Shilomaniak Posted May 1, 2013 Posted May 1, 2013 Też tak uważamy - te paski i powiewające uszyska. No ogólnie - cud dziewczyna :lol: Quote
Myngey Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 [quote name='Karilka']U mnie jeszcze nikt nic nie złapał:cool3:, Jak Luba? Ja wyjeżdżam na kilka dni - jakby co to jestem pod telefonem. Te pani pod telefonem- tylko trzeba mieć włączony :mad: Zamawiaj karmę że by doszła do mnie w przyszłym tygodniu i bez żadnych wynalazków zamów Boscha http://www.zooplus.pl/shop/psy/karma_specjalistyczna_alternatywna/alegrie/bosch/31526 Od 14 maja zaczynają sie u mnie wojaże szpitalne: 14 - starsza córka ma operacje w Bydgoszczy, 17 jadę do Bydgoszczy z Kajetanem i Donata do endokrynologa, a20 maj do 21-22 maj oddział Kajetan Poznań. Córa wypadła więc problem z psami Kot pampersowy idzie do weta na stancje - Urgo jak to Urgo wszystkich do domu wpuści martwi mnie nasz oszołom jak sie zachowa jak babcia się będzie kręcić po chacie:-o Quote
Shilomaniak Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 Uch, ciężki okres się szykuje dla Ciebie. Babcia da radę? Nawet boję się myśleć... Quote
Karilka Posted May 3, 2013 Author Posted May 3, 2013 Luba, Luba - Preventic działa na kleszcze? Jest OK? Matko, co za szalony czas. U mnie to samo... Ciągłe szaleństwo. OK - zamawiamy boscha. Też tak myślałam. Przepraszam ale dzwoniłaś w czasie gorączkowym - egzaminy, gdzie niestety byłam i sekretarzem i uczestnikiem. Daliśmy rade. Dzisiaj musze ogarnąć a jutro rano pogoń kolejna... weekend szalony. Obiecuję w niedzielę zamówić, tak żeby na wtorek karma przyszła. Quote
Myngey Posted May 4, 2013 Posted May 4, 2013 (edited) Luba, Urgo i Norka Edited May 4, 2013 by Myngey Quote
doglady Posted May 4, 2013 Posted May 4, 2013 Piekne fotki i piekne psy, pozdrawiam erdecznie :) Quote
Shilomaniak Posted May 4, 2013 Posted May 4, 2013 Piękne zdjęcia :lol:. I kto by pomyślał, że ta grzeczna pasiasta sucz, biegająca za patykami - to ta sama Luba, która parę miesięcy temu spuszczona ze smyczy gnała na oślep przed siebie i nie sposób było ją przywołać ;) Quote
ANETTTA Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 wrzucice linka na fb bede ja reklamowac jak tylko umie !!! Quote
Myngey Posted May 6, 2013 Posted May 6, 2013 [quote name='ANETTTA']wrzucice linka na fb bede ja reklamowac jak tylko umie !!! https://www.facebook.com/events/413261635417917/ Quote
Karilka Posted May 7, 2013 Author Posted May 7, 2013 Karma zamówiona - w teorii powinna zostać dzisiaj wysłana a dostarczona jutro. Bosch jagnięcina z ryżem + 3 paczki ciastek. Quote
Myngey Posted May 9, 2013 Posted May 9, 2013 Karilka napisał(a):Karma zamówiona - w teorii powinna zostać dzisiaj wysłana a dostarczona jutro. Bosch jagnięcina z ryżem + 3 paczki ciastek. Karma jeszcze nie doszła. Luba głoduje :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Karilka Posted May 9, 2013 Author Posted May 9, 2013 (edited) Jak to nie doszła? Zamówiłam w poniedziałek, Massakra - już do Ciebie dzwonię EDIT: proszę bez takich żartów :mad:, mnie włosy z głowy wypadają. Sklep zooplus opitolony -mają działać. Edited May 9, 2013 by Karilka Quote
Shilomaniak Posted May 9, 2013 Posted May 9, 2013 [ EDIT: proszę bez takich żartów :mad:, mnie włosy z głowy wypadają. ]Autor zdjęcia:evil_lol: Quote
Shilomaniak Posted May 9, 2013 Posted May 9, 2013 Karma taka smaczna że pewnie sami w tym zooplusie zżarli a teraz zwalają na pocztę , brzozę czy też cuś innego Quote
M&S Posted May 9, 2013 Posted May 9, 2013 Myngey napisał(a):Karma jeszcze nie doszła. Luba głoduje :diabloti::diabloti::diabloti: Biedna, zagłodzona Luba.....:placz: Quote
Myngey Posted May 11, 2013 Posted May 11, 2013 [h=1]Shilomaniak- [FONT=arial]wysłałam wam FV o koło +[SIZE=3]- miesiąc temu listem zwykłym dotarła ?[/FONT][/h] Quote
Shilomaniak Posted May 11, 2013 Posted May 11, 2013 Dotarła!!! nie potwierdziłam??? gapa ze mnie :oops: Quote
Myngey Posted May 11, 2013 Posted May 11, 2013 Luba boi się burzy błysków i grzmotów, że ostatnie dwa wieczory miałam wesoło Urgo tez sie boi. Wiem też że sylwester dla Lubej będzie ogromnym stresem.:(:( Quote
Recommended Posts