martik b Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 ewatonieja napisał(a):Bolek cierpi podwójnie prze chorobę i samotność!!! :placz::placz::placz::placz::placz::placz: Quote
martik b Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Boże no co z nim, coraz gorzej :cry: poprzednio też nie chciał :( A może mu jest gorzej z tą pęcherzycą, może bardziej boli, teraz ciepło się robi, może mu być ciężej w upał z tymi rankami..a może depresja..a może jedno i drugie :cry: :cry: HALOOO..DOMEK POTRZEBNY!!!!!!!!!!!!!! Quote
pumcia02 Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 nie wiem moze cos z ta lapka... nadal kuleje, byl dwa razy w lecznicy i dalej mu zostawiaja ten opatrunek nie wiem juz sama Quote
solito Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 mariolka napisał(a):nie wiem moze cos z ta lapka... nadal kuleje, byl dwa razy w lecznicy i dalej mu zostawiaja ten opatrunek nie wiem juz sama No właśnie, a co Boluś ma z tą łapką? Quote
pumcia02 Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 wlasnie nie wiem, po prostu kulał. i jakos juz chyba od miesiaca ma opatrunek :/ i co sie z nim pojedzie to ma miec "na dłuzej". i jeszcze sterydy dostał. boimy sie ze mu na wątrobę to moglo zaszkodzic... :( Quote
martik b Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 mariolka napisał(a):wlasnie nie wiem, po prostu kulał. i jakos juz chyba od miesiaca ma opatrunek :/ i co sie z nim pojedzie to ma miec "na dłuzej". i jeszcze sterydy dostał. boimy sie ze mu na wątrobę to moglo zaszkodzic... :( A wet nie mówił czemu kulał i co z tą łapką ma, długo już ten opatrunek jest a widzę, że poprawy nie ma:-( Boleczku kochany trzymaj się i zdrowiej szybko z tą łapuchną!!! Quote
pumcia02 Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 mamy zapalenie watroby :( jest kiepsko :( byla szansa na domek... nikt się jednak nie pojawil. moze Bolek czuł nasze zadowolenie, potem smutek i sie chlopak poddaje.. :( Quote
Seaside Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Boluniu nie poddawaj się :( Tyle osób się o ciebie martwi i cię kocha... na pewno znajdzie sie domek :( Dziewczyny czy te bąble to bardzo go bolą???? :placz: :placz: :placz: Quote
agat21 Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Podniosę biedaka, bo cholerka, nic więcej zrobić nie mogę.. :-( Quote
pumcia02 Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 sama nie wiem jak jest z tymi bąblami. tworza sie strupy ktore zaslaniaja czesciowo oczy, jak sie nie przemywa regul;arnie, wiec to pewnie boli... :( Quote
Aga_Mazury Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 ...ale domek się rozmyslił bo?...czy bez przyczyny.... Boluś nie poddawaj się....zobacz ile osób myśli o Tobie... Quote
LittleMy Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 ile on sie musi nacierpiec... mam nadzieje, ze jakis domek mu to kiedys wynagrodzi... Quote
pumcia02 Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 po prostu juz sie nie odezwali :( i nie przyjechali Quote
ewatonieja Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Bolku przynajmniej nie jestes samotny, chyba Cie ktoś dowiedza? Quote
agat21 Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 mariolka napisał(a):po prostu juz sie nie odezwali :( i nie przyjechali Wielka szkoda! Ale może przemyśleli sprawę i doszli do wniosku, że to zbyt duża odpowiedzialność dla nich. Chyba lepiej tak, niż żeby doszli do takiego wniosku, jakby Bolek już u nich był. Widocznie to nie byli jeszcze Twoi Ludzie Boluś... Quote
martik b Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 mariolka napisał(a):mamy zapalenie watroby :( jest kiepsko :( byla szansa na domek... nikt się jednak nie pojawil. moze Bolek czuł nasze zadowolenie, potem smutek i sie chlopak poddaje.. :( No chyba nie wytrzymam :placz::placz::placz: i co teraz z tą wątrobą, dostaje jakieś leki, powinien w ogóle przy tych sterydach osłonowo coś na wątrobę dostawać..przecież to bardzo ważny organ w organizmie :-( leczony jest czy cuśśś na tą wątrobę :placz::placz: jakieś koszta z leczeniem pewnie są:placz: macie pieniążki:placz: Quote
ewatonieja Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Bolek w pilnej potrzebie! Domku odezwij się,prosimy ! Quote
Recommended Posts