Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ja kiedyś zakładałam temat Bolkowi i Piesiaczkowi razem ale później był rozbudowany na więcej psów,dziękuje wszystkim za zaglądanie do Bolusia :-) jeśli chodzi o hopki to zgadzam się z pidzej i prosze was o ich usuwanie

• Replies 263
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='pidzej']Proponuję kasować po jakims czasie 'hopki' bo wątek szybko się rozrośnie i będzie mniejsze zaintersowanie.

no to w górę Boluś.

Sksaowałam, skasowałam, nawet dwa :p ... do góry Bolcio!!:evil_lol: (Dobranoc Piesku)

Posted

lekkie sprostowanie. Aga powiedziala ze lubi zadzierac z psami, tzn nie zeby byl jaks tam agresor no ale nie moze mieszkac z drugim psem. co do suczek to w porzadku bo był na spacerku z Liwią i nic sie nie dzialo niepokojącego wiec luzik.
aska a czy opis juz nie powstał?

Posted

oj to ja już sama nie wiem,mi Ania mówiła,że on kiedyś normalnie z innym psem na spacery chodził i to,że nie nadaje się do innego psa to chyba lekka przesada myśle,że by się dogadał no ale ja się nie znam :)

Posted

a no będe w sobote ale dopiero pewnie ok.13 bo najpierw do ori po kosmetyki jade :) tylko wiesz,że ja się nigdy nie mogę z wszystkim wyrobić no i Otwosiowi też już dawno spacer obiecałam a z tymi psami od podwórka Agi jest większy problem z wychodzeniem no ale postaram się jakoś aby zabrać też Jerego

Posted

był na spacerku i jakieś fotki później wstawie :) Boluś jest wspaniały i tak bardzo pragnie kontaktu z człowiekiem,jak zwykle gdy mnie tylko zobaczył zaczął szczekać bym do niego przyszła

Posted

No biedulcio kochany taki, że nie wiem!! Piękny jest!! Czy on na tę łapkę normalnie staje? No i te strupki - czy ma je tylko przy oczkach, czy gdzieś jeszcze? I czy to na pewno pęcherzyca??

Posted

A jak Bolek ma to leczone? Nie wiem jak jest u zwierzat, ale przeczytalam, ze ludziom podaje sie hormony sterydowe i leki immunosupresyjne... I wiem, ze sterydy maja silne dzialanie uboczne... Co on dostaje na to??