Kejciu Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 Z bazarku http://www.dogomania.pl/forum/threads/239313-zakonczony-rozliczam-PRÓBKI-KARM-dla-Luby-i-Znajdek-15-02 dla Luby zebralo się 18,50zł - proszę o dane z nr konta na moje PW abym mogła wpłacić pieniążki podziękowania dla Czarnula za fanty :) Quote
Myngey Posted March 21, 2013 Posted March 21, 2013 Karma dotarła na razie jeszcze jej nie dałam, kończę te które jej kupiłam i trochę towarzystwo gotowanego dostało - ryż z wątróbką i warzywami. Z mojego zestawu karm najlepiej jej wchodził Hills D/D Quote
Myngey Posted March 21, 2013 Posted March 21, 2013 Małe co nie co https://www.facebook.com/photo.php?v=282240305242374&set=vb.100003692195135&type=2&theater Quote
Karilka Posted March 21, 2013 Author Posted March 21, 2013 Filmik super - widać dwa szczęśliwe, rozmerdane psy. Oby tak dalej! Quote
Myngey Posted March 21, 2013 Posted March 21, 2013 Jeszcze jeden filmik ale z dzisiaj i przez yutube bo fb zniekształca http://www.youtube.com/watch?v=ugGOJmPPqQc Quote
M&S Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 M&S napisał(a):Dzień dobry :) Witanko................... Quote
minia7 Posted March 26, 2013 Posted March 26, 2013 Drugi filmik z akcją :) misja -podkop do Chin :) ? dla zmylenia "wroga"- zniknęli z miejsca akcji, ale tylko na chwilę :) ? niestety nie podejrzewali, że cała akcja została nagrana....i każdy może ich niecny plan podkopu unicestwić...:) Gluba pięknie wygląda :) widać, że mąż i żona się dogadują :) Quote
Karilka Posted March 26, 2013 Author Posted March 26, 2013 Gadałam z Myngey. Wieści: -Luba ma sie dobrze - łapa już nie doskwiera. Czasem sie drapie, ale nie jest to niepokojące. -Jest puszczana na spacerach i już potrafi wracać (!) -Karma smakuje, a nawet Nutra Nugets lamb & rice - wróciła do łask. -Chodzi w gości - nie robi afer, zachowuje sie prawidłowo. -Ma nowego kota w domu - zaakceptowała go bez problemu. -Ciocia Myngey rozpieszcza psiaki - gotuje im mięsko. -Spacery z grzeczną Lubą są nuuuudne, hahaha! (skąd ja to znam!) Ogólnie: jest dobrze!:multi: Doszła wpłata od Shilomaniak - 100zł na karmę oraz 50złz FB od Yvonne. Quote
Myngey Posted March 27, 2013 Posted March 27, 2013 [quote name='Karilka']Gadałam z Myngey. Wieści: -Luba ma sie dobrze - łapa już nie doskwiera. Czasem sie drapie, ale nie jest to niepokojące. -Jest puszczana na spacerach i już potrafi wracać (!) -Karma smakuje, a nawet Nutra Nugets lamb & rice - wróciła do łask. -Chodzi w gości - nie robi afer, zachowuje sie prawidłowo. -Ma nowego kota w domu - zaakceptowała go bez problemu. -Ciocia Myngey rozpieszcza psiaki - gotuje im mięsko. -Spacery z grzeczną Lubą są nuuuudne, hahaha! (skąd ja to znam!) Ogólnie: jest dobrze!:multi: Doszła wpłata od Shilomaniak - 100zł na karmę oraz 50złz FB od Yvonne.[/QUOTE] Potwierdzam :ylsuper: Quote
Karilka Posted March 27, 2013 Author Posted March 27, 2013 Myngey - słowotok roku! Hahahha!:diabloti: Quote
Karilka Posted April 2, 2013 Author Posted April 2, 2013 Żeby nie było za spokojnie.... Gluba rozcięła sobie tylną łapę. Nadcięła ścięgno i przecięła skóre. Oczywiście podczas harców z psami... Musiała wpaść na jakiś pręt... Dzisiaj była szyta.:-( Nie obyło się bez przebojów ale wszystko idzie ku naprawie... Przelałam 150zł dla Lubej na konto łapy. Wizyta u weta kosztowała 80zł + 24zł transport... Myngey napisze dokładnie. Quote
Recommended Posts