Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A nasza Shila, która strzały na Sylwestra olała zupełnie, przy pierwszej majowej burzy była bardzo niepewna. Ale ja kocham burze i siedziałam sobie na tarasie podziwiając błyskawice, więc Shila położyła się koło mnie i poszła spać :diabloti:

• Replies 717
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Karilka napisał(a):
ANETTA - byłoby super, właśnie sie do tego przymierzamy :).
Jak mozesz wykup pakiet a ja dam zdjęcia i tekst.

wlasnie zaginał mi bazarek musze go odszukać

Posted

No przecież dzwoniłam! Dwa razy!
Pani przekazała awanture dalej i karma wyslana. Ale kiedy dojdzie... ehhhh.

Za to dostaliśmy 10% rabatu na nastepne zamówienie.

Posted

Karma dotarła we wtorek, dopiero dzisiaj pisze bo nie miałam dostępu do dogo.

Dziewczyna jest gotowa do adopcji :lol: jak mnie nie było babcia w domu 73 wiosen na spacer nie za bardzo obali się i kto pozbiera, babcia ogarniała w domu zero problemów. Na spacery chodzili z sąsiadkom i Norką "mała czarna na zdjęciach" powyżej, ale tu taj tez problem dziewczyna ma chory kręgosłup po operacji coś się wydarzy i będę mieć dziewczynę na sumieniu. Ale cóż ktoś musiał wyjść, Luba i Urgo na spacerach extra Urgo to normalka spuszczany ale Luba też spuszczana biegała sobie luzem i wracała na każde zawołanie.
Po prostu cud miód malina.

Posted

Oby - doglady liczymy na Twoją pomoc :). Ty jesteś niezawodna w rozgłaszaniu psiaków na FB :).
Przejrzę jeszcze zdjęcia - może uda sie coś wyłapać fajnego.

Myngey - najlepsze wyszły zdjęcia z domu. Na dworze sucz jest nieuchwytna. Dasz rade zrobić jeszcze takie, żeby ją było widać całą? W domu rzecz jasna, żeby "glajda" nie biegała.

Shilomaniak - melduje wpłatę, 60zł przelałam dla Lubej na puszki i odrobaczenie.

Posted

[quote name='Karilka']ANETTA - byłoby super, właśnie sie do tego przymierzamy :).
Jak mozesz wykup pakiet a ja dam zdjęcia i tekst.[/QUOTE]

hejjjjjjjjjj przypominam sie

Posted (edited)

Luba to 3 letnia, wyjątkowej urody, energiczna suczka.
Mieszka w bloku razem z trójką dzieci, dwoma kotami i większym psim kolegą.
Pomimo, że życie nie oszczędzało jej - Luba czerpie z życia pełnymi rę... łapami! :)

Jest zaszczepiona, zaczipowana, wysterylizowana i gotowa do adopcji czeka w Domu Tymczasowym.

Kontakt:
691 185 448

[email protected]

Edited by Karilka
Posted

[quote name='Karilka']Luba to 3 letnia, wyjątkowej urody, energiczna suczka.
Mieszka w bloku razem z trójką dzieci, dwoma kotami i większym psim kolegą.
Pomimo, że życie nie oszczędzało jej - Luba czerpie z życia pełnymi rę... łapami! :)

Jest zaszczepiona, zaczipowana, wysterylizowana i gotowa do adopcji czeka w Domu Tymczasowym.

Kontakt:
784 519 020

[email protected]

na jakie województwo >???

Posted

Luba przygotowywana jest do szczepienia :odrobaczenie 15 zł 27.05.2013 + puchy 52 zł = 67 zł razem
06.06.2013 jestem umówiona na szczepienie:sama wścieklizna 20 zł, (cały komplet 55 zł wścieklizna i inne szczepienia dodatkowe)

Posted

mdk8 - tak, jest piękna. W schronisku uchodziła za psa agresywnego. Dom Tymczasowy włożył masę pracy, żeby Luba była fajnym psem. I jest - co widać na zdjeciach i filmach :multi:.

Wpisuję w rozliczenie 10zł dla Lubej, od mdk8. Dziękujemy!

Posted

Przybylam na zaproszenie Karilki....Bardzo zaluje ale obecnie jestem splukana i zadeklarowana po uszy....i żaden do domku nie chce isc:(((Postaram się jednak w lipcu wyslac cosik skromnego jednorazowo....