ewu Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 Potrzebny komplet wirusówek , wścieklizna dopiero za jakiś czas.Czy reszta gromadki poza Tedim i Tolą jest odrobaczona -bo od tego trzeba zacząć? Quote
Maia Posted February 8, 2013 Author Posted February 8, 2013 Tola Tedi i Ojej są odrobaczone, Ozzi jest już w DS - tylko 3 psiaki potzrebuja szczepien, 200 zł w zupełności wystarczy :loveu: Quote
ewu Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 Maia napisał(a):Tola Tedi i Ojej są odrobaczone, Ozzi jest już w DS - tylko 3 psiaki potzrebuja szczepien, 200 zł w zupełności wystarczy :loveu: Maia kochana, przypomnij mi konto:) Quote
ewu Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 Pewnie zostanie trochę kasy dla Ojeja na jego potrzeby:) Quote
Justa i zwierzaki Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 I jak tam sie dziś czuje Ojej ? Quote
Pipi Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 Zagladam do Was, pozdrawiam i trzymam kciuki za Ojeja. Kasiu, trzymaj sie, dzielna, wspaniała kobietko. Quote
ewu Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 Jutro będzie kasa na koncie. Maia o nie były wcale szczepione? Quote
ewu Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 Powinny być dwa razy. Na drugą turę szczepień zrobię bazarek. Quote
fona Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 Czy jest gdzies post rozliczeniowy? Chciałam sprawdzić, czy wpłynęła kasa od mojego kolegi, bo chciałabym mu potwierdzić. Quote
bela51 Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 fona napisał(a):Czy jest gdzies post rozliczeniowy? Chciałam sprawdzić, czy wpłynęła kasa od mojego kolegi, bo chciałabym mu potwierdzić. Widziałam post na pierwszej stronie, ale nie ma zadnych wpisów.:shake: Moja wpłata z bazarku fony tez poszła, prosilabym o zamieszczenie jej tam, gdy wpłynie. Quote
Maia Posted February 10, 2013 Author Posted February 10, 2013 wpisałam wpłaty w poście rozliczeniowym na pierwszej str więcej wpłat dla ojejka nie dostałam Quote
ewu Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 Maia napisał(a):wpisałam wpłaty w poście rozliczeniowym na pierwszej str więcej wpłat dla ojejka nie dostałam Ja posłałam jeszcze 200 zł na szczepienia powinnaś dostać je dzisiaj :) Dzwoniłam na SGGW, musiałam prosić znajomą bo okazało się,że ma lepsze dojścia niż ja:) Długo rozmawiałam o Ojeju. W tej chwili Ojej jest za młody na operację. Nie wykluczone ,że stan przełyku może się poprawić z czasem... Oczywiście ocena przez telefon jest trudna ale i tak trzeba poczekać. Z pewnością jest nadzieja i z pewnością trzeba mu dać szansę. Quote
dreag Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 [quote name='Maia']wpisałam wpłaty w poście rozliczeniowym na pierwszej str więcej wpłat dla ojejka nie dostałam Obecnie wpłaty sa w poście 3. Maia, rozliczenie wklej lepiej pod zdjęciami w poście 1, będzie czytelniej, bo tam zwykle wszyscy zagladają. Quote
fona Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 [quote name='Maia']To będzie post rozliczeniowy na potrzeby Ojeja wpLaty: ewu 100 zł Dominik W 50 zł Ola K 200zł fona bela51 100zł To jeszcze jakieś podsumowanie by się przydało - suma wpłat, wydatki i ile zostało. Dzięki!! Quote
Maia Posted February 13, 2013 Author Posted February 13, 2013 (edited) Uaktualniłam 3 post, ja jeszcze kupuje dla Ojeja nutridrinki, codziennie na śniadanie dostaje żółtko jajka, poza tym do karmy dodaje mu mięso z kurczaka aby to co je było jak najbardziej kaloryczne. A no i mały załatwia się w domu na podkłady które też kupuje... Edited February 13, 2013 by Maia Quote
Maia Posted February 13, 2013 Author Posted February 13, 2013 A tak ojej bawi się z moim tymczasowiczem Heniutkiem Ojej jest bardzo słodki :-) :loveu: Ojej ostatni źle się czuł, niestety schudł waży teraz 3,5kg a ważył prawie 3,8 :-( teraz go odkarmiam. Najgorsze są noce wtedy często źle się czuje, w dzien jest lepiej Quote
ewu Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 Piękny jest. Zrobimy bazarek dla Ojeja. Potrzebna kasa... Maia a te 200 zł dotarło? Pytam bo ostatnio bank nie zrealizował mi dwóch przelewów.... Quote
Pipi Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 Widac, ze chorenki jest. Ta mordeczka taka biedna, oczki tak patrza jakby cierpial. Taki cudny, kochany maluszek, synuś. Quote
ewu Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 Pipi napisał(a):Widac, ze chorenki jest. Ta mordeczka taka biedna, oczki tak patrza jakby cierpial. Taki cudny, kochany maluszek, synuś. Kochany jest, wierzę,że się wykarska... Quote
Maia Posted February 14, 2013 Author Posted February 14, 2013 (edited) ewu dostałam 200 zł na szczepienie napisałam to na wątku psów z jednostki wojskowej. Dzisiaj Ojej narobił sobie i mi trochę zmartwień - oby nic mu się nie stało- wyszłam z domu na chwilę i go nie zamknęłam do klatki - a on wygryzł dziurę w worku karmy dla moich psów i się strasznie objadł tą karmą, część zwymiotował, ale dużo trafiło do brzucha. Widać że boli go brzuszek. Bardzo trzeba na niego uważać, boję się, aby nic mu się przez to nie stało :-( Pipi właśnie czasem mówię na Ojeja synuś, taki malutki, bezbronny.... Edited February 14, 2013 by Maia Quote
asiuniab Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 Ojej kochany nie martw cioć, bo my się tu wszyscy o Ciebie martwimy; Quote
Justa i zwierzaki Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 O rany, obyś tylko sie nie pochorował ... Quote
ewu Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 [quote name='Maia']ewu dostałam 200 zł na szczepienie napisałam to na wątku psów z jednostki wojskowej. Dzisiaj Ojej narobił sobie i mi trochę zmartwień - oby nic mu się nie stało- wyszłam z domu na chwilę i go nie zamknęłam do klatki - a on wygryzł dziurę w worku karmy dla moich psów i się strasznie objadł tą karmą, część zwymiotował, ale dużo trafiło do brzucha. Widać że boli go brzuszek. Bardzo trzeba na niego uważać, boję się, aby nic mu się przez to nie stało :-( Pipi właśnie czasem mówię na Ojeja synuś, taki malutki, bezbronny.... Dobrze,że dotarły. Ja dzisiaj wysłałam do b-b ogromną pakę. Będzie bazarek dla Ojeja:) Quote
ewu Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 Dobrej nocy kochany maluszku. Mam nadzieję,że brzuszek już nie boli. Quote
tutajwkrakowie Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 Psiaku jeden trzymaj sie dzielnie, cioteczki prosze o in f o bazarku, choc z kasa krucho, ale jednak:)Smerf sie rozpaskudzil - tzn my jego:) a Ojej jest kochany Quote
Recommended Posts