Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gabi79 napisał(a):
Bardzo, bardzo dziękujemy w imieniu Stefuni:loveu:

Giselle, tak sobie pomyślałam, że może trzeba poprosić Panią Beatkę, żeby pamiętali o Stefci, jak już będą gotowi na przyjęcie nowego pieska.
Oczywiście jeśli Stefcia przez ten miesiąc nie znajdzie domu.
Też o tym pomyślałam-może po miesiącu żałoby...

Posted

Gabi79 napisał(a):
Bardzo, bardzo dziękujemy w imieniu Stefuni:loveu:

Giselle, tak sobie pomyślałam, że może trzeba poprosić Panią Beatkę, żeby pamiętali o Stefci, jak już będą gotowi na przyjęcie nowego pieska.
Oczywiście jeśli Stefcia przez ten miesiąc nie znajdzie domu.

Też tak myślę,miesiąc zleci a Stefcia miałaby fajny domek...

Posted

giselle4 napisał(a):
wiesci takie ze
pan poprosil panią Beatke o miesiąc zaloby po Trixi:(
pani bardzo plakala ale musi zrozumiec męża.../
przepraszam i szukamy dalej

Przypałętałam się przez przypadek ;)

Grażynko, a pamiętasz jak to było z Mariankiem? Pani Iza i Pan Piotrek skontaktowali się ze mną na dłuuuuugo zanim Marianek do Nich trafił. Czekał u Was ponad dwa miesiące, jak nie dłużej, na to aż Państwo się przeprowadzą na swoje, bo wcześniej mieszkali w wynajmowanym mieszkaniu, aż się urządzą. I co? I się doczekał! Tak się w nim zakochali, że on poczekał na Nich, a Oni na niego i nie było mowy o jakichkolwiek wahaniach, szukaniu innego psiaka. I jest w najwspanialszym domku, jaki tylko mogłam sobie wymarzyć:loveu:
Jeżeli Stefcia i Ci Państwo są sobie pisani, to Stefcia na pewno do Nich trafi:)
Warto o tym porozmawiać z Panią, która jest chętna na jej adopcję i utrzymywać z Nią kontakt (pisać regularnie co parę dni maile o tym co u małej słychać, wysyłać zdjęcia itp.-ja tak robiłam).
Będę mocno trzymała kciukasy!:kciuki:

Edit: teraz zobaczyłam, że już tu byłam (już tych wszystkich wątków nie ogarniam:shake:) i zapisane jest w pierwszym poście, że miałam Stefcię ogłaszać, a nikt się nie przypomniał:mad:;)

Posted

kobiety kochane
poprosilam aby pamietali o Stefci
obiecala pani Beatka zatelefonowac kiedy mąz bedzie gotowy
ale ja mam nadzieje z taka pięknotka znajdzie szybciej chate...
Ona ma tyle energi i siły do zabawy
i tak kocha czlowieka ze
czlowiek sie znajdzie:)

Posted

giselle4 napisał(a):
kobiety kochane
poprosilam aby pamietali o Stefci
obiecala pani Beatka zatelefonowac kiedy mąz bedzie gotowy
ale ja mam nadzieje z taka pięknotka znajdzie szybciej chate...
Ona ma tyle energi i siły do zabawy
i tak kocha czlowieka ze
czlowiek sie znajdzie:)

Myślę, że jeżeli Stefcia zapadła Pani w serducho to jest szansa, że do nich trafi :) Zobaczymy...;)

Posted

[quote name='paula_t']Ciotki, zajrzyjcie do olkuskiej bidy. Jego towarzysza niestety już nie ma, zapadł się pod ziemię... :(
http://www.dogomania.pl/forum/threads/238678-Potrzebny-pilnie-DT!!!!Podobny-do-jamnika-krótkołapek-w-Olkuszu
I udostępniajcie proszę fb, potrzeba więcej ludzi, bo inaczej nic z tego nie będzie:
https://www.facebook.com/events/338854222899639/

Zajrzałam. Serce pęka....................

Posted

[quote name='Mazowszanka']michelle04, udało się wysłać formularze do Akcja Sterylizacja ?
O Bogowie Cioteczko tak, formularz wysłany, zapomniałam napisać, bo poprosiłam Giselle4 by mnie wyręczyła - mea culpa - przepraszam:modla: