Jump to content
Dogomania

EUTANAZJA- czy to jedyne rozwiązanie? Psie dziecko czeka na pomoc!!!

Recommended Posts

Posted

Potrzebny komplet wirusówek , wścieklizna dopiero za jakiś czas.Czy reszta gromadki poza Tedim i Tolą jest odrobaczona -bo od tego trzeba zacząć?

• Replies 706
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Maia napisał(a):
Tola Tedi i Ojej są odrobaczone, Ozzi jest już w DS - tylko 3 psiaki potzrebuja szczepien, 200 zł w zupełności wystarczy :loveu:

Maia kochana, przypomnij mi konto:)

Posted

fona napisał(a):
Czy jest gdzies post rozliczeniowy? Chciałam sprawdzić, czy wpłynęła kasa od mojego kolegi, bo chciałabym mu potwierdzić.

Widziałam post na pierwszej stronie, ale nie ma zadnych wpisów.:shake:
Moja wpłata z bazarku fony tez poszła, prosilabym o zamieszczenie jej tam, gdy wpłynie.

Posted

Maia napisał(a):
wpisałam wpłaty w poście rozliczeniowym na pierwszej str więcej wpłat dla ojejka nie dostałam

Ja posłałam jeszcze 200 zł na szczepienia powinnaś dostać je dzisiaj :)
Dzwoniłam na SGGW, musiałam prosić znajomą bo okazało się,że ma lepsze dojścia niż ja:)
Długo rozmawiałam o Ojeju. W tej chwili Ojej jest za młody na operację. Nie wykluczone ,że stan przełyku może się poprawić z czasem...
Oczywiście ocena przez telefon jest trudna ale i tak trzeba poczekać. Z pewnością jest nadzieja i z pewnością trzeba mu dać szansę.

Posted

[quote name='Maia']wpisałam wpłaty w poście rozliczeniowym na pierwszej str więcej wpłat dla ojejka nie dostałam
Obecnie wpłaty sa w poście 3.
Maia, rozliczenie wklej lepiej pod zdjęciami w poście 1, będzie czytelniej, bo tam zwykle wszyscy zagladają.

Posted

[quote name='Maia']To będzie post rozliczeniowy na potrzeby Ojeja

wpLaty:
ewu 100 zł
Dominik W 50 zł
Ola K 200zł
fona bela51 100zł

To jeszcze jakieś podsumowanie by się przydało - suma wpłat, wydatki i ile zostało. Dzięki!!

Posted (edited)

Uaktualniłam 3 post, ja jeszcze kupuje dla Ojeja nutridrinki, codziennie na śniadanie dostaje żółtko jajka, poza tym do karmy dodaje mu mięso z kurczaka aby to co je było jak najbardziej kaloryczne. A no i mały załatwia się w domu na podkłady które też kupuje...

Edited by Maia
Posted

A tak ojej bawi się z moim tymczasowiczem Heniutkiem

Ojej jest bardzo słodki :-) :loveu:

Ojej ostatni źle się czuł, niestety schudł waży teraz 3,5kg a ważył prawie 3,8 :-( teraz go odkarmiam. Najgorsze są noce wtedy często źle się czuje, w dzien jest lepiej

Posted

Piękny jest. Zrobimy bazarek dla Ojeja. Potrzebna kasa...
Maia a te 200 zł dotarło?
Pytam bo ostatnio bank nie zrealizował mi dwóch przelewów....

Posted

Widac, ze chorenki jest. Ta mordeczka taka biedna, oczki tak patrza jakby cierpial. Taki cudny, kochany maluszek, synuś.

Posted

Pipi napisał(a):
Widac, ze chorenki jest. Ta mordeczka taka biedna, oczki tak patrza jakby cierpial. Taki cudny, kochany maluszek, synuś.

Kochany jest, wierzę,że się wykarska...

Posted (edited)

ewu dostałam 200 zł na szczepienie napisałam to na wątku psów z jednostki wojskowej.
Dzisiaj Ojej narobił sobie i mi trochę zmartwień - oby nic mu się nie stało- wyszłam z domu na chwilę i go nie zamknęłam do klatki - a on wygryzł dziurę w worku karmy dla moich psów i się strasznie objadł tą karmą, część zwymiotował, ale dużo trafiło do brzucha. Widać że boli go brzuszek.
Bardzo trzeba na niego uważać, boję się, aby nic mu się przez to nie stało :-(

Pipi właśnie czasem mówię na Ojeja synuś, taki malutki, bezbronny....

Edited by Maia
Posted

[quote name='Maia']ewu dostałam 200 zł na szczepienie napisałam to na wątku psów z jednostki wojskowej.
Dzisiaj Ojej narobił sobie i mi trochę zmartwień - oby nic mu się nie stało- wyszłam z domu na chwilę i go nie zamknęłam do klatki - a on wygryzł dziurę w worku karmy dla moich psów i się strasznie objadł tą karmą, część zwymiotował, ale dużo trafiło do brzucha. Widać że boli go brzuszek.
Bardzo trzeba na niego uważać, boję się, aby nic mu się przez to nie stało :-(

Pipi właśnie czasem mówię na Ojeja synuś, taki malutki, bezbronny....

Dobrze,że dotarły.
Ja dzisiaj wysłałam do b-b ogromną pakę. Będzie bazarek dla Ojeja:)