Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 717
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Karilka']U mnie jeszcze nikt nic nie złapał:cool3:, Jak Luba? Ja wyjeżdżam na kilka dni - jakby co to jestem pod telefonem.
Te pani pod telefonem- tylko trzeba mieć włączony :mad:
Zamawiaj karmę że by doszła do mnie w przyszłym tygodniu i bez żadnych wynalazków zamów Boscha http://www.zooplus.pl/shop/psy/karma_specjalistyczna_alternatywna/alegrie/bosch/31526

Od 14 maja zaczynają sie u mnie wojaże szpitalne: 14 - starsza córka ma operacje w Bydgoszczy, 17 jadę do Bydgoszczy z Kajetanem i Donata do endokrynologa, a20 maj do 21-22 maj oddział Kajetan Poznań. Córa wypadła więc problem z psami Kot pampersowy idzie do weta na stancje - Urgo jak to Urgo wszystkich do domu wpuści martwi mnie nasz oszołom jak sie zachowa jak babcia się będzie kręcić po chacie:-o

Posted

Luba, Luba - Preventic działa na kleszcze? Jest OK?

Matko, co za szalony czas. U mnie to samo... Ciągłe szaleństwo. OK - zamawiamy boscha. Też tak myślałam.

Przepraszam ale dzwoniłaś w czasie gorączkowym - egzaminy, gdzie niestety byłam i sekretarzem i uczestnikiem. Daliśmy rade. Dzisiaj musze ogarnąć a jutro rano pogoń kolejna... weekend szalony.
Obiecuję w niedzielę zamówić, tak żeby na wtorek karma przyszła.

Posted

Piękne zdjęcia :lol:. I kto by pomyślał, że ta grzeczna pasiasta sucz, biegająca za patykami - to ta sama Luba, która parę miesięcy temu spuszczona ze smyczy gnała na oślep przed siebie i nie sposób było ją przywołać ;)

Posted

Karilka napisał(a):
Karma zamówiona - w teorii powinna zostać dzisiaj wysłana a dostarczona jutro.
Bosch jagnięcina z ryżem + 3 paczki ciastek.

Karma jeszcze nie doszła.

Luba głoduje :diabloti::diabloti::diabloti:

Posted (edited)

Jak to nie doszła? Zamówiłam w poniedziałek, Massakra - już do Ciebie dzwonię

EDIT: proszę bez takich żartów :mad:, mnie włosy z głowy wypadają.

Sklep zooplus opitolony -mają działać.

Edited by Karilka
Posted

Myngey napisał(a):
Karma jeszcze nie doszła.

Luba głoduje :diabloti::diabloti::diabloti:

Biedna, zagłodzona Luba.....:placz:

Posted

Luba boi się burzy błysków i grzmotów, że ostatnie dwa wieczory miałam wesoło Urgo tez sie boi. Wiem też że sylwester dla Lubej będzie ogromnym stresem.:(:(