Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Co do tego jedzenia śmieci, to może kupić mu trzeba żwacze? ( suszone żołądki) cuchnie jak diabli ale reguluje jakieś bakterie w jelitkach i pies nie wygrzebuje na spacerach śmierdziuchów...
Peżocik był zagrożony bo nie miałyśmy DT- dom tymczasowy ( a tam gdzie był miał czas do 05,02,2013
i gdyby nie Wy jego los był niepewny...

• Replies 271
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Peżot napisał(a):
Aaaa... rozumiem.

A PEŻOT NIE UMIE WSKAKIWAĆ np na łózko :D on łózko traktuje jak duuuuzy schodek na który wejśc nie umie :D

To może lepiej, że nie umie. Łóżko ocalone :)

Posted

Nauczy się:evil_lol:
a jak zdrobniale wołacie na niego?

ps. czy mi się wydaje czy króliś się do niego tuli i śpią obok siebie???

Posted

Zdrobniale to Peżocik :)

Nie bardzo rozumeim czemu ale tata już go uczy wskakiwać xD

Tak, tuli :) najpierw cały dzień ganiają się, dokuczają sobie troszkę czasami a później tak sobie razem śpią obok siebie :)))))

Posted

[quote name='ewu']Eni dziękuję z wiadomość:) Plastuś ma dom, został Warszawiakiem:):multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:

Nie było mnie chwilkę, a tu taka super wiadomość!!!!

Bardzo się cieszę :)

Posted

M&S napisał(a):
Nie było mnie chwilkę, a tu taka super wiadomość!!!!

Bardzo się cieszę :)

No to poczytaj jaki dom:):):):)
Peżot to Pańcia naszego bohatera , który nazywa się właśnie Peżot:)

Posted

Peżot napisał(a):
Aaaa! :D A czemu Peżot był zagrożony? Właściwie czemu nikt go nie chciał?

A tak przy okazji:
1. tata nauczył Peżota wskakiwać na łózko -_-' xD taaaaaak :D
2. tata wyszedł teraz z domu a Peżot caaały czas przy drzwiach czeka na niego!

W ogóle on jest niesamowity bo chyba w nocy czeka aż wszyscy zasnął - ostatnia osoba zaśnie i dopiero idzie na swoje legowisko.

To nie tak ,że nie chciał po prostu był największy z maluszków i dt w Krakowie nie dałby rady z pięcioma szczeniaczkami w różnym wieku.
dt to dom tymczasowy:)

Posted

Tak się cieszę,że jest kochany i rozpieszczany:) Pilnujcie go na spacerach, dobre szelki i adresator są niezbędne. Mam bzika na tym punkcie:)

Posted

ewu napisał(a):
Tak się cieszę,że jest kochany i rozpieszczany:) Pilnujcie go na spacerach, dobre szelki i adresator są niezbędne. Mam bzika na tym punkcie:)

Ma szeleczki czarne :) a do nich przypięta jest pomarańczowa łapka z nr tel i jego imieniem :)
Na spaerach jego nie trzeba zbyt pilnować bo bardzo ładnie sie słucha, bardzo ładnie chozdi na smyczy itd jedyne na co trzeba uważać by nic nei zjadał... ale pracujemy nad tym :)
W ogóle rozgląda się cały czas za obcymi ludźmi jakby kogoś szukał. A jak już nauczył się wskakiwać na łózko to już nie chce spać w swoim legowisku xD

Posted

ewu napisał(a):
No to poczytaj jaki dom:):):):)
Peżot to Pańcia naszego bohatera , który nazywa się właśnie Peżot:)

Czytałam i wiem już wszystko i fajnie, że Pańcia serdelka jest na dogo :):)

Buziaki dla Peżota!

Posted

Na spacery lepiej dobrać już kaganiec fizjologiczny, bo w obu i tak może coś liznąć, a fizjologiczny będzie bardziej komfortowy. W takim psiak nawet nie może normalnie dyszeć.
Ewentualnie dobrze wykonany plastikowy kaganiec

Posted

Bardzo wam dziękuje za podpowiedzi :))
Powiem Wam szczerze ze troche nie wyobrażam sobie tej kruszyny w kagańcu.. . Mój poprzedni pies nie miał kagańca nigdy no ale raczej też nie zjadał... jakoś kaganiec kojarzy mi się z męczeniem psa. Taki dylemat mam.

Ps. Dziś Peżot dostał drugie legowisko i nowe zabawki od babci ^^

Posted

Peżot napisał(a):
Bardzo wam dziękuje za podpowiedzi :))
Powiem Wam szczerze ze troche nie wyobrażam sobie tej kruszyny w kagańcu.. . Mój poprzedni pies nie miał kagańca nigdy no ale raczej też nie zjadał... jakoś kaganiec kojarzy mi się z męczeniem psa. Taki dylemat mam.

Polecam psie przedszkole dla malucha :)

Posted

Peżot napisał(a):
Słucham ?!

Tak, psie przedszkole. super sprawa. Znam fajną szkołę dla psów, która prowadzi zajęcia dla maluchów. uczą podstaw dobrego wychowania, a przy okazji uczy się też właścicel psa. Zajęcia rozpoczną się zapewne wiosna na Polach Mokotowskich. Szkoła nazywa się Cywil psia akademia. znajdziesz w necie.