Jump to content
Dogomania

EUTANAZJA- czy to jedyne rozwiązanie? Psie dziecko czeka na pomoc!!!

Recommended Posts

Posted (edited)

Nawet jeśli operacja może była by możliwa to na pewno nie u 3 miesięcznego malenstwa ważącego 3kg. Ojej musiałby chyba osiągnąć swój dorosły wzrost i wagę. A gdzie ma to zrobić? U mnie może być jeszcze maksymalnie 2 tyg. Potem nie wiem co z nim zrobie, coraz bardziej się boję...

ewu -100 zł - dziękuję za wpłatę dla Ojeja :loveu:

Edited by Maia
  • Replies 706
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kasiu, po prostu slow brak zeby wyrazic to co robisz, jak bardzo musi byc Ci ciezko. Ta bezsilnosc jest najgorsza. Tak bardzo chcialabym Ci pomoc. . . .tylko slowo przepraszam cisnie sie na usta, ale to niczego nie zmienia. Bardzo Ci wspolczuje i bardzo dziekuje ze jestes i taka dzielna i pracowita. Trzymaj sie kochana, moze jednak nadejdzie pomoc, stanie sie cud, czego z calego serca zycze.
Dzisiaj po latach zastanawiam sie czy to wszystko co zrobilam dla zwierzat mialo jakis sens, czy warto bylo "zmarnowac" zycie? odpowiedz jest jedna - WARTO!!!!, Kasia, warto, na prawde. Nigdy nie wiemy czy gdybysmy przeszly obojetnie obok potrzebujacego, bylybysmy szczesliwe i mogly cieszyc sie lepszym zyciem. Jestem pewna, ze nie. Oczywiscie mowie za siebie. Trzymajcie sie.

Posted

niestety radość przedwczesna- mimo najszczerszych chęci nowego DT Ojej wrócił do mnie :-(. Problemu nie stanowiło karmienia małego i opieka nad Ojejem, ale pies rezydent nie zaakceptował malca mówiąc delikatnie :-(. DT/DS nadal bardzo potrzebny...

Posted

[quote name='Maia']niestety radość przedwczesna- mimo najszczerszych chęci nowego DT Ojej wrócił do mnie :-(. Problemu nie stanowiło karmienia małego i opieka nad Ojejem, ale pies rezydent nie zaakceptował malca mówiąc delikatnie :-(. DT/DS nadal bardzo potrzebny...[/QUOTE]
O matko, to rzeczywiscie, lepiej nie cieszyc sie zbyt wczesnie.

Posted

Podbijam :roll:

Przykro mi z powodu DT. Ale jest światełko w tunelu... skoro byli już chętni do opieki nad psiakiem, znajdą się następni. Oby... oby... Kciukam mocno!!!

Posted

Czy ktoś może mi pomóc z banerkiem? Zrobiłam grafikę, kod na baner znam ale ten który wpisuję nie jest akceptowalny przez dogomanię :mad: Ponoć przekracza 200 znaków. Gdyby ktoś był tak miły - poproszę o info w PW, co by nie zaśmiecać.

Posted

[quote name='Chesti']Czy ktoś może mi pomóc z banerkiem? Zrobiłam grafikę, kod na baner znam ale ten który wpisuję nie jest akceptowalny przez dogomanię :mad: Ponoć przekracza 200 znaków. Gdyby ktoś był tak miły - poproszę o info w PW, co by nie zaśmiecać.

Podpinkowany :)

Posted

Śledzę ten wątek od początku .....mam nadzieję, że wszystko się ułoży i będzie dobrze......
Maia, napisz proszę co się dzieje jak tylko będziesz miec mozliwość, dzięki

Posted (edited)

Wszystko dobrze, mały gorzej sie poczuł, ale już jest dobrze

Ojejjj

Z Tolą i Tedim :-)

Moja kość zjem ją sam!

Edited by Maia
Posted

Ojej na zdjęciach taki fajny pogodny piesio, a kość ma większą od siebie samego.
A rodzeństwo mogłoby już znaleźć swoje DS.Czego im życzę i trzymam kciuki oczywiście za Ojeja również