Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 263
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

asiamm napisał(a):
A długo on to allegro już ma? Całkiem nikt się Bolusiem nie zainteresował?

allegro jest wznawiane od chyba 3 miesiecy co jakis czas trafi sie jakas obserwacja ale zero odzewu nawet maila"dlaczego meczycie psa" ktore np kiedys o psiakach schroniskowych dostawalm...

Posted

mariolka napisał(a):
wczoraj byl w lecznicy na zdjeciu opatrunku czy tam tej opaski uciskowej. i oczywiscie znowu tylko dostal plyn... do przemywania oczek

Biedny, piękny Boluś :( ..jak by miał domek łatwiej by mu było walczyć z tą chorobą..

Posted

Tu potrzeba wrażliwego i wielkiego człowieka.
Ten piesek jest strasznie biedny i bardzo cierpi.
On ma tylko jedno życie i tylko od człowieka zależy, czy zazna choć trochę miłości, szczęścia i poczucia, że komus na nim zależy.

Posted

asik89 napisał(a):
z Bolkiem idziemy na spacer po pierwszej a ja dziękuje wszystkim co do niego zaglądają :Rose:

Kochane biedne stworzonko.
Jaki on musi byc szczesliwy w tych momentach, kiedy moze z Wami pospacerowac.
On jest tak podobny do mojej brzyduli kochanej Zosi - Isi z lubelskiego schroniska....:roll:
Kochany psiaczku, zycze Ci domku !

Posted

słuchajcie! dzwoniła do mnie pani z nmnostwem pytan :) wygląda na to że jest powaznie zainteresowana Bolkiem! :) ma przyjechać w sobote go zobaczyc trzymajcie kciuki na prawde!!!! to wielka szansa dla Bolka!
I nie przeszkadza pani jego pycholek :)