Shilomaniak Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 Tylko mnie na namawiać na jeszcze jedną wariatkę:evil_lol:, nie mam czasu. W wolnych chwilach niestety pracuję. Quote
M&S Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 [quote name='Shilomaniak']Tylko mnie na namawiać na jeszcze jedną wariatkę:evil_lol:, nie mam czasu. W wolnych chwilach niestety pracuję.[/QUOTE] Miałbyś więcej czasu na pracę :eviltong: Quote
Myngey Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 Wczorajsza wizyta Transport potwierdzenie dojazd powrót gdzieś przebimbałam Przysmaczki + kości 8,00 zł Quote
Myngey Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 Co do łapy nie jest źle ścięgno nie zostało przerwane tylko naderwane, dziewczyna miała szczęście. Shilomaniak FV wysłana listem zwykłym Quote
M&S Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 :loveu::loveu::loveu: http://imageshack.us/a/img405/1529/dscf1310s.jpg Quote
Karilka Posted April 3, 2013 Author Posted April 3, 2013 Z tego co wyliczyłam, wyprawa z szyciem i wszystkim = 131zł? czyli 150zł - 131zł = 19zł. Luba - wariatko! Zdrowiej! Quote
Shilomaniak Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 [quote name='Myngey']Co do łapy nie jest źle ścięgno nie zostało przerwane tylko naderwane, dziewczyna miała szczęście. Shilomaniak FV wysłana listem zwykłym Dzięki Kochana Cioteczko :loveu:. Luba teraz będzie miała narzucony przymusowy spokój na spacerach :cool3:. Naderwane ścięgno to nie przelewki, jeśli łapa ma być sprawna to trzeba teraz trochę powstrzymać harce. Biedna Cioteczko Myngey - jak Ty utrzymasz to rozbrykane towarzystwo? Quote
Karilka Posted April 4, 2013 Author Posted April 4, 2013 [quote name='Shilomaniak'] Biedna Cioteczko Myngey - jak Ty utrzymasz to rozbrykane towarzystwo?[/QUOTE] Właśnie... Quote
Cudak Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 Doczytałam, że i u Luby problemy zdrowotne - Myngey prawdziwy szpital w domu masz. Podziwiam, że dajesz radę wszystko ogarnąć. Przepraszam za reklamę (jeśli trzeba będzie, to usunę), zapraszam na bazarek cegiełkowy dla URGO (który jest również u Myngey w DT): http://www.dogomania.pl/forum/threads/241756-Bazarek-cegieg%C5%82kowy-dla-URGO-kt%C3%B3ry-zbiera-na-usuni%C4%99cie-z%C4%99b%C3%B3w-do-15-04 Quote
Karilka Posted April 4, 2013 Author Posted April 4, 2013 Cudak - Luba upodabnia sie do towarzystwa, hahahah Quote
Cudak Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 Na to wygląda - chore zawsze więcej zainteresowania i uwagi potrzebują :D Quote
Shilomaniak Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 Widać na filmie jaka to ciekawska dziewczynka - wszędzie musi wsadzić nochala :diabloti:. Myngey osiągnęłaś wielki sukces-Luba chodzi na luźnej linie jak złoto, gdzie ten pies co puszczony ze smyczy gnał i gnał i gnał :lol:. Jeszcze parę miesięcy a będzie się sama pięknie pilnowała :lol: Quote
Myngey Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 Zobaczcie jaki chłopak jest w Inowrocławskim schronie dobrze ze jest to chłopak bo miała bym za raz telefon od weta schroniskowego że mu Glube podrzuciłam. Quote
tobciu Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 Jest piękny... Dlaczego nie mam czarodziejskiej różdżki... :( Quote
Shilomaniak Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 Dzisiaj słoneczko poprawiło wszystkim humory :lol: Quote
Recommended Posts