Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 263
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kostek napisał(a):
tzn to jest tak ze gdy jest cieplo Bolusia pys wyglada gorzej...

To ja jestem gotowa zrezygnować z lata, żeby tylko mu się to nie paprało:cool1:

Posted

do wszystkich, którzy uważają że natura nie obdarzyła Bolka urodą: dla mnie chłopak jest piękny, ma gęste ciepłe futerko, do którego się można przytulać, poza tym to spory kawał chłopa z tego co widzę i żaden strach wyjść z nim na nocny samotny spacer. bierzcie Bolka, bo drugiego takiego nie znajdziecie!!

Posted

nata od jadzi napisał(a):
do wszystkich, którzy uważają że natura nie obdarzyła Bolka urodą: dla mnie chłopak jest piękny,

Dla mnie takze jest piekny ;) Tylko czy to go nie boli? :roll:

Posted

Anashar napisał(a):
Dla mnie takze jest piekny ;) Tylko czy to go nie boli? :roll:

niestety boli, bo ta choroba polega na powstawaniu pęcherzy, które z czasem pękają i tworzą się rany :-(

Posted

asiamm napisał(a):
niestety boli, bo ta choroba polega na powstawaniu pęcherzy, które z czasem pękają i tworzą się rany :-(

Wlasnie takiej odpowiedzi sie obawialem... :-( Nic a nic sie z tym nie da zrobic?

Posted

Hala napisał(a):
wiem że powinnam przeczytać watek..i tam gdzieś jest odpowiedź...ale co na to wet? Jakoś mozna mu ulzyć?

no dobra napisze raz jeszcze bo mi się nie chce szukać :) Boluś był u wielu wetów i żaden nie umiał mu pomóc dostał jedynie jakiś płyn do codziennego stosowania

Posted

Prawdziwe piękno tkwi w tym, co potocznie nazywają defektem urody... Frida Kahlo była "niedoskonała", ale to właśnie dodawało smaku jej postaci, pomimo że cierpiała... Nie sztuka nosić gładką buzię, prawdziwą sztuką jest uśmiechać się poprzez rysę, "skazę", która szpeci...w oczach ludzi nie potrafiących patrzeć...

Boluś, piękny pies o cudownej duszy!!!