i jego imieniem :) Na spaerach jego nie trzeba zbyt pilnować bo bardzo ładnie sie słucha, bardzo ładnie chozdi na smyczy itd jedyne na co trzeba uważać by nic nei zjadał... ale pracujemy nad tym :) W ogóle rozgląda się cały czas za obcymi ludźmi jakby kogoś szukał. A jak już nauczył się wskakiwać na łózko to już nie chce spać w swoim legowisku xD Quote
M&S Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 ewu napisał(a):No to poczytaj jaki dom:):):):) Peżot to Pańcia naszego bohatera , który nazywa się właśnie Peżot:) Czytałam i wiem już wszystko i fajnie, że Pańcia serdelka jest na dogo :):) Buziaki dla Peżota! Quote
Peżot Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 Przekażę Peżotowie buziaki M&S ale jak przestanie Peżot smrodzić bo narazie nei można do niego się zbliżyć :D Quote
enia Posted February 5, 2013 Author Posted February 5, 2013 [quote name='Peżot']Tia... na dworze... pomyśl o tym: http://e-sklep.kakadu.pl/produkt-4422/chaba.kaganiec.materialowy.rozmiar.4.kufa.14.cm.htm zanim zje naprawdę coś szkodliwego... Quote
an1a Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 Na spacery lepiej dobrać już kaganiec fizjologiczny, bo w obu i tak może coś liznąć, a fizjologiczny będzie bardziej komfortowy. W takim psiak nawet nie może normalnie dyszeć. Ewentualnie dobrze wykonany plastikowy kaganiec Quote
Peżot Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 Bardzo wam dziękuje za podpowiedzi :)) Powiem Wam szczerze ze troche nie wyobrażam sobie tej kruszyny w kagańcu.. . Mój poprzedni pies nie miał kagańca nigdy no ale raczej też nie zjadał... jakoś kaganiec kojarzy mi się z męczeniem psa. Taki dylemat mam. Ps. Dziś Peżot dostał drugie legowisko i nowe zabawki od babci ^^ Quote
M&S Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 Peżot napisał(a):Bardzo wam dziękuje za podpowiedzi :)) Powiem Wam szczerze ze troche nie wyobrażam sobie tej kruszyny w kagańcu.. . Mój poprzedni pies nie miał kagańca nigdy no ale raczej też nie zjadał... jakoś kaganiec kojarzy mi się z męczeniem psa. Taki dylemat mam. Polecam psie przedszkole dla malucha :) Quote
Makila Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 Peżocik chyba lepiej trafić nie mógł. Strasznie fanie czyta się te wpisy Peżotowe ;) Oby pozostałe psiaki miały tyle szczęścia co on. Quote
M&S Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 Peżot napisał(a):Słucham ?! Tak, psie przedszkole. super sprawa. Znam fajną szkołę dla psów, która prowadzi zajęcia dla maluchów. uczą podstaw dobrego wychowania, a przy okazji uczy się też właścicel psa. Zajęcia rozpoczną się zapewne wiosna na Polach Mokotowskich. Szkoła nazywa się Cywil psia akademia. znajdziesz w necie. Quote
Recommended Posts