Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cześć Lubinko :) Czy moje rękawiczki są Ci nadal potrzebne :oops: Bo ja bym chętnie je ponosiła...no ale jeśli cały czas nochala w nie ubierasz, to mi najwyżej odmrożę sobie ręce :oops:

• Replies 717
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pogadam z Lubą i umówię się z nią na jakieś akty może się zgodzi.
A tak poważnie postaram sie zrobic w tym tygodniu, bo na przyszły zbieram dokumentacje medyczną syna i jadę na oddział do poznania.

I opiekunkę dla Lubej i Urgo muszę poinstruować co i jak.

Posted

minia7 napisał(a):
Cześć Lubinko :) Czy moje rękawiczki są Ci nadal potrzebne :oops: Bo ja bym chętnie je ponosiła...no ale jeśli cały czas nochala w nie ubierasz, to mi najwyżej odmrożę sobie ręce :oops:

Rękawiczki to ciotka Myngey Lubej już dawno z głowy wybiła.

Posted

Widzę, że imię się przyjęło.
Minia7 rękawiczki wysłane.
Karilka faktura poszła.

Udała się fota co nie :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted (edited)

Karma opłacona - pewnie dojdzie w poniedziałek.

Myngey - czy czegoś Ci potrzeba? Wszystko OK?
Jak Luba? Napisz na wątku, jak masz chwilę, o jej psychice.
Dzięki.

Edited by Karilka
Posted (edited)

Na razie potrzebuje tylko czasu czasu czasu.

Luba - w domu w stosunku do nas bez zaszczurzeń, jak wchodzi obcy to dziewczyna warczy i startuje - typowy pies obronny.
Na spacerach suczki , pieski kocha. Nie które dźwięki ją przerażają,...................cdn

Na razie potrzebuje tylko czasu czasu czasu.

Gdy się bawi traci kontrolę nad sobą i potrafi nie źle ścisnąć czy człeka czy psa z którym akurat się bawi.
Od czasu do czasu gdy śpi budzi się i szczerzy zęby.
Bieganie razem z Urgo na smyczy dało rezultaty i dziewczyna przestała go już prowadzić na manowce trzyma się blisko mnie nie oddala się a nawet gdy odejdzie to się ogląda czy jestem nie daleko.
Co do psychiki nie moge jej wyczuć są momenty ze zachowuje się dziwnie czy w domu czy na zewnątrz - po prostu wpada w panikę ( w domu jakieś stukniecie,trzaśnięcie drzwi ogon pod siebie uszy po sobie i biega jak opętana). Wejście z nią do sklepu zoologicznego skończyło się paniką i małym bałaganem, pójście w gości tak samo się zachowuje panika - u nie których coś do stanie do jedzenia i tak biega.

Edited by Myngey