Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 263
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Boże no co z nim, coraz gorzej :cry: poprzednio też nie chciał :(
A może mu jest gorzej z tą pęcherzycą, może bardziej boli, teraz ciepło się robi, może mu być ciężej w upał z tymi rankami..a może depresja..a może jedno i drugie :cry: :cry:
HALOOO..DOMEK POTRZEBNY!!!!!!!!!!!!!!

Posted

mariolka napisał(a):
nie wiem moze cos z ta lapka... nadal kuleje, byl dwa razy w lecznicy i dalej mu zostawiaja ten opatrunek nie wiem juz sama

No właśnie, a co Boluś ma z tą łapką?

Posted

wlasnie nie wiem, po prostu kulał. i jakos juz chyba od miesiaca ma opatrunek :/ i co sie z nim pojedzie to ma miec "na dłuzej". i jeszcze sterydy dostał. boimy sie ze mu na wątrobę to moglo zaszkodzic... :(

Posted

mariolka napisał(a):
wlasnie nie wiem, po prostu kulał. i jakos juz chyba od miesiaca ma opatrunek :/ i co sie z nim pojedzie to ma miec "na dłuzej". i jeszcze sterydy dostał. boimy sie ze mu na wątrobę to moglo zaszkodzic... :(

A wet nie mówił czemu kulał i co z tą łapką ma, długo już ten opatrunek jest a widzę, że poprawy nie ma:-(
Boleczku kochany trzymaj się i zdrowiej szybko z tą łapuchną!!!

Posted

mamy zapalenie watroby :( jest kiepsko :( byla szansa na domek... nikt się jednak nie pojawil. moze Bolek czuł nasze zadowolenie, potem smutek i sie chlopak poddaje.. :(

Posted

Boluniu nie poddawaj się :( Tyle osób się o ciebie martwi i cię kocha... na pewno znajdzie sie domek :(

Dziewczyny czy te bąble to bardzo go bolą???? :placz: :placz: :placz:

Posted

mariolka napisał(a):
po prostu juz sie nie odezwali :( i nie przyjechali

Wielka szkoda! Ale może przemyśleli sprawę i doszli do wniosku, że to zbyt duża odpowiedzialność dla nich. Chyba lepiej tak, niż żeby doszli do takiego wniosku, jakby Bolek już u nich był.
Widocznie to nie byli jeszcze Twoi Ludzie Boluś...

Posted

mariolka napisał(a):
mamy zapalenie watroby :( jest kiepsko :( byla szansa na domek... nikt się jednak nie pojawil. moze Bolek czuł nasze zadowolenie, potem smutek i sie chlopak poddaje.. :(

No chyba nie wytrzymam :placz::placz::placz: i co teraz z tą wątrobą, dostaje jakieś leki, powinien w ogóle przy tych sterydach osłonowo coś na wątrobę dostawać..przecież to bardzo ważny organ w organizmie :-( leczony jest czy cuśśś na tą wątrobę :placz::placz: jakieś koszta z leczeniem pewnie są:placz: macie pieniążki:placz: